• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

canım herkesin düzeni farklı işte
Sen düzenliysen sandık tip le de düzenli olursun zaten içinde Bi küçük bölmesi var bide sepeti var minik şeyleri orda tutuyoruz biz
Ama yerim dar elimi attığımı hemen bulayım uğraşamam dersen buzdolabı tipi alacaksın
Bizim yer dar olmasına rağmen daha çok kullanabilmek için sandık tip aldık. Tepsi böreği falan da koyuyoruz güzel oluyor
Sen bence mağaza gez.. Dolabın içini kendin gör kendi kışlıkların Nasıl olur Nasıl sığar en iyi sen bilirsin bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk

Tencere ile ne koyuyorsunuz merak ettim doğrusu
aslında bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk açıklamış aynen tencerede dolma tepside börek kurban etinin büyük kemikleri falan onlar malum sığmıyor diğer dolaba 5 kg bidonlarla basma peynir geliyor köyden onlar o yüzden bana o daha uygundu o yüzden ben memnunum yani ses olayını bilmiyırum çünkü boş odama kurdum onu birde sütü bende ilk defa duydum süt çözülünce nasıl kullanılııyor ki?

aslında bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk açıklamış aynen tencerede dolma tepside börek kurban etinin büyük kemikleri falan onlar malum sığmıyor diğer dolaba 5 kg bidonlarla basma peynir geliyor köyden onlar o yüzden bana o daha uygundu o yüzden ben memnunum yani ses olayını bilmiyırum çünkü boş odama kurdum onu birde sütü bende ilk defa duydum süt çözülünce nasıl kullanılııyor ki?
O kişi bence köyden falan süt fazla gelince deneme amaçlı koymuştur. Normalde koyan var mı bilmiyorum. Ben şahsen süt koymam.

Sandıklı olan aklıma daha cok yatıyor kızlar. Daha çok şey alır. Çok elektrik yakıyor mu kızlar peki?
Tatlım artık Türkiye'de yeni kanunda ne kadar elektrik yaktığı etiket ile üstünde yazıyor sen onu alacağın firmaya sormalısın

Sandıklı olan aklıma daha cok yatıyor kızlar. Daha çok şey alır. Çok elektrik yakıyor mu kızlar peki?
Bizim fatura su ısıtacan dolayı zaten kabarıktı
Dondurucuyu alınca hissedilir Bi değişiklik olmadı bizde

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk benim gönlümde sandık tipi olanda. Sırf o yüzden derin dondurucu için no frost kaplar aldım A101'den bir sürü.
Daha düzenli durur diye. Resimlerini ekledim belki senin içinde fikir olur. Üstünede beyaz etiket yapıştırıp içine ne koyduğumu yazıyorum. Hatta birinden duydum. Sandık tipli kullanıyor ve mıknatıslı bir defter alıp derin dondurucunun üzerine yapıştırmış. İçinde ne varsa o defterde yazıyor. 3 kap bezelye, 3 kap patlıcan vs, diye. İçinden her aldığında defterden üstünü çiziyor ve bu sayede ne var ne yok biliyor. Eğer alırsam bu sistemi bende uygulayacağım

Eklentiler

• kk.PNG
    kk.PNG
    782,3 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    633 KB · Görüntüleme: 72
Tatlım artık Türkiye'de yeni kanunda ne kadar elektrik yaktığı etiket ile üstünde yazıyor sen onu alacağın firmaya sormalısın
Canım ben zaten avukatim kanunları herkesten çok biliyorum. Benim demek istedigim faturaya ne kadar bir artış yaptığı. Bunu da ancak kullananlar bilebilir. O yüzden sordum.

Back