- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.861
Kışlık için yaptığımız topikte vardır Canım bir bakTeşekkürler, bende közleyip buzluğa atıyorum. .Ama yer sorunsalı nedeniyle birde konserve olarak denemek istiyorum
cnm topiğin linkini istesem ayıp etmiş olurmuyumKışlık için yaptığımız topikte vardır Canım bir bak
Hayır Can'ım dur link Nasıl veriliyor bende bilmiyorum ama seni etiketlerimcnm topiğin linkini istesem ayıp etmiş olurmuyum
muhasebe , ama firmada 13 yılımı doldurdum , artık aile gibi oldukNe güzel patronlarınız varmış
Hangi sektördesiniz
reyhanlatı yıkatıp kaynamış 1,5 lt sıcak suda karıştırıyorum , 1 çay bardağı kadar şeker bir limon suyu sogunana kadar bekliyor , ya tencere ya da cam kabın içinde . reyhan rengini veriyor , içine bazen kuru karanfil cubuk tarcın da atıyorum , süzüp şişeye koyuyorumReyhan şerbetini nasıl yapıyorsunuz
5 bin borcu olan yapılandırmaz zaten :)ya açıkçası benim aklımda 2000 diye bi rakam kalmış bunla ilgili ama nerden kaldı bizim borç tutarıyla mı alakalı ne bilmiyorumtutarın yüzdesine göredir ama ya 5000 borcu olanla bizim gibi 165000 borcu olan bir mi
Dün sana yazdıktan sonra baktım da borcun %2si kadar banka komisyon ücreti alıyomuş bizim o yüzden 2 bin kusur yapıyomuş5 bin borcu olan yapılandırmaz zaten :)
Bende 1buçuk 2 gider diye düşünüyorum yapılandırırken
Şuan çekenler 1.07den çekiyor
Çok fark etmez heralde diyip gitmedim bankaya
Düzgün istiflerseniz sığar gibime geliyor bende bu sene düşünüyordum dondurucu malesef işlerim yolunda gitmedi sağlık olsun kurutmayı düşünüyorum bakalım rabbim sağlık sıhhat versinDondurucu almadan daha çok kislik yapmanın yollarını arıyorum. Buzlukta çok az yerim kaldı. Orayı da aktif olarak kullanıyorum. Kıyma , köfte , tavuk , dondurma vs. Ayrıca kurban etleri de olacak. Nereye sığdıracağim hiç bilmiyorum. Dondurucu fiyatlarına baktım akşam. Onlar da buzdolabı fiyati kadar. Şu sıra masraf yapmamak adına almak da istemiyorum acikcasi. Konserve yapılabilir ama o da güzel olur mu nasıl yapılabilir hiç bilmiyorum. Daha sebze falan koymak istiyordum çünkü. Açıkçası kararsız kaldım.
Bende de 120 bin borç var...Dün sana yazdıktan sonra baktım da borcun %2si kadar banka komisyon ücreti alıyomuş bizim o yüzden 2 bin kusur yapıyomuşayrıca yapılandırma için de 30-40 puan altında bi oran olmalı ki değsin diyo ama okdr düşmick belli ki 1000 tl bile inse kardır ya borcun yanında küçük olsa da ev bütçemiz için büyük bi rakam
Ben yıllardır yapıyorum ve cok yapıyorum. Şu an 30 yemeklik yaptım. Düzgün istifli hepsi. Ama dediğim gibi daha çok yere ihtiyacım var.Düzgün istiflerseniz sığar gibime geliyor bende bu sene düşünüyordum dondurucu malesef işlerim yolunda gitmedi sağlık olsun kurutmayı düşünüyorum bakalım rabbim sağlık sıhhat versin
Bence buzdolabına çok fazla yüklenmeyin..Ben yıllardır yapıyorum ve cok yapıyorum. Şu an 30 yemeklik yaptım. Düzgün istifli hepsi. Ama dediğim gibi daha çok yere ihtiyacım var.
canım bende senin gibi yer sıkıntısı çekiyordum herşeyi koyamıyordum kurban da yer lazım oluyordu. en sonunda geçen ay aldım derin dondurucu , 5 kapılı beko 1350 tl , tanıdık esnaf olduğu için senet sepet yok aylık 100-150 ne gelirse elime , şimdi rahatım ...Dondurucu almadan daha çok kislik yapmanın yollarını arıyorum. Buzlukta çok az yerim kaldı. Orayı da aktif olarak kullanıyorum. Kıyma , köfte , tavuk , dondurma vs. Ayrıca kurban etleri de olacak. Nereye sığdıracağim hiç bilmiyorum. Dondurucu fiyatlarına baktım akşam. Onlar da buzdolabı fiyati kadar. Şu sıra masraf yapmamak adına almak da istemiyorum acikcasi. Konserve yapılabilir ama o da güzel olur mu nasıl yapılabilir hiç bilmiyorum. Daha sebze falan koymak istiyordum çünkü. Açıkçası kararsız kaldım.
Aynen ben de öyle düşünüyorum 120 bin faizli tutar mı peki? Bu %2 anapara üzerinden hesaplanıyor da..Bende de 120 bin borç var...
Benim de 2küsür eder o Zaman
30 puan düşmesi demek 0,83 lere düşmesi demek.. Bu da bence imkansız.. 1in altına düşsün ben gidip hesaplatırım karlı ise yaparım karım yoksa kalır napayım..
Evet faizli tutarAynen ben de öyle düşünüyorum 120 bin faizli tutar mı peki? Bu %2 anapara üzerinden hesaplanıyor da..
Ayyy iyi ki uyardın canım çok sağol.Bence buzdolabına çok fazla yüklenmeyin..
Annemde buzluğa koyuyordu çok dolduğu için hava almıyormuş buzluk sonra yapmaya geliyorlardı 250-300 lira.. Bu iki yıl üst üste tekrarlandı.. O arada ben atandım direk anneme derin dondurucu aldım. 3 yıldır buzdolabımız bozulmuyor maşallah
Ayn durum bendede var. Geçen hafta araştırdım fiyatları, en uygun arçelik bence. 1000- 2000 TL arasında değişiyor fiyatlar. Ama bütçem şuan için kaldırmıyor.Bu yüzden kışlık hazırlıklarını büyük ölçüde konserve yapmayı düşünüyorum.Dondurucu almadan daha çok kislik yapmanın yollarını arıyorum. Buzlukta çok az yerim kaldı. Orayı da aktif olarak kullanıyorum. Kıyma , köfte , tavuk , dondurma vs. Ayrıca kurban etleri de olacak. Nereye sığdıracağim hiç bilmiyorum. Dondurucu fiyatlarına baktım akşam. Onlar da buzdolabı fiyati kadar. Şu sıra masraf yapmamak adına almak da istemiyorum acikcasi. Konserve yapılabilir ama o da güzel olur mu nasıl yapılabilir hiç bilmiyorum. Daha sebze falan koymak istiyordum çünkü. Açıkçası kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?