birikim yapabilmenin yolları

Can'ım tam olarak ne işlem yapılıyor bunun için . Benimde var 2011 de çekilmiş bi kredim . Başvuru yapmak istiyorum
Dosya masrafınızı bulundugunuz il veya ilçelerdeki Valilik yada Kaymakamlık bünyesindeki Tüketici Hakem Heyetlerine vereceğiniz bir dilekçe ile talep edebilirsiniz. Öncelikli olarak kredi kullandığınız bankadan dosya masrafına ilişkin belgeyi çıkartın ve onunla başvurun. Geriye dönük olarak 10 yıl içinde kullandığınız tüm kredilerde dosya masrafının iadesini sağlayabilirsiniz. Zamanaşımı süresi 10 yıldır.

Iyi geceler kizlar.

Bugun annemler geldi bize. Market alisverisi falan yaptik oncesinde. 35 tl harcadik.

Yarin galiba esim kredi icin basvuru yapacak. Simdilik rahatlatacak gibigibi duruyor bu kredi bizi. Kendimizi tutar salivermezsek iyiye gider insallah.

Caim nerden aldin o kumbrayi ankarada cok merak ettim
Ben epey dolandim acilmayan teneke kumbara icin. Kucuk bir seye 5 tl verdim en son bulamayinca..

Peki başka bir şart var mı 10 yıl haricinde ben de ocak ayında konut kredisi çekmiştim

günaydın hanımlar, birikimleriniz bereketli olsun :)

bu topikte belki kırk kere yazılmıştır her şeyin başı sağlık diye. ben bir daha yazmak istiyorum. Her şeyin başı sağlık :)
geçen hafta 5 gün hastanede yattım. 3 gün boyunca kendimde değildim, son 2 gün gözüm açıldı biraz.

hastanede uyguladıkları tedavi yüzünden kızımı sütten kestim ben hastanedeyken o da bakıcıyla annemlere memlekete gitti. orda biraz oyalanıp sütü unuttu. tam 10 gün oldu. hala bazen göğsüme yaslanıp ağlıyor

bu hafta raporluyum, evdeyim. zaten işlerin çok yoğun olduğunu yazmıştım. iyi oldu bu rapor. birazcık işten uzaklaştım. hem kızımda çok özlemiş beni. onunla vakit geçiriyorum bol bol :)

Dün çok rahatsızdım, evde bir şey hazırlayamadım, eşim kebapçıyı bizim eve taşımış resmen.
Baya bi yemek parası gitmiştir söylemediğine göre.
Yetmemiş dondurma, sütlaç, tiramisu alıp gelmiş :)
Ay sonu bütün parayı sanırım yemeğe yatırdık:)
Gece bende acildeydim, bebekten dolayı ilaç da vermiyorlar, kıvrandım tüm gece resmen
Geçmiş olsun Basi Agriyan Ordek , haklısın her şeyin başı sağlık.

Canım çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et lütfen. Dün aklıma geldin görünmeyince tatile gittiğini düşündüm. Evde olduğun sürede dinlenmeye, iyileşmeye bak. Sağlık gibisi yok...

Canım sana da çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle size? Nazara mı geldiniz yoksa? Allah iyilik versin, senin bebiş de var çok dikkat et sen de...

konumuza dönecek olursak letgo'da yürütecimizi sattık, 25 tl :)

kızımın kumbarasını açtık 1195 tl çıktı, 5 tl daha ekleyip düz 1200 yaptık. kızıma açtığım altın hesabına koyacam tüm parayı:)

kızımı getirmek için annem, kayınvalidem ve kaynım geldiler cuma gecesi. annem 25 kilo domates almış.hepsini soyup doğradılar. bir kısmını kaynattılar konserve oldu. kalanını da dondurucuya koyduk. artık sadece kahvaltıda yemek için domates alınır.
bir sürü meyve, 10 kavanoz reçel, tarhana, yağ, şeker, biber turşusu, barbunya, bamya, 3 şişe yaprak getirmişler. bunlar görebildiklerim. hasta hasta bu kadar takip edebildim.

bu ay da büyük market alışverişine gitmeyiz. evdekileri yeriz. zaten buzlukta et koyacak yer kalmadı. yer açmak lazım :)

canım geçmiş olsun, bebek de var. nolur çok dikkat et kendine.

merhabalar. Kostebekpasta şu dosya masrafı hakkında bı sorum olucaktı cevaplarsan sevinirim.
eşim yaklasık 5 yıl önce 5 bin lıra kredı cekmıstı ama düzenli ödeyemeyım borc avukata gttı ve 9 bin lıra olarak ödedi borcu.
borc bankadan cıkıp avukata gttı yani biz başvursak alabılırmıyız dosya masrafını ?

bır de ne kadar süre ıcınde yatırdılar parayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…