- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
benimkide 7 de çıksa ya evden:)
öğleni buluyo nerdeyse..işim kalıyo sonra,koşturmacayla akşam oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemde babamda esimde karadenizliben deniz kenarından geliyom :)
konservesini bile yapardı anacım.o zamanlar beğenip yemezdik tabi...
Ya evet es evde oluncada is yapilmiyobenimkide 7 de çıksa ya evden:)
Oglun kac yasinda?geçen hafta okuldan aradılar.müdür görüşmek istemiş.nasıl korktum,neyse ki bişey yokmuş
oğlum minecraft diye bir oyuna sardı..oynamakta değil,videolarını izliyo.o videolarda çok kötü küfürlü..yasaklı şimdi izleyemiyo ama geçen ağzından kaçırdı küfür..okuldada oldu sandım valla..korktum resmen
Benimkide 10yasındagta da var
7 ye olacak şubatta..bende yasakladım 1 haftadır adını bile anamıyo..keşke daha önce farketseydim..kulaklıkla izlediği için farkedemedim..kahkahalarla izlediği için,güzel şeyler izliyo sanmıştım
çok şükür kredi kartımı kapattırdım ohh be :) eşiminki yeter:)
Gramla ceyrek arasinda kaldiysaniz gram diyorumarkadaşlar artık ufaktan bişiler yapma kararı aldım burdan size de sordum ama halen kararsızım bugünlerde gr altın mı almalıyım çeyrek mi?
dolar ya da euro konusunda ne düşünüosunuz?
atayı evet ben de çok istiyorum tarihsiz diye ama bugün borcumu ödeyip kredi kartımı kapattırdım param azGramla ceyrek arasinda kaldiysaniz gram diyorum
Ama sahsi fikrim ata.
Kesinlikle katiliyorumNe büyük ferahlık. Gözünüz aydın. : )
Bir kredi kartı bir aileye yeter. Bizim olmayanı bizimmiş gibi hissettiriyor o kartlar.
Ufak ufak gram alıp sonra ata yapabilirsinatayı evet ben de çok istiyorum tarihsiz diye ama bugün borcumu ödeyip kredi kartımı kapattırdım param az
Ufak ufak gram alıp sonra ata yapabilirsin
Olsunda az olsun hic cok az ama diye dusunme
Ben atalarimi oyle yaptim
3ceyregim vardi mesela uzerine fark ekledim ata yaptim
Kirik bi zincirim vardi yaptirdim yine kirildi sonra gittim uzerine para ekledim ata yaptim.
Damlaya damlaya olcak elbet.
Bende öğrenciyim mesela... Fun elimde çeyrek alıcak kadar para vardı gittim çeyrek aldım... Çeyrek yapmasaydım harcayabilirdim... Şimdi yine bir kumbara yaptım bakalım bu sefer fazla biriktirebilirsem çeyreği de bozup ata alabilirim...atayı evet ben de çok istiyorum tarihsiz diye ama bugün borcumu ödeyip kredi kartımı kapattırdım param az
Amin inşallah canımBende öğrenciyim mesela... Fun elimde çeyrek alıcak kadar para vardı gittim çeyrek aldım... Çeyrek yapmasaydım harcayabilirdim... Şimdi yine bir kumbara yaptım bakalım bu sefer fazla biriktirebilirsem çeyreği de bozup ata alabilirim...