• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kızlarr acil durum. Aklınıza ihtiyacım var.
Bu bayramda tura gitmeye karar verdik. Avrupa'ya. Vizesiydi, tur parasıydı derken baya tuzluya mal olacak. 5 bin gibi bir şeye. Şu konuda bilgisi olan var mı? Vize için 3 bin banka da olsun istiyorlar. Ben o parayı vize alana kadar banka da tutsam. Vizeden sonra çeksem ve o parayı harcasam yurtdışında olur mu? Yani vizeye ayrı orada harcamaya ayrı para vermesem oluyor mu? Bunu bilen var mı?

Kızlarr acil durum. Aklınıza ihtiyacım var.
Bu bayramda tura gitmeye karar verdik. Avrupa'ya. Vizesiydi, tur parasıydı derken baya tuzluya mal olacak. 5 bin gibi bir şeye. Şu konuda bilgisi olan var mı? Vize için 3 bin banka da olsun istiyorlar. Ben o parayı vize alana kadar banka da tutsam. Vizeden sonra çeksem ve o parayı harcasam yurtdışında olur mu? Yani vizeye ayrı orada harcamaya ayrı para vermesem oluyor mu? Bunu bilen var mı?
Vize aldıktan sonra eğer isterseniz paranızı çekebilirsiniz bankadan .
Yolculuk hangi ülkeye ?

Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun kızlar, bugün dönüyorum Allahın izniyle. 350-450 TL arası bir para harcadım bu tatilde. Bu arada birde açılmayan teneke kumbara aldım 10 TLye ama inanılmaz büyük. 5 litrelik su bidonlarından azıcık daha ufak yani büyüklüğünü siz düşünün :KK48: evdeki kumbaram dolunca yani muhtemelen bir kaç ay sonra ona başlayacağım. Oda 2-3 senede anca dolar diye tahmin ediyorum :KK70:

Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun kızlar, bugün dönüyorum Allahın izniyle. 350-450 TL arası bir para harcadım bu tatilde. Bu arada birde açılmayan teneke kumbara aldım 10 TLye ama inanılmaz büyük. 5 litrelik su bidonlarından azıcık daha ufak yani büyüklüğünü siz düşünün :KK48: evdeki kumbaram dolunca yani muhtemelen bir kaç ay sonra ona başlayacağım. Oda 2-3 senede anca dolar diye tahmin ediyorum :KK70:
Sen doldurursun onu 1 yıl içinde ya :D :D

Kv vişne reçeli yollamış . Lezzeti yerinde ama biraz sulu geldi bana. Onu kaynatsam koyulaşırmı. Kiloluk kavonozda . Yada ölemi kalsın nedersiniz kızlar

Ben kazıklanmışım yahu ufacık teneke kumbarayı 8 tl almıştım :eek:

Tutuy Tutuy canım incir reçeli yapılırken iki kere kaynatılıyor soğuduktan sonra. o neden olmasın ama şekeri az olabilir ondan biraz sulu kalmış olabilir ama bence uğraşma boş ver tadı yerindeyse

Back