• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Yaa mandalinam sorma
Kılavuzu karga olanın misali sırf size
zarar vermiyim diye accık uzak duruyorum :KK70: :KK70:
Gel sen bizim burunları yarısı da orda :D ara ara çıkarıp derin nefes alıp geri sokuyoruz :D
Naptın evine ev arabalarına araba kattın demi buraya uğramazken

Gel sen bizim burunları yarısı da orda :KK70: ara ara çıkarıp derin nefes alıp geri sokuyoruz :KK70:
Naptın evine ev arabalarına araba kattın demi buraya uğramazken

:KK70: :KK70:

Tabi kii kattım :KK53:
Kredi kartım mı patladı hobaaaaaa hadi halaya mode on :halay:
Görev başarılı :KK50: :KK70:

Son düzenleme:
:KK70: :KK70:

Tabi kii kattım :KK53:
Kredi kartım mı patladı hobaaaaaa hadi halaya mode on :halay:
Görev başarılı :KK50: :KK70:
Ooooo patlamış kredi kartı en sevdiğim
Filmin yanında iyi gider
Bi saniye ya mısırdı demi o
Bu arada Mısır mı alsak? Mmmm güzel olur Bi koşu hadi kuşum hadi böceğim hadi çiçeeeem :KK45::skandal:

Hayırlı geceler birikimci hatunlar, iyi ki biraz işimiz çıktı yani :KK12:muhabbetin dibine vurmuşsunuz ben yokken,çok kırıldım :63:
Annem yine kumbarama 15 lira falan bozuk para attı. Metal 220 eurom vardı. Yarın annem onları tümleyebilmesi için birine verecek, inşallah tümler bu sayede daha fazla para edecekler.
Yarın KK borcunu, ve faturaları yatırdıktan sonra 2 tane çeyrek alıcam. Biri hediye diğeri yatırım için.
Bu arada kızlar pencere için epeyidir fiyat alıyordum 1500den aşağı fiyat veren olmamıştı. 750'ye birine yaptırdım ama hiç istediğim gibi olmadı. Hafta içi gelip düzeltecekler ama ucuz etin yahnisi misali oldu. Yinede bi pencere bi kapıya 1500 TL verecek değildim, idare edicez artık.Onun parasınıda peşin vericem.

Eklentiler

• 14030956_10205375284742198_1853435519_n.jpg
    14030956_10205375284742198_1853435519_n.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 118
  • 14011863_10205375280782099_1320284942_n.jpg
    14011863_10205375280782099_1320284942_n.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 103
günaydın hanımlar. bol bereketli bir gün diliyorum. :KK68:dün akşam uzun zamandan beri spora başladım. vücut dinlenmiş ama hamlamış da. moral olarak çok iyi geldiğini yadsıyamam. herkese tavsiye ederim.

bugün evleneli tam 1 ay oldu. nice aylara ve nice senelere inşallah. 1 ay içerisindeki harcamalarımız da düşündüğümüzle kafa kafaya geldi. benim maaşımın tamamını birikime ayırabileceğiz. kira gelirim de harçlığım olacak, oradan da hesabımı bilirsem yine birikime epey gidecek. bu ay şahsi harcamalarım 300 TL olmuş. eşim yol parası ve yemek parası vermediği için 200 harcamış. kışın yemeğimi evden götüreceğim. yaz aylarında dolap yeterli gelmediği için pek mümkün olmuyor. o zaman daha da düşer. (tabi ki bu ve önümüzdeki bir kaç ay için hediye paralarını daha önceden kenarı koyduğumdan harcadım. onları genel hesaba katmadım.) eşiminkiyle de rahat rahat geçineceğiz inşallah. tatilmiş, spor parasıymış onlar ortak hesaptan olacak. inşallah zamanla düzenimiz daha da güzel oturacak.

Dün akşam eşimin amcasına oturmaya gittik, 40 tl harcadım biraz tatlı, biraz tuzlu kurabiye aldım giderken.
Ayrıca gıda firmasında çalıştığım için, personel fiyatına çok uygun ürünler alabiliyorum, giderken ufak bi paket yaptırdım.
Yenge çok memnun oldu, yengenin köyden annesi babası gelmiş bir kaç günlüğüne kalmaya.
Büyükanne içinde çeyizimden işlemeli havlu ve eşarp götürdüm, benden küçük bi hatıra olsun kullanırken bizi hatırlarsın dedim, sevindi :)

inanmıyorum seneler sonra KK ilk defa sıfırlandı.çok mutluyum:KK68:zorda kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum.
sırada kurban var.
izne gidemedik daha sanırım ekim ayına kalıcak.
eylülde yakıt kesintisi de başlayacak .geçen sene 4*400 dü .umarım fazla artış olmamıştır.

Darısı başıma :dua:
Güzel bir duygu olmalı borcu olmayan kredi kartı taşımak :)

Back