birikim yapabilmenin yolları

2 ay içinde yatırdılar.. sorduğun soruya gelirsek o konu hakkında bilgim yok cnm hakem heyetine danisirsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum

Başka bir şart yok. Gidip başvurunuzu yapın, zor değil inanın. Dilekçe ve makbuz yeterli.
Benim 2 tane kredim vardı biri 2012 biri 2014 sadece 2014 teki kredinin masrafını alabilirsin dediler .. 2012 ve öncesini alamazsın dediler kandırdılar mi acaba beni

Benim 2 tane kredim vardı biri 2012 biri 2014 sadece 2014 teki kredinin masrafını alabilirsin dediler .. 2012 ve öncesini alamazsın dediler kandırdılar mi acaba beni
canım cok soru sordum kusura bakma bu son.
sen nekadar kredıye ne kadar masraf aldın ?

Açık ve net söylüyorum DOSYA MASRAFLARININ İADESİ, 10 yıllık genel alacak zamanaşımına tabidir. Alırsınız. Kim dediyse yanlış yönlendirmiş. Siz başvurunuzu yapın. Ben 5 - 6 sene önceki masrafları bile aldım müvekkillerim adına...Şu an 2016 da olduğumuza göre, 2006 eylül ayından sonra ödediğiniz masrafları talep etmeye hakkınız var.

Aa neden yattin hastanede cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun bu ara cok fazla var hastalanan.

bulundugum il ile krediyi çektiğim il farklı .bu durumda da fark edermi acaba

Herkese günaydın kızlar, tatil bitti gece eve geldim. Evde yapılacak bir sürü iş birikmiş. Onları halletmem lazım. Dışarıdan almam gereken şeyler var. Burada havalar hala serinlemedi. Bu yüzden kışlık domates, menemen hazırlıklarına bir hafta sonra anca başlarım.
2 çizmem vardı ikiside yırtılmış, bugün onları ayakkabıcıya götüreceğim inşallah tamir olur. Birde çizme masrafına girmek istemiyorum.
Annem ben olmasamda kumbara için bozuk parayı ihmal etmemiş. Ama içinede atmamış. Sen yazıyosun diye kenara koydum, dedi kıyamam ya 25 TL kumbaraya attım.

Ulucanlar cezaevi müzesine gitmiştim cnm. Oradan dönerken bir yerden aldım. Ama tarif etmemin imkanı yok. Bir daha gitsem bende bulamam zaten

İkinizede çok geçmiş olsun kızlar. Rabbim Şafi isminin hütmetine acil şifalar versin inşallah.

Ben de bir sey sormak istiyorum. Bu binde bes muhabbeti var ya hani. Onunla ilgili bir durum var mi? Yani cekilen kredi tutarinin dosya masrafi, kredinin binde bes oranindan fazlaysa eger, o fazla alinan kisim mi iade ediliyor? Yoksa komple dosya masrafi mi?
Agzi olan konustugu icin yalan yanlis bilgi vermeye calisan cok insan var ve ben guvenemedim o kisilere acikcasi.

Ay orasi nerde onu bile bilmiyorum ben
Tesekkurler canim. :)

Hakem heyeti söylemişti bana alamazsın diye .. tekrar başvuru cam o zaman teşekkür ederim

Şu an yasa gereği bankalar maksimum binde 5 komisyon alabiliyolar.Eski yıllarda alınan komisyon binde 5 den fazla olduğu için dava açıp alabiliyodunuz.Eğer çekmiş olduğunuz krediden binde 5 komisyon kesilmişse alamıyosunuz.Dekontu isteyin çektiğiniz kredi miktarına bakın kesilen komisyona bakın binde 5 mi anlarsınız.Hayat sigortası iadesi yok onu saymayacaksnız komisyonun içine

Cok tesekkur ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…