Ah kızlar az derdimi destiniz.doğum yaptım ocakta izinler raporlar derken eylülde ise başladım. annem baktı 1 yıl sonra babam anjiyo falan olunca daha fazla bakamadi. ayrı illerde olunca olmadı.buraya gelin dedik ama babalar kalamıyor ışte buraya gelince hasta oluyor adam.kızıma mi baksın babama mi ki biraz cadı bir kızım var
Neyse babaanne ile aynı ildeyiz ama hiç teklif yok .neyse bakıcı ayarladik .kadın başlamasına 3 gün kala diyor ki bakıcı yi arayın gelmesin .ben bakarım ama nasıl bakacak ;bazen bizde bakacak ,bazen sabahın köründe çocuk ona gidecek akşam alacağız, bazen de hep orda kalacağız geceleri .sanki benim çocuk çanta tövbe tövbe ha birde bakıcı parasını ona vereceğiz
Neyse biz güldük geçtik buna .
Bakıcı başlayacağı gün anne sen gel biraz kal kız beli yadirgar kadını dedim tamam gelirim dedi. sabah bekliyorum bekliyorum gelen giden yok bakicimiz geldi çok şükür kızım hemen kaynaştı.el sallayıp opustuk ayrıldık kızımla ama ben yol boyu ağladım hiç unutmuyorum o sabahı bizim kv de de 11 de gelmiş kız uyuyunca 1 de gitmiş .
Hiç tanimadigin birine canımı bıraktım diye hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlarım
Başınızı sisrirdim kusura bakmayın ama dolmusum gene
Keşke imkan olsada kendimiz bakabilsek kuzularimiza ama hayat şartları