- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
öyle canım yapacak bişi yok.. kolay değil çocuk okutmak.. bi bilgisayar dersi görüyorlar.. pc olmadan nasıl anlasın çocuk programıBana misafir geliyo yemege hemde
Oglen haberim oldu
Yardiriyorum:)
10tl harcadim markette
Su,mantar,yogurt aldim
4cesit yemek 2cesit meze var suan aklimda
Kurabiye ve kek cayın yanina super oldu.
Temizlencek bir adet de evim var
KIZLARIMCANLARIM ekurim olsun kuzu o da gerekki sey ödenir insallah
Bir bilsem babamin dayisinin oglu karisi falan hallettim simdi ciktim mutfakdanöyle canım yapacak bişi yok.. kolay değil çocuk okutmak.. bi bilgisayar dersi görüyorlar.. pc olmadan nasıl anlasın çocuk programı
Anne almassak bu dersden kesin kalacam dedi.. gel de alma
sağlık olsun.. Rabbim büyük ödiyeceğiz inş :)
oiyy sanada kolay gelsin canım..Dünden niye haber vermemişler ki..iki ayağını bi pabuca sokuyorlar böyle
ama sen hamarat , becerikli hatunsun vesselam.. halledersin:))
İnan boyle bizde de hep bunu soylerizMisafir bereketiyle gelir... 1 yerse 9 bırakıyor... :) ilk hangi odada oturacaklarsa oradan başla bence... Kolaylık olur sanada :)tr_lelli
tr_lelli ne yaptın sen kuzum:) maşallah valla. Ne zaman baksamda buralardasın yani:)hangi ara yaptın bunca işi
Olan oğlana olacak ama.seninkini bilmem ama ne ders çalışıyo benimki ne misafir gitmeden yatıyo. Bize gerçi sadece görümcemler gelir gece. Ama tüm düzen şaşar bizde. Eşime diyorum hafta sonu gelsinler söyle,ayıp olur diyo. 3 tane okutmuş aslında anlayışla karşılar eminim aslında ama..
Döktürmüşsün resmen... Ellerine sağlık... Evet o mantıkta olan erkeklere tuvalet terliği az gelir bildiğin kürekle vurmak lazımİnan boyle bizde de hep bunu soyleriz
Bitti cok sukur
Mercimekcorbasi
Firinda karniyarik
Pilav
Mantarli tavuksote yaptim
Yogurtlu közkirmizibiber salatasi yaptim
Coban salata bide tursu koycam
Kekle kurabislerde cayla ikram
Meyvede var
Evi supurdum sildim tozda aldim.
Ama daha oglani okuldan alcam.
Evhanimi olan kadinlara bi de esleri bazen evde napiyosunuz ki diyolar ya
Tuvalet terligiyle agizlarina vurmak istiyorum
Napmıyoruz ki?
Bi de oglumun yarin yazilisi var bu durumlarda misafir agirlamiyorum ben ama akraba ve uzaktan geliyolar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?