- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.321
Aynen canım inşallah..ayın başında birikimi ayırıyorum dokunmuyorum bir daha yoksa birikmiyor..Ocaktan bu yana çok iyi bir birikim yapmışsın maşallah :) borçlarını tez zamanda bitirirsin inşallah böyle gidersen. :)
Allah bereket versin :)Bugun boş fındıkları alan birisine sattık. Bu sattığımız para da veriyordu.. Hemen dedim parasını alayım öğrenciyim abey.... 20 kilo geldi kilosu 75 kuruştan 15 tl aldım hemen kumbarana attım. Bugünkü hadılat çok iyi. :)
maşallah canımMrb kızlar çokzamanım olmuyor takip etmeye tatil öncesi işleri ayarlamaya çalışıyorum..dün kuzenime olan 8700 altın borcumu nakit istedi verdim..kuş gibi oldum :) 6000 tl lik borcu 1,5 yılda bu rakamdan ödedimneyse ev sahibi oldum çokda takılmamak gerek..evin değeride artıyor sonuçta..birikimden elimde 5000 tl kaldı.. ocaktan bu aya kadar 13000 biriktirmişim maşallah diyorum kendime..erkek kardeşim ve görümcem var sırada..toplam 25 bin de onlara var..onşarı da çıkardıkmı çok şükür rahtalarım inşallah..hedef2017 ağustosozaman kadar bitirim inşallah..ondan sonrada sadece kredi kalacak..o da azalan şekilde olduğu için her yıl düşüyor...onu dert etmiyorum hiç.. çok şükürki birikim yapmanın ne demek olduğunu öğrendim..yıllardır beş kuruş kenara atmayan ben bunu başardım..insan istesin yeterki herşey yapabliyor..çok mu kıstım derseniz bakıyorum şöyle yeme içme çok da kısmadım ama gezme ve giyim işini bile azaltarak bunu başarabilmişim diyorum
Amin inşallah canım benim.. Rabbim herkesin kesesine bereket borclulaea odeme kolayligi versin..maşallah canımrabbim kalan borçalrını da ödeme kolaylığı versin
Kumbaraya bisi girmedi ama 0 harcamayla günü kapamak daha önemli ☺Bugünü 0 harcamayla kapadım. Kumbaraya da bir şey girmedi haliyle
bende tam olarak bu şekilde avutuyorum canım kendimi :)Kumbaraya bisi girmedi ama 0 harcamayla günü kapamak daha önemli ☺
Dolgun zarar gormus olabilir olsun saglik olsun canim . dis hastanesi varsa bulundugun yerde daha uygun olur.Tekrardan gecmis olsun..Yaklaşık bir saattir dişimde bir ağrı var, dolguma bir şey oldu sanırım. Sabah ilk iş dişçiye gitmem lazım. Üstelik bir şeyde yemiyordum, bir anda oldu. Dişimin ağrıdığınamı yanayım, vereceğim muayne ücretinemi. Zaten dişçidende korkuyorumBu arada günü 0 harcamayla kapadım. Kumbarayada 5 TL attım
Saol cnm, özel bir hastanenin diş bölümüne gidicem.Dolgun zarar gormus olabilir olsun saglik olsun canim . dis hastanesi varsa bulundugun yerde daha uygun olur.Tekrardan gecmis olsun..
Hoşgeldin canım... İnsanın illaki sıkıştığı zaman olur. Ama bu ha bugun ha yarın olmaz. Kendi durumunuzu daha iyi biliyorsunuz çünkü... Belki hiç sıkışmayacaksınız. Müsterih olun :)merhaba kızlar bende buralardayım artık
baya bir okudum ve hemen bozuklukları atmak için bir kumbara aldım
ben izinde olduğum için evde sıkılıyorum o yüzden her gün dışarı çıkıyorduk
e bunlarda hep masraf çay kahve falan
eşim bugün çıkmıyor muyuz dedi bende ne kadar harcarız dedim onun yerine kumbaraya atalım dedim
çumartesi günü pazar vardı 50 tl limit koydum 11 tl kaldı kumbaraya attım
eşim şuan alışma aşamasında çünkü böyle yapıyoruz ama sıkışırsak diyor
motivasyonumu düşürüyor
o yüzden sessiz takipten bizzat dahil olmaya geldim topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?