- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.581
Hanımlar o buyuk teneke kumbaralar var ya anneme diyorum en az bin tl çıkar diyorum annem o kadar çıkmaz diyo.. Halbukisi kumbaraya 150 tl kağıt attım. Demir paralarda dibinde daha ama yine onlarda çıkar bi 30-40 aradı bişey... Sizce...
Ankaraya deniz mi geldi yineHerkese hayırlı akşamlar kızlar 2 günde yemek, ıvır zıvır derken toplam 115 TL harcamışım. Yarın son günüm muhtemelen 150- 200 lirada yarın harcarım. Çünkü alacaklarım var. Buraya bir ayakkabı birde terlikle gelmiştim bugün ayakkabım yırtıldı, terlikle gezdim ve şansıma şakır şakır yağmur yağdı. Bizde ankamall'a gittik şansıma oranında tavanı delinmiş ve koskoca avmyi su basmışgörseniz bir çok mağazayı su basmıştı hatta su boyu nerdeyse 10- 15 cmdi.
Ankaraya deniz mi geldi yine
Şu zaytung haberine akşam akşam ne güldüm ya
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=290211
Canım benim gözüm yükseklerde :) ben 2000 e yakın çıkar diyorum aslında daBence 1000 deme, 500 diye düşünürsen fazlasına daha çok sevinirsin
ne zamandır biriktiriyorsun canımHanımlar o buyuk teneke kumbaralar var ya anneme diyorum en az bin tl çıkar diyorum annem o kadar çıkmaz diyo.. Halbukisi kumbaraya 150 tl kağıt attım. Demir paralarda dibinde daha ama yine onlarda çıkar bi 30-40 aradı bişey... Sizce...
1 oldu. Aralık 31 de açıçam işte..ne zamandır biriktiriyorsun canım
ben biriktirmişsin açıcaksın sandım1 oldu. Aralık 31 de açıçam işte..
50-100 gibi kağıt paralar da attıysan neden çıkmasın :)Canım benim gözüm yükseklerde :) ben 2000 e yakın çıkar diyorum aslında dabin yine iyi hallisini söyledim
Eğer çeyreği biyere götürmeyeceksen birikim amaçlı ise tabiki gram almalısın :)kızlar fiziki altının alış satışlarına dikkat ettimde gram altında kuruşlar oynarken çeyrekte 3-4 tl oynuyor diğerlerinde de farklar var en karlı gram altın o zaman bir çeyrek alacağına iki tane gram altın al siz ne düşünüyorsunuz
Ne hamarat kızlarız yaaGünaydın kızlar. Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Bu sabah kahvaltı hazırlarken bir taraftan da evde fazla olan seftalilerden reçel yaptım. Akşam da biraz dolmalık ve yemeklere koymak için kırmızı biber hazırlayıp buzluga attım. Baktım barbunyalar da fazla onları da temizleyip yine buzluga koydum. Buzlugum çok doldu. Bu ara kurban eti için biraz yer açmam lazım. Yarın kornison alıp tursu yapacagim. Biraz daha domates de kaynatıp kavanozladim mi tamamdır.
Üşenmek yok üşenmek yok. :)Bende bu yil konserve yapmaya usendim kaynanamdan bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?