- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.781
aynen öyle canım Allah izin verirse daha 19 haftan var..ben plan yapmamayı şu darbe girişimi olayından sonra iyice anladım..eşimle eve sineklik taktıralım filan diyoduk adam işe o gece bi gitti 72 saat sonra perti çıkmış geri geldi.hala da yüzünü gören cennetlikİşyerim 3-4 ay izin kullan sadece, maddi olarak çözelim izin işini dedi bi ara ben pek yanaşmadım bu teklife, sonra tamamen sessizliğe büründüler, ben de şu an sessiz sessiz devam ediyorum çalışmaya, iş yerim büyük bi firma ve işimi yapacak yerime başka kimse yok, bir kaç ay falan idare ederiz diyorlar ama sonrası şirketi zorlar, yıllık izine çıktığımda bile ararlar beni sürekli, o yüzden ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum, her şey muallakta şu an.
Hayat ne getirecek bakıcaz görücez artık, çok kendimi kasmamaya çalışıyorum o nedenle hayırlısını diliyorum :)
İl dışına mı gitti canm eşin?sanırsan 25 gündür falan benimkide yok evde artık günleri saymıyorum çünkü geçmiyor
uzak bir ilçede eve gelemiyorlarİl dışına mı gitti canm eşin?
Kv cok sorumluluk sahibi degil gibi bwnce bakiciya birak.kv seni yari yolda birakir.madwm parayla bakacakmis torununa kesinlikle bakiciya ver.Ah kızlar az derdimi destiniz.doğum yaptım ocakta izinler raporlar derken eylülde ise başladım. annem baktı 1 yıl sonra babam anjiyo falan olunca daha fazla bakamadi. ayrı illerde olunca olmadı.buraya gelin dedik ama babalar kalamıyor ışte buraya gelince hasta oluyor adam.kızıma mi baksın babama mi ki biraz cadı bir kızım var
Neyse babaanne ile aynı ildeyiz ama hiç teklif yok .neyse bakıcı ayarladik .kadın başlamasına 3 gün kala diyor ki bakıcı yi arayın gelmesin .ben bakarım ama nasıl bakacak ;bazen bizde bakacak ,bazen sabahın köründe çocuk ona gidecek akşam alacağız, bazen de hep orda kalacağız geceleri .sanki benim çocuk çanta tövbe tövbe ha birde bakıcı parasını ona vereceğiz
Neyse biz güldük geçtik buna .
Bakıcı başlayacağı gün anne sen gel biraz kal kız beli yadirgar kadını dedim tamam gelirim dedi. sabah bekliyorum bekliyorum gelen giden yok bakicimiz geldi çok şükür kızım hemen kaynaştı.el sallayıp opustuk ayrıldık kızımla ama ben yol boyu ağladım hiç unutmuyorum o sabahı bizim kv de de 11 de gelmiş kız uyuyunca 1 de gitmiş .
Hiç tanimadigin birine canımı bıraktım diye hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım
Başınızı sisrirdim kusura bakmayın ama dolmusum gene
Keşke imkan olsada kendimiz bakabilsek kuzularimiza ama hayat şartları
Bakıcıya canım zaten bu senede devam edeceğiz inşallah teyzemizle sonra da kreş sonrada anaokulu falan derken okul çağına geliriz sonra da beraber gidip geliriz kızımla okulaKv cok sorumluluk sahibi degil gibi bwnce bakiciya birak.kv seni yari yolda birakir.madwm parayla bakacakmis torununa kesinlikle bakiciya ver.
Allah yardımcınız olsun canm sizin deuzak bir ilçede eve gelemiyorlar
Kolay gelsin canım bi anda gelir o istek o Zaman yaparsınEvet bizimde düzenimiz kalmadı. .ne yapalım. .Allah ülkemize dirlik düzen huzur versin..aslında bugün temizlik yapmam lazım. .ama canım hiç istemiyor..
servis ve yemek önemli bence de :)Hayırlı olsun eşinizin yeni işi bol bereketli olur inşallah..benim de servisim olsaydı keşke :)
canım bu kanun kabul edilirse bana da haber verir misin? benim de 7000'e yakın borcum var.Sağol canım :)
Öğrenim kredisi borcunda faizlerin silineceği söyleniyordu uzun süredir o nedenle kapatmadık o borcu. Bir de yeni öğrendik diyebilirim ödemenin başladığını ve faiz bindiğini, çünkü herhangi bir yazı gelmedi eve. Bizimde aklımıza gelmedi galiba. Biraz önce gazetede okudum, mecliste kabul edilmiş tasarı, faizler silinecekmiş:) Onu muhtemelen kapatıcaz hemen.
Araba kredisini kapatmayı şu an için düşünmüyoruz gibi ödemesi bizi çok zorlamıyor. Bir de bebiş geliyor, ne olur ne olmaz kenarda köşede bir şeyler bulunsun istiyorum. Belki işten ayrılma gibi bir durumum olabilir. Temkinli gitmek istiyorum.
Bunlar haricinde artık kredi kartına dokunmamaya çalışıyoruz, bebiş için bir şeyler alırken kullanıcaz bir de arabanın vergisi-bakımı vs o tür durumlarda kullanıyoruz sadece. Baya bi masrafları azalttık, fuzuli şeyler almıyoruz, borçlar çok gözümü korkutmuyor o nedenle. Bileziklerimi de inşallah ev almak nasip olursa bozdururum diye düşündüm hep, bi kenarda kalsın istiyorum onlar :)
Allah bin bereket versin hepimizin birikimlerine, sonuçta kolay birikmiyor, emek veriyoruz o kadar, gönlümüze göre harcamayı nasip etsin inşallah Rabbim :)
çeyreği kaçtan hesapladınızbir de 125 çeyrek ilk defa duydum. üşenmedim hesapladım 13750 lira ediyor
iyi dilekleriniz için teşekkürler :) maaş olarak bir fark olmayacak ama eşim istiyordu bu işi. şu an mutlu inşallah da hep mutlu olur :))
servis ve yemek önemli bence de :)
canım bu kanun kabul edilirse bana da haber verir misin? benim de 7000'e yakın borcum var.
bir de 125 çeyrek ilk defa duydum. üşenmedim hesapladım 13750 lira ediyor
Canım sen gram olarak hesapların galiba 125 tane ceyrek 26 bin kusur ediyoiyi dilekleriniz için teşekkürler :) maaş olarak bir fark olmayacak ama eşim istiyordu bu işi. şu an mutlu inşallah da hep mutlu olur :))
servis ve yemek önemli bence de :)
canım bu kanun kabul edilirse bana da haber verir misin? benim de 7000'e yakın borcum var.
bir de 125 çeyrek ilk defa duydum. üşenmedim hesapladım 13750 lira ediyor
Boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye, o altınlarıyla mutlu mesut yaşasın , bizde burda hesap yapalımCanım sen gram olarak hesapların galiba 125 tane ceyrek 26 bin kusur ediyo
Boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye, o altınlarıyla mutlu mesut yaşasın , bizde burda hesap yapalım
Çok doğru vallaBoşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye, o altınlarıyla mutlu mesut yaşasın , bizde burda hesap yapalım
Deme öyleBoşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye, o altınlarıyla mutlu mesut yaşasın , bizde burda hesap yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?