- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.082
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
The Black insallah devamlı olsun tekrarı olmasın
Ben hic sigara kullanmadım cok sukur benim esimde biraksa keske
Ben hic sigara kullanmadım cok sukur benim esimde biraksa keske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh miss.. süper bereketli olsun cıınıımm:))günaydın kızlarrr..
dün babama 150 lira verdim üstünü denkleyip 1 çeyrek almış :)
100 liram daha var onu da denklesene madeeem diye yüzsüzlük de yaptım :) napcak bilmiyorum.. tanıdık kuyumcu var çeyrek alıp sonra cumhuriyete çevirebiliyoruz. internetten de altın almayı denedim ama dokunmayınca yokmuş gibi oluyor.. bu altının tadını vermiyor..
oh maşallah canım.. Allah bereketini versin :)Kumbaraya esim 100tl daha attı sabah.
Her aksam adamin basini yersem adlı calısmam bunlar
Aminnn ekürimoh maşallah canım.. Allah bereketini versin :)
amin inşaallah canımm:)sağol ablammm cümlemizinki bereketli olsun inşallahh KIZLARIMCANLARIM
ayyyy onu bende yapıyorum.. bi tane bileziğim var evlenirken babam taksın bana diye almıştım. arada çıkarıp severdim :) uzun zamndr ellemiyorum ama güzel oluyo görmek mutlu ediyo insanı :)@mandaliina uuu beybi beybi supersin.
Tam gaz devam
Gelsin çil çil altınlar
Ben bazen bilezikleri takıp seviyorum :)
Atalarida yakama takasım geliyo
Deli kızın ceyizi gibi.
Hanımlar sanki dunyayı biz kurtarıcaz bu çaba şaka bir yana bol birikimler olsun inşallah. :)
Bende oyleydim aslında... Kitap alıcam desem hemen bir iki hafta içinde 100 lira 150 lira biriktiriyorum :) ama artık o zaman yaptığımı şimdi yapamıyorum...öyle deme canım yaa:)
dün arkadaşlarla buluştuk,biri çok tutumlu...3 bin para yapmış maşallah..daha bikaç ay öncesi 10 binim vardı eşime borç verdim diyodu..ne ara biriktirdin yav diye şaştık kaldık.maşallah diyeyim de..
ben nerdeee...yine merkeze gidiyorum.harcamadan da gelmem sanırsam
edit:ne çok maşallah demişim :) bilemeden gözümmü kalmış ne:)