• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

@mandaliina eee cnm o kadar ayakkabın varmış zaten, şu almadan önce 5 dk düşünme olayı varya onu denesen o_O .Benim çok işime yaradı bu yöntem ve hep ihtiyacım olmadığına karar verdim. mSon zamanlarda bende epeyi birşeyler aldım ama benimki hep ihtiyaçtı. Sende bu kadar ayakkabın varsa giymiyorsan satış sitelerindemi değerlendirsen acaba
beni mutlu eden almak
yoksa hep belli başlı şeyleri giyerim
satmak çok mantıklı ama marka şeyler olmadığı için para etmez diye düşünüyorum
5 dakika düşünmek konusuna gelirsek akşama kadar almamalıyım diye düşünürken kendimi magazada buldum
gereksiz olduğunu biliyorum ama istiyorum

@mandaliina eee cnm o kadar ayakkabın varmış zaten, şu almadan önce 5 dk düşünme olayı varya onu denesen o_O .Benim çok işime yaradı bu yöntem ve hep ihtiyacım olmadığına karar verdim. mSon zamanlarda bende epeyi birşeyler aldım ama benimki hep ihtiyaçtı. Sende bu kadar ayakkabın varsa giymiyorsan satış sitelerindemi değerlendirsen acaba
beni mutlu eden almak
5 dakika düşünmek konusuna gelirsek akşama kadar almamalıyım diye düşünürken kendimi magazada buldum

@kikikoko çok kıskandım seni :63: bende yapcam seninki gibi altın işte böyle boynuma takıp salına salına gezcem :KK70:
Eki Görüntüle 1872139

Şaka bir yana kızlar siz böyle resim falan atıyorsunuz ya ben çok fena gaza geliyorum :KK48: Dahada motive olup birikim yapıyorum En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Allah iyiliğini versin canım :D :D hepimizin sonu bu sanırım.... :) sonra birbirimizle sid.k yarıştırırız :D :D

beni mutlu eden almak

Marka degil diye düşünme cnm, burda bit pazarında bile satabilirsin. Ben bi ara evde ne var ne yok burda satmıştım.

Allah iyiliğini versin canım :KK70: :KK70: hepimizin sonu bu sanırım.... :) sonra birbirimizle sid.k yarıştırırız :KK70: :KK70:
:KK70::KK70:

Bugün toplam 3.75 harcadım kızlar.
2 TL otobüs
1 TL poaça
0.75 kuruş su
200 TLde gün parası verdim. Ama onu dünden ayırmıştım zaten. Günde özellikle son sırayı ben aldım. Şubatta sıra gelecek bana.:KK73:

Selam kızlar,
Biliyosunuz bende bir anlık cinnetle
Sevgili Kumbi me saldırmış paralara çökmüştüm.

Geçen zaman zarfında kendisini tedavi ettirdim
ve birikime yeniden başladım :KK53:Eki Görüntüle 1871311
Ay okadar guldumki gulmeme bebegim uyandı kendimi tutamadım allah da seni guldursun

Marka degil diye düşünme cnm, burda bit pazarında bile satabilirsin. Ben bi ara evde ne var ne yok burda satmıştım.

:KK70::KK70:

Bugün toplam 3.75 harcadım kızlar.
2 TL otobüs
1 TL poaça
0.75 kuruş su
200 TLde gün parası verdim. Ama onu dünden ayırmıştım zaten. Günde özellikle son sırayı ben aldım. Şubatta sıra gelecek bana.:KK73:
Kk da mı sattın ?
Yoksa satış sitelerinde mi ?

Selam kızlar.
Bana bir öneri verin.
Tıka basa dolup bir dolabım olmasına rağmen giyecek hiçbir şeyim yok.
Herkes bir hediye getiriyor ben alıyorum.
Ama olmuyor üstüme
Seneler önce alınmış hiç giyilmememiş kıyafetler var dolapta.
Nasıl kedinize uygun bir şeyi alıyorsunuz?
Uygun fiyatlı olacak..?

Selam kızlar.
Bana bir öneri verin.
Ama olmuyor üstüme
Uygun fiyatlı olacak..?
Öncelikle canım olmayanları letgo da yada burada satabilirsin dolsbında hem yer açmış olursun hem kıyafetletini atmamış olursun. İkincisi ben sezon sonlarını daha çok takip ediyorum. Bazen mağaza mağaza geziyorum. Yani dolabımı hepten sezon sonundan doldurmam... Arada gezmek lazım.. O yüzden sürekli lcw ve defacto dan çıkmam. İnternet adreslerinde de çok sık indirim olabiliyor

Öncelikle canım olmayanları letgo da yada burada satabilirsin dolsbında hem yer açmış olursun hem kıyafetletini atmamış olursun. İkincisi ben sezon sonlarını daha çok takip ediyorum. Bazen mağaza mağaza geziyorum. Yani dolabımı hepten sezon sonundan doldurmam... Arada gezmek lazım.. O yüzden sürekli lcw ve defacto dan çıkmam. İnternet adreslerinde de çok sık indirim olabiliyor
İşte ben onları alıyorum sonra bana çok büyük geliyor.
Letgoda ayakkabı falan sattım birkaç kere.
Orda da pek bir sapıklık yapıyorlar

Selam kızlar.
Bana bir öneri verin.
Ama olmuyor üstüme
Uygun fiyatlı olacak..?

Ben tesettüre girdiğim için 5-6 ay önce yeni bir gardolap oluşturdum. Resmen sıfırdan, sil baştan başladım. Temmuz, ağustos ayınca bıyunca alışveriş sınırlaızorladım. Ama full kışlık aldım ve hepsini neredeyse % 70 indirimle aldım. Kışında yazlıkları alıcam.

Önceden benimde dolabım doluydu ama giyecekhiç kıyafetim yoktu. Şimdi alışveriş yaparken kendime hep kurallar koyduğum bu bluz güzelmiş deyip almıyorum. Mutlaka kombin yaparak alıyorum. Altına giyecek eteğim yoksa, nasıl olsa bir gün istediğim gibi etek blurum deyip almıyorum. Çünkü o etek yada pantolon hiç bulunmuyor ve o bluz senelerce dolap bekliyor.

Hatta artık aldıklarımı bile aynı butiklerde olduğu gibi dolabıma kombinleyip yerleştirdim. Böylece sabahları ne giycem derdim artıkhiç olmuyor. Hemen bir kombini alıp giyip çıkıyorum.

Birde ben indirim olmasada alışveriş yapmasamda gider mağazalarda beğendiğim kıyafetleri denerim. Daha sonra indirim zamanı üstümde nasıl durduğunu bildiğim için hemen netten alırım. Abiye bir elbiseye mağazada 350 TL dediler bende gidip netten 180e aldım.

Öncelikle yapman gereken bir boş gününü kıyafet detoksuna ayırmak, giyerim deyip senelerdir giymediklerini ayırmalı gözden çıkarmalısın. Ben bunları da 3 şekilde yapıyorum
1. Satılacaklar
2. ihtiyaç sahiplerine verilecekler
3. Toz bezi olacaklar :))

1 numara için ayırdıklarını KK' da bit pazarında yada modacruzda satmanı öneririm. Ben nedense letgodan memnun kalmadım

2 numara için ayırdıklarımı ben genelde yıkayıp ütüleyip belediyeye götürüyorum. En iyi ulaşacak yerleri onlar biliyor bence

3 numarada buruşturulup poşetle yüklüğe gidiyor

Çok uzun oldu ama inşallah faydam dokunur :)

Ben tesettüre girdiğim için 5-6 ay önce yeni bir gardolap oluşturdum. Resmen sıfırdan, sil baştan başladım. Temmuz, ağustos ayınca bıyunca alışveriş sınırlaızorladım. Ama full kışlık aldım ve hepsini neredeyse % 70 indirimle aldım. Kışında yazlıkları alıcam.

Önceden benimde dolabım doluydu ama giyecekhiç kıyafetim yoktu. Şimdi alışveriş yaparken kendime hep kurallar koyduğum bu bluz güzelmiş deyip almıyorum. Mutlaka kombin yaparak alıyorum. Altına giyecek eteğim yoksa, nasıl olsa bir gün istediğim gibi etek blurum deyip almıyorum. Çünkü o etek yada pantolon hiç bulunmuyor ve o bluz senelerce dolap bekliyor.

Hatta artık aldıklarımı bile aynı butiklerde olduğu gibi dolabıma kombinleyip yerleştirdim. Böylece sabahları ne giycem derdim artıkhiç olmuyor. Hemen bir kombini alıp giyip çıkıyorum.

Birde ben indirim olmasada alışveriş yapmasamda gider mağazalarda beğendiğim kıyafetleri denerim. Daha sonra indirim zamanı üstümde nasıl durduğunu bildiğim için hemen netten alırım. Abiye bir elbiseye mağazada 350 TL dediler bende gidip netten 180e aldım.

Öncelikle yapman gereken bir boş gününü kıyafet detoksuna ayırmak, giyerim deyip senelerdir giymediklerini ayırmalı gözden çıkarmalısın. Ben bunları da 3 şekilde yapıyorum
1. Satılacaklar
2. ihtiyaç sahiplerine verilecekler
3. Toz bezi olacaklar :))

1 numara için ayırdıklarını KK' da bit pazarında yada modacruzda satmanı öneririm. Ben nedense letgodan memnun kalmadım

2 numara için ayırdıklarımı ben genelde yıkayıp ütüleyip belediyeye götürüyorum. En iyi ulaşacak yerleri onlar biliyor bence

3 numarada buruşturulup poşetle yüklüğe gidiyor

Çok uzun oldu ama inşallah faydam dokunur :)
Ahahahahha, çok tatlısın canım ya :)
Sağ ol. Deneyeyim ben de bunu

Kurban için beklediğim para geldi
Bende kurban kumbaramı açtım böylece eksik varsa biran önce tamamlayayım diye düşündüm
Kumbaradan toplam 650 lira çıktı
Hepsini birleştirip yarın bankaya koyacağım inşallah

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 103
Kurban için beklediğim para geldi
Bende kurban kumbaramı açtım böylece eksik varsa biran önce tamamlayayım diye düşündüm
Kumbaradan toplam 650 lira çıktı
Hepsini birleştirip yarın bankaya koyacağım inşallah
Maşallah canım süper.
Hayırlısı olsun

Back