- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.601
Dimi :)). Konserve bamya patlican yaptim domates kaldiÜşenmek yok üşenmek yok. :)
Vize aldıktan sonra eğer isterseniz paranızı çekebilirsiniz bankadan .Kızlarr acil durum. Aklınıza ihtiyacım var.
Bu bayramda tura gitmeye karar verdik. Avrupa'ya. Vizesiydi, tur parasıydı derken baya tuzluya mal olacak. 5 bin gibi bir şeye. Şu konuda bilgisi olan var mı? Vize için 3 bin banka da olsun istiyorlar. Ben o parayı vize alana kadar banka da tutsam. Vizeden sonra çeksem ve o parayı harcasam yurtdışında olur mu? Yani vizeye ayrı orada harcamaya ayrı para vermesem oluyor mu? Bunu bilen var mı?
Macaristan kısmetseVize aldıktan sonra eğer isterseniz paranızı çekebilirsiniz bankadan .
Yolculuk hangi ülkeye ?
Sen doldurursun onu 1 yıl içinde yaHepimizin zafer bayramı kutlu olsun kızlar, bugün dönüyorum Allahın izniyle. 350-450 TL arası bir para harcadım bu tatilde. Bu arada birde açılmayan teneke kumbara aldım 10 TLye ama inanılmaz büyük. 5 litrelik su bidonlarından azıcık daha ufak yani büyüklüğünü siz düşününevdeki kumbaram dolunca yani muhtemelen bir kaç ay sonra ona başlayacağım. Oda 2-3 senede anca dolar diye tahmin ediyorum
Can'ım tam olarak ne işlem yapılıyor bunun için . Benimde var 2011 de çekilmiş bi kredim . Başvuru yapmak istiyorumSelam kızlar 1 ay önce hakem heyetine basvurmustum bankadan dosya masrafımi alabilmek için dün para mi yatırmışlar 225 tl yuppie
Tüketici hakem heyetine basvuru yapılıyorCan'ım tam olarak ne işlem yapılıyor bunun için . Benimde var 2011 de çekilmiş bi kredim . Başvuru yapmak istiyorum
Aç tencereye koy içine limon sık biraz kaynetKv vişne reçeli yollamış . Lezzeti yerinde ama biraz sulu geldi bana. Onu kaynatsam koyulaşırmı. Kiloluk kavonozda . Yada ölemi kalsın nedersiniz kızlar
Ben olsam uğraşmazdım sanırımKv vişne reçeli yollamış . Lezzeti yerinde ama biraz sulu geldi bana. Onu kaynatsam koyulaşırmı. Kiloluk kavonozda . Yada ölemi kalsın nedersiniz kızlar
Ben olsam uğraşmazdım sanırımKalsın öyle. Afiyet olsun
Ben kazıklanmışım yahu ufacık teneke kumbarayı 8 tl almıştımHepimizin zafer bayramı kutlu olsun kızlar, bugün dönüyorum Allahın izniyle. 350-450 TL arası bir para harcadım bu tatilde. Bu arada birde açılmayan teneke kumbara aldım 10 TLye ama inanılmaz büyük. 5 litrelik su bidonlarından azıcık daha ufak yani büyüklüğünü siz düşününevdeki kumbaram dolunca yani muhtemelen bir kaç ay sonra ona başlayacağım. Oda 2-3 senede anca dolar diye tahmin ediyorum
Bende önceki küçügü 5 TLye almıstım canım. Ilk defa bu büyüklükte bir kumbara gördüm zatenBen kazıklanmışım yahu ufacık teneke kumbarayı 8 tl almıştım
Son tatil olayından sonra elimde avucumda pek bir şey kalmayacak gibi :-( Sende durumlar nasıl?Birikim nasıl gidiyor? Ben de topik açacağım aslında, ama sürekli cımbız yiyorum. Bir yere yazmam lazım bunları, yoksa iflah olmam
Cnm adliyenin hakem heyeti bölümü var oraya basvuruyosun ama 2012 öncesini vermediklerini söylediler sen yinede bi arastirCan'ım tam olarak ne işlem yapılıyor bunun için . Benimde var 2011 de çekilmiş bi kredim . Başvuru yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?