• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Janita Janita anlaşmıştık ayda iki kere dışarda yiyelim diye tamam demişti ama uygulamada olmuyor
eşim ne nerde yenir bilir o yerler aklına gelince canı çeker gidip yemek ister
dün gece canı baklava çekti mesela baklavaları günlük antepten gelen yere gitti orda yedi geldi arkadaşlarıyla
yeme desem canım çekti diyince birşey diyemiyorum
evde yemek yemeden çıkmıyoruz genelde dünde evde yemeğim vardı ama kuru fasulyenin en güzel yapılan yerin önünden geçtik yemesek olmazdı ona göre
biz krediye falan karşıyız kredi kartımızda yok
borca soksam desem oda imkansız
bu gidişle evimiz falan olmayacak:mad:
bu arada bende çalışıyorum

Janita Janita anlaşmıştık ayda iki kere dışarda yiyelim diye tamam demişti ama uygulamada olmuyor
eşim ne nerde yenir bilir o yerler aklına gelince canı çeker gidip yemek ister
dün gece canı baklava çekti mesela baklavaları günlük antepten gelen yere gitti orda yedi geldi arkadaşlarıyla
yeme desem canım çekti diyince birşey diyemiyorum
evde yemek yemeden çıkmıyoruz genelde dünde evde yemeğim vardı ama kuru fasulyenin en güzel yapılan yerin önünden geçtik yemesek olmazdı ona göre
biz krediye falan karşıyız kredi kartımızda yok
borca soksam desem oda imkansız
bu gidişle evimiz falan olmayacak:mad:
bu arada bende çalışıyorum
adam yemeyi, üstelik güzel yemeyi seviyor. işin zor. artık kendi çabanla neyi ne kadar yapabilirsen. benim bir amcam aynen eşin gibi biri. yesin, yedirsin, ama iyi yesin. yaş 55 hala aynı kafada. yengem de çok tutumlu biri. kendi çabalarıyla bir-iki demeden altın alıp koymuş kenarı. ama yıllarca. bir miktar kendi yaşlılığı için, bir miktar da iki oğlunun evliliği için altınları paylaştırdı. amcamın hala o altınların yengemden çıktığından haberi yok. :olamaz:çocuklar kendi çabalarıyla evlendiler zannediyor. haberi olsa, yengemin biriktirmesine izin vermez. yengem de artık onu öyle kabul etmiş, kendi maaşından ne artırabilirse arttırıyor. çok dillendirme yine de, iyice ters teper.

adam yemeyi, üstelik güzel yemeyi seviyor. işin zor. artık kendi çabanla neyi ne kadar yapabilirsen. benim bir amcam aynen eşin gibi biri. yesin, yedirsin, ama iyi yesin. yaş 55 hala aynı kafada. yengem de çok tutumlu biri. kendi çabalarıyla bir-iki demeden altın alıp koymuş kenarı. ama yıllarca. bir miktar kendi yaşlılığı için, bir miktar da iki oğlunun evliliği için altınları paylaştırdı. amcamın hala o altınların yengemden çıktığından haberi yok. :olamaz:çocuklar kendi çabalarıyla evlendiler zannediyor. haberi olsa, yengemin biriktirmesine izin vermez. yengem de artık onu öyle kabul etmiş, kendi maaşından ne artırabilirse arttırıyor. çok dillendirme yine de, iyice ters teper.
Aynen dediğin gibi Can'ım artık gizli yapıcam ne kadar olursa artık

Hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar. Bu akşam Ankara yolcusuyum, gitmeden halletmem gereken işler var. Kuaföre ve kargoya gidilecek, tadilat için kıyafetler terziye verilecek, bir kaç eksik var onları alıcam. Gidecek bugün paracıklar :KK17:

Hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar. Bu akşam Ankara yolcusuyum, gitmeden halletmem gereken işler var. Kuaföre ve kargoya gidilecek, tadilat için kıyafetler terziye verilecek, bir kaç eksik var onları alıcam. Gidecek bugün paracıklar :KK17:
Nazar değdirdik sana galiba :nazar:@sempatik_kiz

kızlar bugün epey bir köfte yoğurdum, dondurucuma attım. bir de hamur mayaladım, onları da poğaça yapıp dondurucuya atacağım. akşam eşim gelirken güzel yufka bulmuş, onları da avcı böreği olarak hazırlayıp yine dooooğru dondurucuya. :KK49: bu hafta yardımcı ablamız gelemedi. eşim de yarın arkadaşlarıyla balığa gidecek. ben de evimizi temizlerim, ütümüzü yaparım. akşam yemeğine de eşimin anneannesine davetliyiz. ona da k.validem alma gerek yok dese de (biraz cimriymiş altın vermezmiş), babanneme aldığım yerden bir bluz, 6 parçalı etek aldım. bir de havlu, namaz örtüsü ve seccade koyarım. maksat yaşlı gönlü yapmak. ayrım olmasın di mi?:KK66:

kikikoko .!.:
canım ben bursadayım. çarşıda çiçek ızgara vardı önceden onun altında murat yün vardı. bir kaç yıl önce el değiştirmiş. şimdiki adı filiz yün. ben de metroda kadınlardan duydum, onlar galiba bu tip işleri evlere veriyorlarmış. istersen bir git, görüş.
Tam olarak adres i nasil bulabilirim abla yeniyim buralarda birde tam olarak yün cu ne işvveriyor evlere acaba? GGerçektenolursa cçoksevinirim ya tteşekkür ederim

Kızlar kumbarayı her ay açsak mı daha iyi yoksa uzun süreli açılmasa mı daha iyi olur gerçi benim kumbara açılmayanlardan

ihtiyacın olmadığı sürece açmamalısın bence. o zaman para biriktirmenin anlamı kalmıyor. zaten aylık maaş alıyosun aylık açıpta harcarsan aylık aldığın maaşı harcamış olacaksın o paranın kumbaraya girmesinin anlamı kalmıyor

ihtiyacın olmadığı sürece açmamalısın bence. o zaman para biriktirmenin anlamı kalmıyor. zaten aylık maaş alıyosun aylık açıpta harcarsan aylık aldığın maaşı harcamış olacaksın o paranın kumbaraya girmesinin anlamı kalmıyor
Yok açıcam ya altına ya da dolara falan çevirip bankaya koyucam yoksa ne anlamı kalır:110:

Back