- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.901
Alırsam ben de hamur işi , mantı falan da yapıp koyarım diyorum. Malum çalışan bayanlariz elimizin altında iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de ilk kez duydum. Oluyormuş demek.Şişe ile süt mü konuyormuş garip
aslında bir yudum mutluluk açıklamış aynen tencerede dolma tepside börek kurban etinin büyük kemikleri falan onlar malum sığmıyor diğer dolaba 5 kg bidonlarla basma peynir geliyor köyden onlar o yüzden bana o daha uygundu o yüzden ben memnunum yani ses olayını bilmiyırum çünkü boş odama kurdum onu birde sütü bende ilk defa duydum süt çözülünce nasıl kullanılııyor ki?Tencere ile ne koyuyorsunuz merak ettim doğrusu
O kişi bence köyden falan süt fazla gelince deneme amaçlı koymuştur. Normalde koyan var mı bilmiyorum. Ben şahsen süt koymam.aslında bir yudum mutluluk açıklamış aynen tencerede dolma tepside börek kurban etinin büyük kemikleri falan onlar malum sığmıyor diğer dolaba 5 kg bidonlarla basma peynir geliyor köyden onlar o yüzden bana o daha uygundu o yüzden ben memnunum yani ses olayını bilmiyırum çünkü boş odama kurdum onu birde sütü bende ilk defa duydum süt çözülünce nasıl kullanılııyor ki?
Tatlım artık Türkiye'de yeni kanunda ne kadar elektrik yaktığı etiket ile üstünde yazıyor sen onu alacağın firmaya sormalısınSandıklı olan aklıma daha cok yatıyor kızlar. Daha çok şey alır. Çok elektrik yakıyor mu kızlar peki?
Katılıyorum bende koymam sütü hadi yoğurdu birkaç günlüğüne koyarsında süt ters geldi banaO kişi bence köyden falan süt fazla gelince deneme amaçlı koymuştur. Normalde koyan var mı bilmiyorum. Ben şahsen süt koymam.
Bizim fatura su ısıtacan dolayı zaten kabarıktıSandıklı olan aklıma daha cok yatıyor kızlar. Daha çok şey alır. Çok elektrik yakıyor mu kızlar peki?
Canım ben zaten avukatim kanunları herkesten çok biliyorum. Benim demek istedigim faturaya ne kadar bir artış yaptığı. Bunu da ancak kullananlar bilebilir. O yüzden sordum.Tatlım artık Türkiye'de yeni kanunda ne kadar elektrik yaktığı etiket ile üstünde yazıyor sen onu alacağın firmaya sormalısın
Direk atabilirsin. Dilimle buzdolabı poşetine koy. Hatta pipetle havasını alabilirsinArkadaşlar şeftali atacağım buzluga dilimleyip direk mi atıyorsunuz yoksa soklama yöntemi falan mi uyguluyorsunuz
Teşekkür ederim kabuklarını soyuyoruz değil miDirek atabilirsin. Dilimle buzdolabı poşetine koy. Hatta pipetle havasını alabilirsin