• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

sigara fena etkiliyo cüzdanı.benimkide 7 lira...hergün o parayı çakmakla yaktığımı düşünüyorun bazen..mekruh olduğunu söylüyolar ama ben haram olduğunu düşünüyorum..heleki evladınız varsa...nafakasından çalıyosunuz,sağlığından çalıyosunuz,zamanından çalıyosunuz...yeni başlayan birini görsem yada duysam,içim resmen cız eder..

Günaydın Hanımlar.
Herkese teşekkürler. Sigara diye bir şey yok artık bizim için. Kararlıyıııım. :KK73:

Kağıt para kumbaramızı bu hafta sonuna kadar biraz ihmal edebiliriz. Bozuk kumbarası ise yarım altına doğru koşuyor resmen.

Herkesin kazancı bereketli olsun dilerim.

Herkese günaydın.. sigarayı bırakanlar Rabbim daim etsin inş.. azim güç versin..
bol bereketli hayırlı birgün olsun inş..:)
okuyorum ama bizde şu 1-2 ay bişi çıkmaz.. şubattan sonra inş. bende başlıyacağım:)
Grama alanlar euro alanlar hadi bol kazançlar..Rabbim bereketini artırsın inş:)

günaydın kızlarrr..
dün babama 150 lira verdim üstünü denkleyip 1 çeyrek almış :)
100 liram daha var onu da denklesene madeeem diye yüzsüzlük de yaptım :) napcak bilmiyorum.. tanıdık kuyumcu var çeyrek alıp sonra cumhuriyete çevirebiliyoruz. internetten de altın almayı denedim ama dokunmayınca yokmuş gibi oluyor.. bu altının tadını vermiyor..

günaydın kızlarrr..
dün babama 150 lira verdim üstünü denkleyip 1 çeyrek almış :)
100 liram daha var onu da denklesene madeeem diye yüzsüzlük de yaptım :) napcak bilmiyorum.. tanıdık kuyumcu var çeyrek alıp sonra cumhuriyete çevirebiliyoruz. internetten de altın almayı denedim ama dokunmayınca yokmuş gibi oluyor.. bu altının tadını vermiyor..
ohh miss.. süper bereketli olsun cıınıımm:))

@mandaliina uuu beybi beybi supersin.
Tam gaz devam
Gelsin çil çil altınlar
Ben bazen bilezikleri takıp seviyorum :)
Atalarida yakama takasım geliyo
Deli kızın ceyizi gibi.
ayyyy onu bende yapıyorum.. bi tane bileziğim var evlenirken babam taksın bana diye almıştım. arada çıkarıp severdim :) uzun zamndr ellemiyorum ama güzel oluyo görmek mutlu ediyo insanı :)

Hanımlar sanki dunyayı biz kurtarıcaz bu çaba :KK70: şaka bir yana bol birikimler olsun inşallah. :)

öyle deme canım yaa:)
dün arkadaşlarla buluştuk,biri çok tutumlu...3 bin para yapmış maşallah..daha bikaç ay öncesi 10 binim vardı eşime borç verdim diyodu..ne ara biriktirdin yav diye şaştık kaldık.maşallah diyeyim de..
ben nerdeee...yine merkeze gidiyorum.harcamadan da gelmem sanırsam
edit:ne çok maşallah demişim :) bilemeden gözümmü kalmış ne:)

Bende
öyle deme canım yaa:)
dün arkadaşlarla buluştuk,biri çok tutumlu...3 bin para yapmış maşallah..daha bikaç ay öncesi 10 binim vardı eşime borç verdim diyodu..ne ara biriktirdin yav diye şaştık kaldık.maşallah diyeyim de..
ben nerdeee...yine merkeze gidiyorum.harcamadan da gelmem sanırsam
edit:ne çok maşallah demişim :) bilemeden gözümmü kalmış ne:)
Bende oyleydim aslında... Kitap alıcam desem hemen bir iki hafta içinde 100 lira 150 lira biriktiriyorum :) ama artık o zaman yaptığımı şimdi yapamıyorum...

Merhaba arkadaşlar tesadüfen sizi buldum gecmisi bastan sona kadar okumaya çalıştım tr_lelli tr_lelli canm herkes gibi bende sana hayran kaldım masallah nazarimiz deymesin cok tutumlusun...
Anladığım kadarıyla soganlikta oturuyorsun soganlik a gelin geldim 5 sene oturdum suan kocaelide oturyorum sen markete gittim metroya bindim filan bahsediyosun bana nostalji oluyo oralari canladiriyorum aklimda cok ozledim oraları. Benim icin ayri onem tasiyo ilklerimi yasadim ben orda.

Back