- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.741
Aynen benim de oyle takilarim setim hepsi gitti neyse yenisi olur insallah yine canimiz sag olsunAramızda kirli çıkılar çokmuş :)) keşke benimde olsa . Altın filan kalmadı alyanslar dan başka bide incecik bi kolyem okadar. Ayy bi çeyreğim bile yok .
Allah allah bosch markalar cok kaliteli olur aslinda benim de bulasik makinem bosch kac yildir kullaniyorsunuz cok mu sık kullanirdiniz makineyiAh ah kizlar günü 0 harcamayla kapadım diyordum ama yarın acısı çok büyük çıkacak sanırım. Çamaşır ve bulaşık makinemiz mutfakta kurulu. Sabahtan ikisinide çalıştırdım. Çamaşır makinesin de sorun yok ama bulaşık makinesinden berbat bir lağım kokusu geliyor. Hemde öyle böyle değil mutfaga girince insan öğürüyor, o derece yani
Saat 5den beri uğrasıyorum. Filtresini pervanelerini yıkadım. Bi kere boş sadece deterjanla çalıştırdım. Şimdi içine makine temizleyici koyup çalıştırdım, 195 dklık en uzun programda çalıştırdım, 1 saate biter muhtemelen ama makine çalıştıkça mutfakta berbat bir koku oluyor. Bütün tabak bardakları çamasır suyu ile yıkadım yeni bitti, inşallah koku gecer. Servis çagirsamda ne yapacak bilmiyorumama en ez 100 TL servis ücreti öderim. Cunku garantisi bitmis. Makinemiz bosch. Ama arcelik servisinde calisan bir arkadasim var yarin onu arayıp sorucam. İnşallah kendiliginden gecer. Daha önce bu tarz bi durumla karşılaşan oldumu.
Haftada 2 kere, çok değil yaniAllah allah bosch markalar cok kaliteli olur aslinda benim de bulasik makinem bosch kac yildir kullaniyorsunuz cok mu sık kullanirdiniz makineyi
Az once bir konuya baktim burada orada sirkeyi onermisler bir bak istersen insallah servise kalmaz isin.Haftada 2 kere, çok değil yani
Evet sirke ve limontuzu koyup çalıştırıyorlarmış onuda deniycemAz once bir konuya baktim burada orada sirkeyi onermisler bir bak istersen insallah servise kalmaz isin.
Ahh biz yok muyuz biz... Zrnginlikten dökülüyoruzAramızda kirli çıkılar çokmuş :)) keşke benimde olsa . Altın filan kalmadı alyanslar dan başka bide incecik bi kolyem okadar. Ayy bi çeyreğim bile yok .
Biz de düğünde 87 ye alınan altınları yükseldi diye 95ten bozdurmuştuk eve peşinat yapmasak kafamı şuan duvarlara vuruyo olurdum keza altın hep yükseliyo bence acil bi durum yoksa dursun 160 ları da görür altın
Kızlar altından bahsetmisken ne kadar altini iz varbenim 6 bilezik 32 de ceyrek
Benim bi arkadaşın 125 tane çeyreği vardı
Allah razı olsun cnm 25 gr tanesiAllah artırsın
Bilezikler kaç gram ?
hahaha güzelmiş tuttum vallaAhh biz yok muyuz biz... Zrnginlikten dökülüyoruz
Çok kötü olmuş ben her zaman altın taraftarıyımBen de 95 ten bozdurup gidip 3,04 ten dolar almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?