birikim yapabilmenin yolları

aynen öyle canım Allah izin verirse daha 19 haftan var..ben plan yapmamayı şu darbe girişimi olayından sonra iyice anladım..eşimle eve sineklik taktıralım filan diyoduk adam işe o gece bi gitti 72 saat sonra perti çıkmış geri geldi.hala da yüzünü gören cennetlik

Ah kızlar az derdimi destiniz.doğum yaptım ocakta izinler raporlar derken eylülde ise başladım. annem baktı 1 yıl sonra babam anjiyo falan olunca daha fazla bakamadi. ayrı illerde olunca olmadı.buraya gelin dedik ama babalar kalamıyor ışte buraya gelince hasta oluyor adam.kızıma mi baksın babama mi ki biraz cadı bir kızım var
Neyse babaanne ile aynı ildeyiz ama hiç teklif yok .neyse bakıcı ayarladik .kadın başlamasına 3 gün kala diyor ki bakıcı yi arayın gelmesin .ben bakarım ama nasıl bakacak ;bazen bizde bakacak ,bazen sabahın köründe çocuk ona gidecek akşam alacağız, bazen de hep orda kalacağız geceleri .sanki benim çocuk çanta tövbe tövbe ha birde bakıcı parasını ona vereceğiz
Neyse biz güldük geçtik buna .
Bakıcı başlayacağı gün anne sen gel biraz kal kız beli yadirgar kadını dedim tamam gelirim dedi. sabah bekliyorum bekliyorum gelen giden yok bakicimiz geldi çok şükür kızım hemen kaynaştı.el sallayıp opustuk ayrıldık kızımla ama ben yol boyu ağladım hiç unutmuyorum o sabahı bizim kv de de 11 de gelmiş kız uyuyunca 1 de gitmiş .
Hiç tanimadigin birine canımı bıraktım diye hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım
Başınızı sisrirdim kusura bakmayın ama dolmusum gene
Keşke imkan olsada kendimiz bakabilsek kuzularimiza ama hayat şartları

Kv cok sorumluluk sahibi degil gibi bwnce bakiciya birak.kv seni yari yolda birakir.madwm parayla bakacakmis torununa kesinlikle bakiciya ver.

Kv cok sorumluluk sahibi degil gibi bwnce bakiciya birak.kv seni yari yolda birakir.madwm parayla bakacakmis torununa kesinlikle bakiciya ver.
Bakıcıya canım zaten bu senede devam edeceğiz inşallah teyzemizle sonra da kreş sonrada anaokulu falan derken okul çağına geliriz sonra da beraber gidip geliriz kızımla okula
Seminer döneminde benimle zaten alışkın okula ☺

iyi dilekleriniz için teşekkürler :) maaş olarak bir fark olmayacak ama eşim istiyordu bu işi. şu an mutlu inşallah da hep mutlu olur :))

Hayırlı olsun eşinizin yeni işi bol bereketli olur inşallah..benim de servisim olsaydı keşke :)
servis ve yemek önemli bence de :)

canım bu kanun kabul edilirse bana da haber verir misin? benim de 7000'e yakın borcum var.

bir de 125 çeyrek ilk defa duydum . üşenmedim hesapladım 13750 lira ediyor

Bugün gazetelerden okuduğuma göre tasarı olarak meclisten geçmiş, muhtemelen resmi gazetede yayınlandıktan sonra faizler silinir ve anapara üzerinden yeniden hesaplamalar yapılır, o zaman bende kapatmayı düşünüyorum bu borcu topluca, sana da haber veririm, araştırmaya başladığımızda :)

Canım sen gram olarak hesapların galiba 125 tane ceyrek 26 bin kusur ediyo

Boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye, o altınlarıyla mutlu mesut yaşasın , bizde burda hesap yapalım
Deme öyle
Ben hiç 125 çeyreği Yanyana görmedim
Keşke evde olsaymış da foto paylaşsaymış
Allah daha çok versin, bereket versin inşallah. Düğünde takıldı heralde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…