- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.021
Çok sagol canım. Öğrenmiş oldum. Yapayım bari ben de.mesela fasulye konserve yapıoruz..ilk önce sıvıyağı koyduk arkasından domatesler ezilene kadar pişiyor sonrada doğranmış fasulyeleri atıyoruz..fasulyeler iyice öldükten sonra konserve yapıyoruz.. kışın kullanacağımız zanman az bi yağla(konservede yağ olduğu için) soğanı kavuruyoruz..ben sarmısakda katıyorum az bişey.. domatesi azsa konservenin biraz salca katıp konserveyi içine katıyoruz.. 10-15 dk içinde pişiyor zaten..
ne demek rica ederim..bende senin sayende bayat ekmeklere bi çözüm getireyim :) sütçüye falan vermeye çalışıyorum ama yinede akşama kadar evde olmayınca ister istemez kalıyor...ekmek konusunda yenmeyince içim hep huzursuz oluyorÇok sagol canım. Öğrenmiş oldum. Yapayım bari ben de.
Canım yağı az koyma çünkü yağda pisecek. Ama çok da fazla koyma sırf yağ çeker ekmekler güzel olmaz. Şöyle tavayı ince bir tabaka seklinde kaplayacak kadar yağ olsun yeterli. Onu yaparken dengelersin zaten.canım peki yağa yapışmıo demi...yağ miktarı ne kadar olmalı
Dene bak bunu. Çocuklar çok seviyor. Annem de hep böyle yapardı. Çok çok bayat sa köfte içine kullanırsın.ne demek rica ederim..bende senin sayende bayat ekmeklere bi çözüm getireyim :) sütçüye falan vermeye çalışıyorum ama yinede akşama kadar evde olmayınca ister istemez kalıyor...ekmek konusunda yenmeyince içim hep huzursuz oluyor
tamam canım sağol.. yarın sabah bir deneme yapar yazarım sana :)Canım yağı az koyma çünkü yağda pisecek. Ama çok da fazla koyma sırf yağ çeker ekmekler güzel olmaz. Şöyle tavayı ince bir tabaka seklinde kaplayacak kadar yağ olsun yeterli. Onu yaparken dengelersin zaten.
Oyyyyy...Bu topiği şans eseri görmüştüm ve birikim yapmakta motive olmuştum. Hatta amacımda annemin bana nişanda takabilmesi için bilezik parası biriktirmekti. Birikim için çeyrekler daha mantıklı olsada, nişanda vs.. bilezik takılır diye düşünüyordum. Ama dün bu resmi gördüm ve benimmiş gibi çok heyecanlandım
Bilezik için para biriktirmekten vazgeçtim. Bundan sonra her ay bi çeyrek alcam ve bende böyle kurdeleye dizcem beşi bir yerde gibi. Ama kızlar buraya yazıyorum benimki en az 30'u bir yerde olcak. Çok pis gaza geldim.
Bu ay pencereyi yaptıracağım için alamıycam muhtemelen çeyreği. Bu yüzden bugün amcamı arayıp bi çeyrek parası harçlık istiycem. Bakalım ne diyecek
Eki Görüntüle 1868686
bundan iyi motive edecek bi resim olmazdı heralde..bak yeniden evlenesimi getirdin :) bende kızıma yapayım bari :)Bu topiği şans eseri görmüştüm ve birikim yapmakta motive olmuştum. Hatta amacımda annemin bana nişanda takabilmesi için bilezik parası biriktirmekti. Birikim için çeyrekler daha mantıklı olsada, nişanda vs.. bilezik takılır diye düşünüyordum. Ama dün bu resmi gördüm ve benimmiş gibi çok heyecanlandım
Bilezik için para biriktirmekten vazgeçtim. Bundan sonra her ay bi çeyrek alcam ve bende böyle kurdeleye dizcem beşi bir yerde gibi. Ama kızlar buraya yazıyorum benimki en az 30'u bir yerde olcak. Çok pis gaza geldim.
Bu ay pencereyi yaptıracağım için alamıycam muhtemelen çeyreği. Bu yüzden bugün amcamı arayıp bi çeyrek parası harçlık istiycem. Bakalım ne diyecek
Eki Görüntüle 1868686
Oyyyyy...
Gözümüz gönlümüz açıldı yeminle...
bundan iyi motive edecek bi resim olmazdı heralde..bak yeniden evlenesimi getirdin :) bende kızıma yapayım bari :)
benziyoruz seninleBu topiği şans eseri görmüştüm ve birikim yapmakta motive olmuştum. Hatta amacımda annemin bana nişanda takabilmesi için bilezik parası biriktirmekti. Birikim için çeyrekler daha mantıklı olsada, nişanda vs.. bilezik takılır diye düşünüyordum. Ama dün bu resmi gördüm ve benimmiş gibi çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 1868686
vakıfbankkkkk???Denizbankta faiz 0.89'muş
en bakıyorum 1,14 görüyorum nerden bakıyorsunuz?Denizbankta faiz 0.89'muş
benziyoruz seninle
bende 2-3 yıl önce ailem nişanımda düğünümde bilezik taksınlar diye birikime başlamıştım
çeyrek biriktirmiştim baktım 5 tane olmuş gittim dizme yaptırdım (13 liraya çerçevesini almıştım)
50 gramlık burma bilezik aldım
sonra hızımı alamadım 50 gramlık da anneme burma bilezik aldım :)
sonra evlilik hayallerim suya düştü gittim hepsini sattım ev peşinatı yaptım yazlık ev aldım bizimkilere
umarım senin hayaller tutar :)
benimki tutmadı ama iyiki biriktirmişim
b
en bakıyorum 1,14 görüyorum nerden bakıyorsunuz?
kesinlikle al canım 1-2 yılda bile baya kar ettirmişti bana :) ama şimdiki aklım olsa bilezik değilde gram altın alırdım bankadanHer şey nasip kısmet cnm. Senin birikimler çok iyiymiş. Ben çalışmadığım için o kadar yüksek tutarlarda birikim yapamıyorum. Ama yineden 3-5 elimden ne gelirse atıcamkenara ve fiyat ne olursa olsun altın alıcam sanırım.
Az önce haberlerde gördüm. Netten bakmadım.
sinirliportakal buralarda ol takipte ol :)
Merhabalar Vakıfbankta çalışan arkadaşım henüz tebliğ edilmediğii söyledi. Cuma gününe bekliyorlarmış :)Onu görmedim canım. Bilgi sahibi olursam hemen yazarım buraya. Sürekli takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?