• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Aramızda kirli çıkılar çokmuş :)) keşke benimde olsa . Altın filan kalmadı alyanslar dan başka bide incecik bi kolyem okadar. Ayy bi çeyreğim bile yok .
Aynen benim de oyle takilarim setim hepsi gitti neyse yenisi olur insallah yine canimiz sag olsun :dondurma:

Ah ah kizlar günü 0 harcamayla kapadım diyordum ama yarın acısı çok büyük çıkacak sanırım. Çamaşır ve bulaşık makinemiz mutfakta kurulu. Sabahtan ikisinide çalıştırdım. Çamaşır makinesin de sorun yok ama bulaşık makinesinden berbat bir lağım kokusu geliyor. Hemde öyle böyle değil mutfaga girince insan öğürüyor, o derece yani :kusmuk:
Saat 5den beri uğrasıyorum. Filtresini pervanelerini yıkadım. Bi kere boş sadece deterjanla çalıştırdım. Şimdi içine makine temizleyici koyup çalıştırdım, 195 dklık en uzun programda çalıştırdım, 1 saate biter muhtemelen ama makine çalıştıkça mutfakta berbat bir koku oluyor. Bütün tabak bardakları çamasır suyu ile yıkadım yeni bitti, inşallah koku gecer. Servis çagirsamda ne yapacak bilmiyorum :KK43: ama en ez 100 TL servis ücreti öderim. Cunku garantisi bitmis. Makinemiz bosch. Ama arcelik servisinde calisan bir arkadasim var yarin onu arayıp sorucam. İnşallah kendiliginden gecer. Daha önce bu tarz bi durumla karşılaşan oldumu.

Ah ah kizlar günü 0 harcamayla kapadım diyordum ama yarın acısı çok büyük çıkacak sanırım. Çamaşır ve bulaşık makinemiz mutfakta kurulu. Sabahtan ikisinide çalıştırdım. Çamaşır makinesin de sorun yok ama bulaşık makinesinden berbat bir lağım kokusu geliyor. Hemde öyle böyle değil mutfaga girince insan öğürüyor, o derece yani :kusmuk:
Saat 5den beri uğrasıyorum. Filtresini pervanelerini yıkadım. Bi kere boş sadece deterjanla çalıştırdım. Şimdi içine makine temizleyici koyup çalıştırdım, 195 dklık en uzun programda çalıştırdım, 1 saate biter muhtemelen ama makine çalıştıkça mutfakta berbat bir koku oluyor. Bütün tabak bardakları çamasır suyu ile yıkadım yeni bitti, inşallah koku gecer. Servis çagirsamda ne yapacak bilmiyorum :KK43: ama en ez 100 TL servis ücreti öderim. Cunku garantisi bitmis. Makinemiz bosch. Ama arcelik servisinde calisan bir arkadasim var yarin onu arayıp sorucam. İnşallah kendiliginden gecer. Daha önce bu tarz bi durumla karşılaşan oldumu.
Allah allah bosch markalar cok kaliteli olur aslinda benim de bulasik makinem bosch kac yildir kullaniyorsunuz cok mu sık kullanirdiniz makineyi

Biz de düğünde 87 ye alınan altınları yükseldi diye 95ten bozdurmuştuk eve peşinat yapmasak kafamı şuan duvarlara vuruyo olurdum keza altın hep yükseliyo bence acil bi durum yoksa dursun 160 ları da görür altın :halay:

Ben de 95 ten bozdurup gidip 3,04 ten dolar almıştım :KK42:

Günaydın kızlar :)
125 çeyreği duyunca gözlerim parladı sabah sabah, Allah bize de öyle birikimler nasip etsin inşallah :KK36:
Benim de düğünde takılan bileziklerim hala duruyor 13 tane falan ama içinde eşimin dayılarının taktığı hediyelik bilezikler var 2 tane :işsiz: onları saymıyorum hiç. 20 tane çeyreğimiz var eşimin bildiği :ıslık: bir de eşimden gizli biriktirdiğim 11 tane daha çeyreğim var 2-3 tanede yarım altınım vardı galiba (saymıştım ama unuttum) 9-10 bin tl kadar da bankada biriktirmişim. Bozukluk kumbaram çok fakir toplasan 150 tl çıkar :KK43:
Amaaaa borçlara gelecek olursak öğrenim kredisi ve araba kredisi ile birlikte toplam 35 bin borç var :oha:

Günaydın kızlarcım.
Kumbaraya bu sabah 10 tl attım, 5 tl de gram için kenara attım. Kumbarada biriktikçe resmen keyif alıyorum o hayalet paralar nasılda çoğalıyor.

Dün mutfak alışverişi yaptım, bulantılardan bir şey yiyemediğim için 100 tllik alışveriş ancak yapabildik.

Herkesin tüm birikimleri hayırlı olsun..ben bu konuda pek başarılı değilim galiba..biraz dolar yaptim bu sene..şimdi de yaz olduğundan çoluk çocuk gezmek denize havuza gitmek istiyor..o yüzden pek birsey yapamıyorum. .bunada şükür. .okullar açılınca ancak düzenimiz geri gelir..yinede kumbaraya üç beş bişeyler atıyorum. .bakalım süpriz olacak..

Back