birikim yapabilmenin yolları

Kış için hazırliklar devam ediyor.
Bir taraftan da temizlik malzemesi stogu yaptim.
İki teneke yağ , şeker ve makarna da alıp kenara koydum mu beni bayagi idare eder.
Adli tatil bitmeden ve okul telaşı başlamadan yine bir Fethiye taraflarını gezip görelim dedik. Pazartesi gidiyoruz.
Gelince de domates sosu , salca , tursu gibi hazırlıkları yaparım...
Ha bu arada bugün Bimde tavuk , kıyma , yoğurt ve wc kağıdı nda indirim var kızlar. İhtiyacı olanlar baksin. Ben wc kağıdı alıp stokladım.

maşallah canım rabbim kalan borçalrını da ödeme kolaylığı versin

Selam kızlar dün otobüs kartıma haftalık 30 tl yükledim onu harcamadan saymıyorum çünkü parasını ayırmıştım ve mecburi harcama :) kk borcumun asgarisi 35 tl eksik kaldı son gününe kadar tamamlayamazsam eksik yatırcam maaşımı alınca üstünü tamamlarım on günden bişey olmaz inşallah yemek kartımda 13 tl kaldı 10 gün nasıl idare etcem bilmiyorum ne demişler kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş herkese iyi pazarlar :)

Yaklaşık bir saattir dişimde bir ağrı var, dolguma bir şey oldu sanırım. Sabah ilk iş dişçiye gitmem lazım. Üstelik bir şeyde yemiyordum, bir anda oldu. Dişimin ağrıdığınamı yanayım, vereceğim muayne ücretinemi. Zaten dişçidende korkuyorum Bu arada günü 0 harcamayla kapadım. Kumbarayada 5 TL attım

Dolgun zarar gormus olabilir olsun saglik olsun canim . dis hastanesi varsa bulundugun yerde daha uygun olur.Tekrardan gecmis olsun..

merhaba kızlar bende buralardayım artık
baya bir okudum ve hemen bozuklukları atmak için bir kumbara aldım
ben izinde olduğum için evde sıkılıyorum o yüzden her gün dışarı çıkıyorduk
e bunlarda hep masraf çay kahve falan
eşim bugün çıkmıyor muyuz dedi bende ne kadar harcarız dedim onun yerine kumbaraya atalım dedim
çumartesi günü pazar vardı 50 tl limit koydum 11 tl kaldı kumbaraya attım
eşim şuan alışma aşamasında çünkü böyle yapıyoruz ama sıkışırsak diyor
motivasyonumu düşürüyor
o yüzden sessiz takipten bizzat dahil olmaya geldim topiğe

Hoşgeldin canım... İnsanın illaki sıkıştığı zaman olur. Ama bu ha bugun ha yarın olmaz. Kendi durumunuzu daha iyi biliyorsunuz çünkü... Belki hiç sıkışmayacaksınız. Müsterih olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…