birikim yapabilmenin yolları

Tabi ki bilgi aldıkça paylaşırım :)

Teşekkür ederm canm düşündüğün için
Bebişim 3 aylık minik nazlı bi kız kendisi

Olaylara güzel yaklasmissiniz..olgun davranmak iyidir ne de olsa kardes..eşimin kizkardesleride beni sever ben kinci olmadım hiç. .ama kendi iç işlerimede kimseyi karıştırmadim. .zor bu aile işleri. .
herkes durması gerektiği yeri bilse zor olmaz da, had aşılınca zor. görümcem henüz 17 yaşında. bir de diğer abisine çok düşkünmüş, gözlemlediğim kadarıyla şu anda bağ hiç kalmamış gibi. o yüzden bana da ön yargıyla yaklaştı, o yüzden onu anlayabiliyorum. zamanla beni de kalbinde ve düşüncelerinde oturtması gerektiği yere oturtur. anne-baba da olgun oldukları için, doğru yönlendirirler. benim de o yaşta iki kız kardeşim var ve iki yaş küçük bir başka kız kardeş. ben de o yaşlardan geçtim, biraz sabır ve hoşgörü inşallah sorunları çözer. açık açık da söyledim. benimle zaman geçirmek istersen ara beni, sen ders çalıştığın, etüd, kurs kovaladığın için her zaman müsait olmazsın. ben hafta sonları sana göre daha müsaitim. bir kaç gün önce söylersen, ona göre program yaparım. abinle de yalnız gezmek istersin, benim için hiç bir sakıncası yok. onu da bir kaç gün önce söyle ki, program yapmamış oluruz. abi-kardeş kafanıza göre takılırsınız, ben de evde işlerimi hallederim dedim. tamam abla dedi. inşallah doğru anlaşılmışımdır. şu an için öyle görünüyor ama yine de bilinmez

Teşekkür ederm canm düşündüğün için
Bebişim 3 aylık minik nazlı bi kız kendisi
Oyyyy yerim onu Allah analı babalı büyütsün
Kız çocuklarını Bi başka seviyorum
Allah uzun ömür versin vakti Zaman'ı gelince bana da nasip etsin inşallah :)

Merhaba hanımlar..şu an ayrılığın eşiğindeyim. Sizi okuyunca ne kadar takdir ettim bilemezsiniz. Keşke bende sizin gibi düşünebilseydim zamanında. Ailem çok destek gerçi beni hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerine çok eminim ama bir laf vardır,ekmek dilimden ayrılmış bir kere..keşke kenarda 10 bin liram olsaydı(ki çok rahat yapabilirdim) en azından evimi tutardım. Sonra zaten çalışıp bir başıma bakabilirdim.
Benden size tavsiye sakın bırakmayın ,birikim yapmaktan vazgeçmeyin. 3-5 ne olursa atın kenara. Kimseye güvenmemek lazım. Ben ayrılıyosam inanın herkes ayrılabilir şu hayatta

çok haklısın gerçekten..başımıza neler geleceğini bilemiyoruz.. iyi günde herkes iyi ama bir anlaşmazlığa düştüğün zaman karşındaki insanı tanıyamaz hale geliyorsun.. Herzaman tedbirli olmak gerek..Senin hakkındada hayırlısı olsun inşallah..Allah yardımcın olsun.. İyi insanlarla karşılaştırsın..

Maşallah çok olgunca davranış..Takdir ettim seni canım..

canım allah hakkınızda hayırlısını versin. ayrılık olur, ölüm olur, hastalık olur. dediğin gibi hayat iyi-kötü sürprizlerle dolu. inşallah yeni hayatında çok çok mutlu olursun, işe girer kimseye muhtaç olmadan yaşar gidersin. çocuk var mı?

Çok sağol..evet bir çocuğumuz var. onun için en doğrusu neyse onu yapmak istiyoruz ikimizde. Eşimin durumu çok çok iyi ama kendi adıma asla birşey istemiyorum. Çocuğuna çok güzel bakacağından eminim. Eğer onda kalmak isterse de ben sorun çıkarmam. Çünkü çok çok iyi bir baba.. Biraz soğusun oturup konuşucaz bu konuyu. Hepimizin hakkında hayırlısı..

olgunluk mu bilmiyorum ama aile içinde huzursuzluğu, küslüğü hiç sevmiyorum. en azından kendim bunlara sebep olmak istemem.
bende sevmiyorum kırgınlık ve küslüğü..10 yıl olcak evleneli eşimin tarafından tek bir insanla küsmedim kavga etmedim.. iki günlük dünyada kırgınlığa gerek yok.. bana karşı çok yapılanda oldu hiç umursamadım..böyle yaptıkça yıllar iiçinde insanlarda değişiyor..

eşinin durumu çok çok iyiyse, aslında yapması gereken çocuğu ve seni bir eve yerleştirmek. ama alarak, ama kirasını karşılayarak. iyi bir babaysa bunu yapar, yapmalı da. sonra sen de çalışırsın, evini geçindirirsin. kaç yaşında çocuk?

evet canım. insanları olduğu gibi kabul edince, bir çok sorun zaman içinde düzeliyor.

10 yaşında..ama ben hiç istemiyorum ondan yardım almak. Yıllarca içime attığım herşey gün yüzüne çıktı. Kırgınlıklarım çok..
çocuk için en iyisi diyorsunuz ya, o yüzden dedim. bunu sizin için değil, evladınız için yapacak. çocukların yanı annelerin yanıdır. düzenli hayatları olmalı, alıştıklarından mümkün mertebe mahrum kalmamalı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…