• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Aa neden yattin hastanede cok gecmis olsuno_O
çooook teşekkür ederim :)
canım sağ böbreğimde ağrı, kusma ve yüksek ateşle acile gittim. böbrek taşı olabilir deyip ürolojiye yatırdılar. gün içinde mr, film, ultrasonla taş olmadığı anlaşıldı. verdiğim idrar ve kanlarla idrar kesesi enfeksiyonu dediler. en son bu da değil deyip kanda enfeksiyon var dediler. ne olduğunu bulmaları 3 gün sürdü. bulduktan sonra doğru tedaviye başladık ancak. 3 gün gözümü bile açamadan uyudum

çooook teşekkür ederim :)
canım sağ böbreğimde ağrı, kusma ve yüksek ateşle acile gittim. böbrek taşı olabilir deyip ürolojiye yatırdılar. gün içinde mr, film, ultrasonla taş olmadığı anlaşıldı. verdiğim idrar ve kanlarla idrar kesesi enfeksiyonu dediler. en son bu da değil deyip kanda enfeksiyon var dediler. ne olduğunu bulmaları 3 gün sürdü. bulduktan sonra doğru tedaviye başladık ancak. 3 gün gözümü bile açamadan uyudum
Of cok fena olmus.. Insallah tekrar yasamazsin canim oyle zor gunler. Cok gecmis olsun tekrar.

bugün dolaptaki maydanozları doğrayıp buzluğa attım.
üzüm, armut, elma, şeftali, erik yıkayıp doğrayıp karıştırdım. 3 poşet halinde buzluğa attım.
bayatlamış ekmekleri masanın üstüne bıraktım kurusunlar diye. galeta yapacağım inşallah.

hasta halimle benden bu kadar :)

bugün dolaptaki maydanozları doğrayıp buzluğa attım.
üzüm, armut, elma, şeftali, erik yıkayıp doğrayıp karıştırdım. 3 poşet halinde buzluğa attım.
bayatlamış ekmekleri masanın üstüne bıraktım kurusunlar diye. galeta yapacağım inşallah.

hasta halimle benden bu kadar :)
Maşallah daha ne yapıcaksın cnm

günaydın hanımlar, birikimleriniz bereketli olsun :)

bu topikte belki kırk kere yazılmıştır her şeyin başı sağlık diye. ben bir daha yazmak istiyorum. Her şeyin başı sağlık :)
geçen hafta 5 gün hastanede yattım. 3 gün boyunca kendimde değildim, son 2 gün gözüm açıldı biraz.

hastanede uyguladıkları tedavi yüzünden kızımı sütten kestim :KK43: ben hastanedeyken o da bakıcıyla annemlere memlekete gitti. orda biraz oyalanıp sütü unuttu. tam 10 gün oldu. hala bazen göğsüme yaslanıp ağlıyor :KK43:

bu hafta raporluyum, evdeyim. zaten işlerin çok yoğun olduğunu yazmıştım. iyi oldu bu rapor. birazcık işten uzaklaştım. hem kızımda çok özlemiş beni. onunla vakit geçiriyorum bol bol :)
Çok üzüldüm :( Geçmiş olsun. Neyin var?

0 harcama diyemeyeceğim, dün 10 TL attım kumbarama. 10 TL de harcadım.
Bugün 20 küsür lira yemeğe gidecek, bugün yapacağım bir sürü iş olduğu için kendimi ödüllendirmek istedim :-)
Arada kendimizi ödüllendirmemiz lazım ki iyice bunalıp birikimden vageçmeyelim

Back