- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.601
benim babannem de patikleri örmüş de örmüşçeşit çeşit, model model. onlardan da koydum keselere. biz geniş bir aile hepimiz aynı apartmanda yaşıyoruz. yani ailem hem maddi konularda, hem emek isteyen konularda imecemiz meşhurdur. hiç senlik benlik yoktur. bu babannemin ve dedemin idareciliğinden, halalarımın, yengelerimin ve annemin de uyumundan kaynaklansa gerek.
eşimin ailesi de birbirine sargın gibi görünüyor. en azından k.validem ve k.pederim evlatlarına çok düşkünler. bizimkiler aynı apartmanda yaşadıkları için belki biraz farklılık olabilir. sadece özel hayata saygılarını bizimkilerle çok benzettim. 13 gün oldu evleneli, biz aramadan ne onlardan ne bizden bizi kimse aramadı. ama aradığımızda da çok mutlu oldular, seslerinden hemen anlaşıldı. yarın akşam inşallah annemlerde hep birlikte görüşeceğiz. bugüne kadar kendilerinden en ufak bir rahatsızlığım olmadı, onlar da benden rahatsız olmamıştır inşallah. böyle geçinir giderizBüyük aile her zaman çok güzeldir, benim ailemi anlattınız sanki, adetlerimiz vs çok benziyor anladığım kadarıyla.
Eşimin ailesinin de öyle olmasını çok isterdim, eşimin ailesi çekirdek aile :)
Size şimdiden iyi gezmeler, teyzemlerin bana ördüğü patiklerden hediyelikler dışında kendime de ayırdım giyiyorum :)
Sıcacık oluyor ayaklar, Ankara soğuğunda
Allah kabul etsinGünaydın kızlar.
Dün hayrımız da oldu. Allah kabul etsin inşallah.
Yarın oğlumun doğum gününü de yapar ondan sonra sıkı bir tasarrufa ve birikime başlarım. Bu ara hediyeler ki cep telefonu , bilgisayar , tatil ve diger harcamalar ardından hayır falan derken 10 bin TL harcandi bir ay içinde. Ama neyse ki hepsi bitti bundan sonra büyük bir harcama olmaz.
Kışlık hazırlamaya devam ediyorum bu arada. Devam edeceğim.
Dolar tahmin ettiğim gibi düşüş trendine girdi. İyi ki yüksekken bozdurmusum. 2.90 nin altına düştüğü an yine almayi planlıyorum.
Herkese hayırlı birikimler, mutlu pazarlar...
Çok teşekkür ederim.Allah kabul etsin
Kışlık olarak neler yaptınız acaba? Ben bezelye ve vişne koydum. Benim dışımda evde bezelye yiyen yok ama yatılı misafir oluyor diye koydum
Kışlık hazırlık yaptıkça yazar MIsınız ? Bunu tüm arkadaşlar için yazıyorum
Ben ilk defa dolmalık patlıcan kurutmak istiyorum. Başarılı olur muyum bilmiyorum. Acaba patlıcan ne kadar? Kaç kilo almak gerekir
selam ben topiği sessiz takip ediyorum da bebeğe hediye diyince ebebekte indirim var uygun fiyatlar yeğeninize ordan kıyafet alabilirsiniz diye öneride bulunayım dedim :) belki tasarrufunuza bi katkım olur :)Selam kızlar
Bu ara yalnız kaldım oyalanacak bişeyler bulamadım alışverişe sardım
sempatik_kiz a dedim çok kıyafet alıyorsun diye ben gittim hiç aklımda yokken 1 elbise 1 pantolon 1 gömlek 2 tshirt aldım geldim
Hemde normalde almayacağım fiyatlara aldım
Üstelik yeniden kredi kartına dadandım
Ah Ramazan ne güzeldi kartın varlığını unutmuştum resmen
Kenarda param olmasa asgarisini dahi ödeyemeyecek kadar abarttım bu ay
Acilen silkelenmem lazım
Yiğenim oldu ona bişeyler almam lazım
Bu ara yediğim hurmalar uzun süre beni tırmalayacak sanırım
Hiç bakmamıştım o siteye:) teşekkür ederım sabah ilk işim incelemek olacakselam ben topiği sessiz takip ediyorum da bebeğe hediye diyince ebebekte indirim var uygun fiyatlar yeğeninize ordan kıyafet alabilirsiniz diye öneride bulunayım dedim :) belki tasarrufunuza bi katkım olur :)
Selam kızlar
Bu ara yalnız kaldım oyalanacak bişeyler bulamadım alışverişe sardım
sempatik_kiz a dedim çok kıyafet alıyorsun diye ben gittim hiç aklımda yokken 1 elbise 1 pantolon 1 gömlek 2 tshirt aldım geldim
Hemde normalde almayacağım fiyatlara aldım
Üstelik yeniden kredi kartına dadandım
Ah Ramazan ne güzeldi kartın varlığını unutmuştum resmen
Kenarda param olmasa asgarisini dahi ödeyemeyecek kadar abarttım bu ay
Acilen silkelenmem lazım
Yiğenim oldu ona bişeyler almam lazım
Bu ara yediğim hurmalar uzun süre beni tırmalayacak sanırım
Öyle sessiz sessiz olmaz, biz kolundan tutup çekmedenselam ben topiği sessiz takip ediyorum da bebeğe hediye diyince ebebekte indirim var uygun fiyatlar yeğeninize ordan kıyafet alabilirsiniz diye öneride bulunayım dedim :) belki tasarrufunuza bi katkım olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?