birikim yapabilmenin yolları

Sempatik kız pazar ne kadar ucuz oyle. Burada ki ege ucuzdur yani patlıcan 2 tl. Domates 2 tl. Çok şaşırdım.
Ben de tursu yapicam da eylül gibi. Ben kisliklara devam ediyorum.
Bu hafta bizde çok şaşırdık heçen hafta patlıcan kabak 2 TL'den domates 3.5 TL'den Biber 6 TL den başlıyordu. Geçen hafta fiyatları görünce bu hafta bedava gibi geldi :) Turşuya bizde eylülde başlıyoruz. Ama acı biberi bu fiyata bulunca kaçırmayalım dedim geçen sene 8 liradan aşağı bulamamıştık.

sempatik_kiz biz de bugün pazara çıktık rahat 50 tl filan gitti sadece kavun 8 tl tuttu mesela kilosu 2 tlymiş..ama haklısın geçen haftaya göre uygundu biraz daha
@mandaliina size daha çok yarar ozmn ne kadar borç azalırsa yapılandırma yaparken okadr az fark oluyo öncesi ve sonrası arasında

Evet Can'ım o yüzden düşsün diye bekliyorum
Yapılandırırken de para veriyoruz heralde ne kadar veriliyor fikrin var mı?

Evet Can'ım o yüzden düşsün diye bekliyorum
Yapılandırırken de para veriyoruz heralde ne kadar veriliyor fikrin var mı?
ya açıkçası benim aklımda 2000 diye bi rakam kalmış bunla ilgili ama nerden kaldı bizim borç tutarıyla mı alakalı ne bilmiyorum tutarın yüzdesine göredir ama ya 5000 borcu olanla bizim gibi 165000 borcu olan bir mi

Benim de en sevmediğim şey borç
Sırf kredi kartını kullanmayalım diye 2 yıldır bilezik bozdurup tatile gidiyorduk
Bu yıl bilezikleri 95 ten bozdurup onun yerine 3,04 ten dolar alınca , bozduracak bilezik kalmadı , dolar da aldığım fiyata yaklaşmayınca zarar üstüne zarar etmiyelim diye bu yıl kredi kartıyla tatile gittik

Sizin birikim iyiymiş maşaAllah
Ama ben olsam onları borca yatırırdım

Çok kötü olmuş ben her zaman altın taraftarıyım

Ben de hep altın taraftarı olmama rağmen ilk defa dolar aldım onda da acaip zarar ettim
Ama eninde sonunda yükselir heralde
Yükselmese de Rabbim bozdurmaya mecbur etmesin inşaAllah hac için kullanırım

Ben de hep altın taraftarı olmama rağmen ilk defa dolar aldım onda da acaip zarar ettim
Ama eninde sonunda yükselir heralde
Yükselmese de Rabbim bozdurmaya mecbur etmesin inşaAllah hac için kullanırım
İnşallah Allah gönlüne göre versin herkese de nasip etsin :)

İyi eşiniz annem baksın , kız da para da yabancıya gitmesin dememiş

Ne güzel patronlarınız varmış
Hangi sektördesiniz

Evet borcu sevmiyoruz ama hepsini borca yatırmak şu an için işime gelmiyor, sadece banka birikimimden öğrenim kredisi borcumu yatırmayı düşünüyorum, kalan altınlara dokunmayı düşünmüyoruz. Kredi ödemeleri şu an için bizi zorlamıyor, bir de bebiş gelince işten ayrılma durumum olabilir, kenarda kalsın o altınlar, ne olur ne olmaz.

Günaydın. Patlıcanların ilgili sorunuz dikkatimi çekti. Ben kozleyip dilimliyorum 3er 4 er tane buzdolabı posetine koyuyorum.
Teşekkürler, bende közleyip buzluğa atıyorum. .Ama yer sorunsalı nedeniyle birde konserve olarak denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…