• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Herkes üç aşağı beş yukarı acı bir deneyim ile parasal anlamda kimseye güven olmayacağını anlamış. O yüzden en büyük duam "Allahım sen beni kimseye muhtaç etme" şeklindedir. Bilirim kimseden fayda olmaz. Tirnagin varsa başını kasirsin bu böyledir. Annen baban bile olsa para tatlı geliyor basının çaresine bak diyebiliyor. O yüzden bugün gerekirse herseyimden kisarim yarın öbür gün kimseye boyun egmem, el açmam.

Herkes üç aşağı beş yukarı acı bir deneyim ile parasal anlamda kimseye güven olmayacağını anlamış. O yüzden en büyük duam "Allahım sen beni kimseye muhtaç etme" şeklindedir. Bilirim kimseden fayda olmaz. Tirnagin varsa başını kasirsin bu böyledir. Annen baban bile olsa para tatlı geliyor basının çaresine bak diyebiliyor. O yüzden bugün gerekirse herseyimden kisarim yarın öbür gün kimseye boyun egmem, el açmam.
Arkadaşımın bir sözü vardır Allah merdede namerde de muhtaç etmesin diye sende varsa herkeste vardır sende yoksa kimsede yoktur

u arda az kalsın 24 tl gidiyordu... Kendimi zor attım kitapçıdan... Nezihte geziniyordum. Dedim hem kartı da yok puan vermicek.. Giderim d&r a kampanyalı kitaplara bakarım en iyisi mi
Benimde en özel ilgi alanım kitaplar..eskiden hiç acımazdım ama bende artık uygun fiyatlı kitaplara bakıyorum :)

para konusunda güven konusuna bende iki laf edeyim.. ben para konularında temkinli bir insanım..para vereceğim insanın yaşantısına bakarım gereksiz harcamaları var mı, parayı nereye kullanacak,ihtiyaca düştüğümde bana yardımcı olabilecek mi vs. diye...çünkü çalışan bir bayan olarak paranın hiç kolay kazanılmadığını biliyorum.,yeri gelip üç kuruşluk insanların ağız kokusunu çekiyoruzz.. eğer kafam yatmıyosa borç vermem içimdeki sesi dinlerim.. verdiğim ve vermediğim insanlarda bugüne kadar beni hiç yanıltmadı :)

Altının gramı 132 ye çıkmış... :KK43: kaç aydır bu seviyelerde...
dünden beri kafam karışık , 2014 sonu gramını 85,50 den almıştım simdi elim gidiyor bozdurup vadeli mi atsam ... bide oğlumun parası simdiden zengin oldu :) çok çıktı yaa altın

dünden beri kafam karışık , 2014 sonu gramını 85,50 den almıştım simdi elim gidiyor bozdurup vadeli mi atsam ... bide oğlumun parası simdiden zengin oldu :) çok çıktı yaa altın
Biz de düğünde 87 ye alınan altınları yükseldi diye 95ten bozdurmuştuk eve peşinat yapmasak kafamı şuan duvarlara vuruyo olurdum keza altın hep yükseliyo bence acil bi durum yoksa dursun 160 ları da görür altın :halay:

Biz de düğünde 87 ye alınan altınları yükseldi diye 95ten bozdurmuştuk eve peşinat yapmasak kafamı şuan duvarlara vuruyo olurdum keza altın hep yükseliyo bence acil bi durum yoksa dursun 160 ları da görür altın :halay:
160 mıııı agzından bal damlıyor :halay:şükür acillik bisey yok , ben düğün takılarımı bozdurup eve peşinat kullandık tam hatırlamıyorum ama o zaman da yuksekti ... insanı bazen dürtüyor işte içindeki ses

:KK76::KK76:
160 mıııı agzından bal damlıyor :halay:şükür acillik bisey yok , ben düğün takılarımı bozdurup eve peşinat kullandık tam hatırlamıyorum ama o zaman da yuksekti ... insanı bazen dürtüyor işte içindeki ses
Sorma benim annemin taktığı bilezik var hatıra diye bozdurmamıştım ona bile gözüm kayıyo arada :)) bizim hala borçlar filan var krediler de yine de altına dokunmamak lazım geçen sene bana 130 olcak deseler inanmazdım o yüzden hedef 160 :KK49::KK76:

Acil değilse bozdurma... Düşse bile fazla düşmez 120lerde gezinir

Ayy keşke 160lsrı görse de iyice zengin olsak :D

Ayy keşke 160lsrı görse de iyice zengin olsak :KK70:
Aynen ben de bi kredimiz var onu azaltırsak gram alıp koymayı düşünüyorum kenara 120lerde olunca alcm daha altında hiç beklemiyorum olsa da zararına satmam inşallah zor durumda kalmazsak uzun vadeli yatırım olur :KK51:

Ayy keşke 160lsrı görse de iyice zengin olsak :KK70:

:oha:Kız dur ne 160'ı görende altınımız var sancak:KK70:
Önce bir düşsün birazcık alalım,sonra artsın. Hem altınala birlikte herşeye zam geliyor. Bir altın artmıyor ki. Enflasyon vs aldı başını gitti. Yani bir anda bu kadar artmasıda iyi değil bence:KK43:

Önce bir düşsün birazcık alalım,sonra artsın. Hem altınala birlikte herşeye zam geliyor. Bir altın artmıyor ki. Enflasyon vs aldı başını gitti. Yani bir anda bu kadar artmasıda iyi değil bence:KK43:
İşte maaşa ne kadar zam geliyorsa onun iki katı kadar zorunlu ihtiyaçlarımıza geliyo.keşke gelmese..bence de hemen artmasın dediğim gibi anamın bileziğinden başka altınım yok o_O alcm ben de nasip olursa:KK51:

:D :D bana dokunan yok... Nasılsa baba parası yiyorum :D :D şaka bir yana da dediğin gibi biraz alabilsek daha iyi olur. Hem zam olmamış olur :)

Back