birikim yapabilmenin yolları

Günaydın kızlar.
Dün kumbaraya 3,5 tl , bu sabah 10 tl daha ekledim.
Ay sonuna bir şey kalmadı sayılır. Sanırım kredi kartına bulaşmadan bu ayıda çıkaracağız ekstra bir şeyler çıkmazsa tabi.
Eylül ayı biraz yoğun geçicek misafirlerim gelcek.
Olsun misafir bereketiyle geliyor ben buna çok inanıyorum. :)

Hayırlı cumalar kızlar
Arabanın sigortasını yaptırdık 640 tl tuttu, kredi kartına taksitlendirmeyi tercih ettik, geçen yıl sigortamız 200 tl tutmuştu, nasıl artıyor bu fiyatlar böyle anlamıyorum
Canım ptt ve ziraat dışında araç sigortası yaptırırsan 2 katı para alıyorlar... Ptt ve ziraat bankasında yaptırsaydınız 300 tl gibi bir rakam ödeyecektiniz

Hayırlı cumalar kızlar
Arabanın sigortasını yaptırdık 640 tl tuttu, kredi kartına taksitlendirmeyi tercih ettik, geçen yıl sigortamız 200 tl tutmuştu, nasıl artıyor bu fiyatlar böyle anlamıyorum
Şuan en uygun fiyatı ziraat bankadı veriyor. Sigortayı ziraat bankasından yaptırıp, kendi sigortanızdan parayı geri alın.

kesinlikle misafir bereketiyle geliyor .bende inanıyorum

Canım ptt ve ziraat dışında araç sigortası yaptırırsan 2 katı para alıyorlar... Ptt ve ziraat bankasında yaptırsaydınız 300 tl gibi bir rakam ödeyecektiniz

Eşim fiyat almış sordum, geçen yıl hasarsızlık indirimi mi ne varmış o nedenle uygun olmuş, ben pek anlamıyorum araba işlerinden.

mutlu, huzurlu, bereketli hafta sonları dilerimmmmyarın sos yapmak için pazardan domates alacağız. eşim de hevesli, beraber yapmayı düşünüyoruz. biz onu sadece yemeklere değil, içmek için de kullanıyoruz. o yüzden bu hafta 20 kg, haftaya da 20 kg alıp beraberce yapacağız. melemeni de annemle yaparız. onu tek başıma gözüm kesmedi inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmadan sos işini hallederiz

Mrb kızlar çokzamanım olmuyor takip etmeye tatil öncesi işleri ayarlamaya çalışıyorum..dün kuzenime olan 8700 altın borcumu nakit istedi verdim..kuş gibi oldum :) 6000 tl lik borcu 1,5 yılda bu rakamdan ödedim neyse ev sahibi oldum çokda takılmamak gerek..evin değeride artıyor sonuçta..birikimden elimde 5000 tl kaldı.. ocaktan bu aya kadar 13000 biriktirmişim maşallah diyorum kendime..erkek kardeşim ve görümcem var sırada..toplam 25 bin de onlara var..onşarı da çıkardıkmı çok şükür rahtalarım inşallah..hedef2017 ağustosozaman kadar bitirim inşallah..ondan sonrada sadece kredi kalacak..o da azalan şekilde olduğu için her yıl düşüyor...onu dert etmiyorum hiç.. çok şükürki birikim yapmanın ne demek olduğunu öğrendim..yıllardır beş kuruş kenara atmayan ben bunu başardım..insan istesin yeterki herşey yapabliyor..çok mu kıstım derseniz bakıyorum şöyle yeme içme çok da kısmadım ama gezme ve giyim işini bile azaltarak bunu başarabilmişim diyorum

Oh maşallah canım,
Nasıl yaptın o kadar ya
Allah bereket versin

Ocaktan bu yana çok iyi bir birikim yapmışsın maşallah :) borçlarını tez zamanda bitirirsin inşallah böyle gidersen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…