birikim yapabilmenin yolları

Ankara'da üniversite okumuş biri olarak atlayayım hemen. Bak hamamönü çok güzeldir. Kafeleri iyidir ve öğrenci bütçelidir. GOP ve Tunalı Hilmi iyidir ama tuzludur. Alışveriş için Metro Çarşısı var. Çok kaliteli değil ama evde giymelik ucuz şeyler bulabilirsin. Ulusta Gençlik Parkı var orası temiz ve ucuzdur. Kurtuluşta güzel kafeler var.

Peki kızlar sizce altın kolye almak ne kadar mantıklı? Ben bugün gözüme kestirdim bir tane. Taşı falan yok ama.
Birikim için değil de takmak için güzel:)
Birikim için en güzeli gram çeyrek yarım tam filan ya da hadi burma bilezik...

Altın 125 e kadar inmiş
Dahada insin ya, insinde altın alalım. Zulamda 100 TL var geçenlerde atmış unutmuşum, altın düşerse bi çeyrek alırım. Düşmezsede durur.

Peki kızlar sizce altın kolye almak ne kadar mantıklı? Ben bugün gözüme kestirdim bir tane. Taşı falan yok ama.

Hemen not ettim canım telefona gittiğimde sora sora bulcam oraları :) Kolyeye gelince takmak için bir küpe, bir de kolye olmalı. Ama sonrası gereksiz. Devamlı olarak sadece bir tanesini takıyoruz. Gerisi boş da oluyor. Bu yüzden bence bırak kolyeyi sen çeyrek al. Her ay bi çeyrek al, yap beşibir yerdeyi tak boynuna. Onu daha çok beğenirsin

hoşgeldin...istedikten sonra yaparsın..birde buraya çok sık takılırsan daha fazla motive olursun
Hosbuldum:)
Yazmadan once epey okudum takip ettim buralari zaten. Baktim okumakla olmayacak yazayim dedim :)

Canım bu enpara denilen olay finansbankın internet bankacılığıdır. Hiçbir şekilde hesap işletim ücreti almazlar. Zaten enpara diye yazsan bütün bilgiler önüne dökülüyor. :)

Tesekkur ederim canim arastirayim en kisa zamanda ben bunu :)

Ankarada acik hava göl kenari yerler seviyorsan mogan parki ve göksu parki var.. benim huzur buldugum yerler :) cafe cagini gectigimden sanirim :) ucuz alisveris icin sosyete pazarlarına ugra derim ozellikle Ümitköy de guzel ve uygun kıyafetler oluyor.. ben tatil alisverisini burdan yari fiyatinun bile altinda yaptim sayilir..

Hemen not ettim defterime :) Bi yere gitmeden önce detaylı bir araştırma yapıp deftere yazıyorum. Benim için çok iyi oluyor. Tecrübelerden faydalanmayı seviyorum.

Henüz 25 yaşındayım ama 19umdan beri cafelere gitmem bende. Gideceğim yerler sessiz sakin olup huzur vermeli. Birde artık bir çok cafe self servis onada ayrı sinir oluyorum. Kalkıp kendi kahvemi kendim alacaksam o kadar para vermemin ne anlamı var. Evimde içerim daha iyi

7 eylül de nihayet izne çıkabileceğiz . Dönüş 20 si . Bayram dolayısı ile uçak biletleri de uçmuş özellikle dönüş . Napalım senedir en çok iki kez çıkabiliyoruz zaten terör bölgesi vs derken havayolu bizim için çok daha güvenli . 1200 civarı uçak biletlerimiz gidiş dönüş . Kurbanlık daha bakamadık . Evimizde olamıcaz ama kesmeden de olmaz. Sonuçta ibadet

merhaba güzel insanlar
dün eşim 5 gün dışarı çıkmadın hadi gezelim dedi bende haklısın dedim
ama dikkat ettim çok harcamamaya 50 tl harcadık bu benim için çok önemli çünkü eskiden 100 tl harcamadan eve gelmezdik
dün kumbaraya 3 tl attım
eşim ona bile yaa sen bütün paraları kumbaraya mı atıcan dedi ama kendileri kumbarayı açmak için çok hevesli
benim koca biriktirmekten çok yemeye hevesli anlıcanız
hevesimi kıracak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…