birikim yapabilmenin yolları

İyi bakalım öyle olsunsen sessiz takipçiyim deyince, sohbete katılman için söylemiştim

günaydın hanımlar. mutlu. bereketli bir haftamız olsundün akşam k.validemlerle birlikte baba evine yemeğe gittik. annem özene bözene hazırlık yapmış, gurur duydum onunla. evimi, odamı çok özlemişim. gidince azıcık kardeşimle odamızda yattık, muhabbet ettik. bu arada iki cumhuriyeti de kaptık. bu kadar beklemiyordum. annem önceden hazırlayıp koymuş sanırım. haftaya pazar da k.validem çağırdı. artık sırayla büyükleri dolaşırız. bu iş epey sürer.

dün pazara da çıktık. 55 TL harcadık. karnı yarıklık uzun patlıcan, musakkalık da tophane patlıcanı aldık. toplamda 4 kg onları da kızarttım dondurucuya attım. biz pek kızartma yemiyoruz ama gelen misafirlerim için bulunsun istedim. melemenlik de yapınca, soğanı kıymayı kavurup melemenle hemen karıştırınca 5-10 dakikada yemek hazır olur.

Günaydın..

Hafta sonu Bolu'ya pikniğe gittik arkadaşlarla 100 tl harcadık sanırım.
Güzel ama yorucu bir hafta sonuydu.
Ormanın temiz havası çarptı beni galiba :)
Yolda gelirken leyleği yine havada gördüm, daha çok gezecek yer var demek ki :)

Maaşım yatmış. Eşimin maaşı ayın ortasında yattığı için, faturaları, kirayı ve kredinin birini ödedim bugün.

İyi bakalım öyle olsunsen sessiz takipçiyim deyince, sohbete katılman için söylemiştim
Teşekkür ederim belki bi kredimiz var onu kapatabilirsek işe başladığımda küçük bi kumbarayla ben de gelirm aramıza şimdi zaten evdeyim hiç para harcamıyorum herşeyle eşim ilgileniyo.işe başladığımda görüşürüz inşallah ben takipteyim

Evet hanımlar bu yılın da 7 ayı geri kaldı.
Günler nasıl da geçiyor.
Bu 7 ay gayet güzel ve istikrarlı para biriktirdim.
Daha iyisi de olabilirdi tabiki. Çünkü özellikle şu iki ay çok çok fazla para harcadım. Onlar da birikime gidebilirdi. Ama her şeye ihtiyaç var işte. Gönül her şey istiyor.
Bu 5 ayı da iyi değerlendirmek istiyorum. Artık çok masraf olmaz. Sadece kurban ve okul açılınca okul masrafları olacak. Birikime daha çok ayırabilirim inşallah.
Biraz önce yüklü bir miktar daha bankadaki birikim hesabıma gitti, mutluyum...

evt ya param olunca bende kendimi güvende hissediyorum. mutlu huzurlu oluyorum. resmen daha güçlü oldugumu düşünüyorum ne alakaysa. benim bu konuda çocukluguma inmek şart

ooo ne çok almışşsınız. benim böyle alışkanlıklarım pek yok .perwoll iyimi çok uzun yıllar önce siyahler için almıştım çok berektesiz gelmişti bana

valla canım bravo.eşim yeni atanıp geldiğinde bursaya aklı olan bursadan evlenir kızları hamarat olur demişler :)) aklıma onu getirdin valla. daha yeni evlenip bu kadar evcimen olman taktir edilecek bi durum

ooo ne çok almışşsınız. benim böyle alışkanlıklarım pek yok .perwoll iyimi çok uzun yıllar önce siyahler için almıştım çok berektesiz gelmişti bana

Biz sıvı detarjan kullanmaya başlayalı 2 sene oldu. Bu süre zarfında en çok memnun kaldığım perwoll oldu. Çünkü perwoll kullanırken yumuşatıcı kullanmıyorum, kokusu çok güzel ve çamaşırları yumuşacık yapıyor. Birde indirimleri takip ediyorum çok uyguna alıyorum. Bizim için çon daha hereketli oluyor. Bu aldıklarım bizi 1 seneden daha fazla idare eder diye düşünüyorum

gel dertleş dinleriz ne olacak :)

kızlar illaki yumuşatıcı kullanıyo musunuz ya?
biz uzun zamandır yumuşatıcı kullanmadan çamaşır yıkıyoruz
bi ara kullanalım dedik bu sefer kokusu ağır geldi sanki parfümümü bastırıyo gibiydi
ekstra bi yumuşaklık da görmedim
biz hiç kullanmıyoruz

kızlar size bi sorum olacak
bu olağanüstü halin bitmesi sizce piyasaları nasıl etkiler?
altın dolar almak için beklemeli miyiz?
elimde az bi para var bu ara da çok açıldım onu da harcamaktan korkuyorum
kendimden sakınırken piyasalar düşer de para erir gider diye de korkuyorum
var mı bi fikriniz

Dolar ve euro düşüşleri baya hissedildi ama altin icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Bu sira iyi takip edilip alinmali bence ne akinacaksa... ons yükselemyr basladi sonucta.

Okuduğum kadarıyla da ve benim de öngörüm dövizin daha da düşeceği şeklinde...ama altın için aynısını söyleyemeyeceğim...

Ben sadece bornoz ve havlularda, nevresimlerde falan yumuşatıcı kullanıyorum. Çok uzun zamandır almıyorum. Bitsin bir daha da almam.

Havlu, nevresim ve perde yıkarken kullanıyorum cnm ben. Özellikler havlular yumuşatıcı kullanmazsam taş gibi oluyor Ama perwolle yıkıyorsam onlarda yumuşacık çıkıyor. Bu arada şu perwoll yetkilileriyle görüşeyim bana reklam parası versinler. Beleşe epeyi reklamlarını yaptım resmen. Ama perde yıkarken mutlaka yumuşatıcı koyarım çünkü ev bir hafta mis gibi yumuşatıcı kokuyor o zaman

bir yudum mutluluk bende dolar olrak birikim yapmak istiyorum istiyorum. Ama daha önce gidip hiç döviz almadım. Dolar alırken bankadan mı yoksa, change office'denmi alım yapmayı tercih ediyorsun.
Canım ben dövizi nakit olarak biriktirdim. Elime para geçtikçe küçük küçük gidip bankadan aldım. Öyle öyle bayağı birikti ve yükselince de karlı şekilde sattım. Biraz daha düşünce yine almayı planlıyorum.

evt ya param olunca bende kendimi güvende hissediyorum. mutlu huzurlu oluyorum. resmen daha güçlü oldugumu düşünüyorum ne alakaysa. benim bu konuda çocukluguma inmek şart
Aynen benim bile çocukluğuma indiğim kadarıyla hep para biriktirirdim hedefim bile yoktu biriktirirken ya da hedefim durmaksızın para biriktirmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…