• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

bizde işler karışık.. Galiba biz şubata kadar birikim yapamayacağız:(büyük kızım bu yıl üniversite kazandı.. baya bir yük bindi:(Bilgisayar dersi için hafta sonu ona laptop aldık.. olan borcumuz üstüne bide o eklendi:(1500 9 taksit..Rabbim kolaylıklar versin inş..

Bana misafir geliyo yemege hemde
Oglen haberim oldu
Yardiriyorum:)
10tl harcadim markette
Su,mantar,yogurt aldim
4cesit yemek 2cesit meze var suan aklimda
Kurabiye ve kek cayın yanina super oldu.
Temizlencek bir adet de evim var

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ekurim olsun kuzu o da gerekki sey ödenir insallah

Bana misafir geliyo yemege hemde
Oglen haberim oldu
Yardiriyorum:)
10tl harcadim markette
Su,mantar,yogurt aldim
4cesit yemek 2cesit meze var suan aklimda
Kurabiye ve kek cayın yanina super oldu.
Temizlencek bir adet de evim var

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ekurim olsun kuzu o da gerekki sey ödenir insallah
öyle canım yapacak bişi yok.. kolay değil çocuk okutmak.. bi bilgisayar dersi görüyorlar.. pc olmadan nasıl anlasın çocuk programı:(
Anne almassak bu dersden kesin kalacam dedi.. gel de alma:(
sağlık olsun.. Rabbim büyük ödiyeceğiz inş :)
oiyy sanada kolay gelsin canım..Dünden niye haber vermemişler ki..iki ayağını bi pabuca sokuyorlar böyle:(
ama sen hamarat , becerikli hatunsun vesselam.. halledersin:)):KK66:

öyle canım yapacak bişi yok.. kolay değil çocuk okutmak.. bi bilgisayar dersi görüyorlar.. pc olmadan nasıl anlasın çocuk programı:KK43:
Anne almassak bu dersden kesin kalacam dedi.. gel de alma:KK43:
sağlık olsun.. Rabbim büyük ödiyeceğiz inş :)
oiyy sanada kolay gelsin canım..Dünden niye haber vermemişler ki..iki ayağını bi pabuca sokuyorlar böyle:KK43:
ama sen hamarat , becerikli hatunsun vesselam.. halledersin:)):KK66:
Bir bilsem babamin dayisinin oglu karisi falan hallettim simdi ciktim mutfakdan
Bizimde su okuldaki ucretsiz kurslardan kitap parası istiyolar
3dersden kursa gidiyo 50tl vercekmisiz.
Bende kaynak almistim ona 50tl tutmustu
Bosuna oldu biraz hepsini cözemicek
Yarında baska yere davetliyim ben
Kostur Allah kostur.

Misafir bereketiyle gelir... 1 yerse 9 bırakıyor... :) ilk hangi odada oturacaklarsa oradan başla bence... Kolaylık olur sanada :) tr_lelli tr_lelli
İnan boyle bizde de hep bunu soyleriz
Bitti cok sukur
Mercimekcorbasi
Firinda karniyarik
Pilav
Mantarli tavuksote yaptim

Yogurtlu közkirmizibiber salatasi yaptim
Coban salata bide tursu koycam
Kekle kurabislerde cayla ikram
Meyvede var
Evi supurdum sildim tozda aldim.
Ama daha oglani okuldan alcam.

Evhanimi olan kadinlara bi de esleri bazen evde napiyosunuz ki diyolar ya
Tuvalet terligiyle agizlarina vurmak istiyorum
Napmıyoruz ki?

Bi de oglumun yarin yazilisi var bu durumlarda misafir agirlamiyorum ben ama akraba ve uzaktan geliyolar malesef.

tr_lelli tr_lelli ne yaptın sen kuzum:) maşallah valla. Ne zaman baksamda buralardasın yani:)hangi ara yaptın bunca işi
Olan oğlana olacak ama.seninkini bilmem ama ne ders çalışıyo benimki ne misafir gitmeden yatıyo. Bize gerçi sadece görümcemler gelir gece. Ama tüm düzen şaşar bizde. Eşime diyorum hafta sonu gelsinler söyle,ayıp olur diyo. 3 tane okutmuş aslında anlayışla karşılar eminim aslında ama..

tr_lelli tr_lelli ne yaptın sen kuzum:) maşallah valla. Ne zaman baksamda buralardasın yani:)hangi ara yaptın bunca işi
Olan oğlana olacak ama.seninkini bilmem ama ne ders çalışıyo benimki ne misafir gitmeden yatıyo. Bize gerçi sadece görümcemler gelir gece. Ama tüm düzen şaşar bizde. Eşime diyorum hafta sonu gelsinler söyle,ayıp olur diyo. 3 tane okutmuş aslında anlayışla karşılar eminim aslında ama..

Mercimek suzme cnm attim herseyi dudukluye pisti kendi kendine blendrladım
Közbiberlerim buzlukdan közlenmis ayiklamisti
Tavukla mantarida ayni anda atiyorum ocaga pisiyo en son sogan biber atip 10dk kavurup aliyoruz salcasiz susuz yaptim binevi garnitur olcak pilavın yanina
Bi karniyarik oyaladi firinda pisti zaten
Evimi de cok sık silip supururum ben aman aman tozlanmaz.
Ustunden aldimmi hallediyorum
Viledalar moplar sagolsun:)

Benim oglumun dikkati cok cabuk dagiliyo sinav zamanlari kimseyi cagirmam
Ama boyle emrivaki oluncada oglumun yazilisi var denmiyo akrabaya malesef.
Sabahimiz var neyseki öglenci olmasını seviyorum

İnan boyle bizde de hep bunu soyleriz
Bitti cok sukur
Mercimekcorbasi
Firinda karniyarik
Pilav
Mantarli tavuksote yaptim

Yogurtlu közkirmizibiber salatasi yaptim
Coban salata bide tursu koycam
Kekle kurabislerde cayla ikram
Meyvede var
Evi supurdum sildim tozda aldim.
Ama daha oglani okuldan alcam.

Evhanimi olan kadinlara bi de esleri bazen evde napiyosunuz ki diyolar ya
Tuvalet terligiyle agizlarina vurmak istiyorum
Napmıyoruz ki?

Bi de oglumun yarin yazilisi var bu durumlarda misafir agirlamiyorum ben ama akraba ve uzaktan geliyolar malesef.
Döktürmüşsün resmen... Ellerine sağlık... Evet o mantıkta olan erkeklere tuvalet terliği az gelir bildiğin kürekle vurmak lazım :D

akşam akşam ne sinir oldum yaa..oğlum servisle gidip geliyo.servis ablamız şoförün eşi.50-55 yaşlarında..
6 ya 20 kala geliyo akşam ve bu akşam hava kararmıştı.
gelirken çocuklara belden aşağısı olmayan bir adamın yaramaz çocukların beyinlerini aldığını söylemiş..
allah aşkına bu yaşta bir kadın nasıl bunu yapabilir..hadi sen cahilsin,eşindemi cahil
inanın servise verdiğim parayı duysanız,aptalmısın diye sorarsınız..öyle üç kuruşada çalışmıyolar yani.
üstelikte hiç sorun çıkarmadım şimdiye kadar..mahallede araba çok girmeyelim şuraya getir dediler,sorun değil dedim.20 geçe yola çıkın deyip 40 geçe geldiler,hiç mühim değil dedim..yani işlerini kolaylaştırmak için elimden geleni yaptım yaşına hürmeten..ama bu yaptığını ne yapayım.benim oğlum zaten çok korkak..odasında yanlız oturamaz,tuvalete gidemez vs.
şikayet etsem ekmeğine mani olurum diye korkarım..etmesem kişiliğinden şüphe ederim...sinirden dört dönüyorum evin içinde .eşimede söylemedim ortalığı ayağa kaldırır

başıma ağrı girdi resmen.sabah konuşucam..baktım olmuyo söylerim eşime ederim şikayetimi..ben nasıl uğraşıyorum oğlumun korkularını yenmek için,karanlıktan.sesten...birde bu çıktı başıma

Kızlar simdi yolcu ettim misafirlerimk
Yemekler iyi oldu ya yarinda evde yokum yemegim hazır oldu yarınada
Midem corba oldu ama
Simdi de ödev kontrol yapicaz.
Yaziliya calisma sabaha kaldı
@ayamann uyarmalısın
Cocugunun korktugunu,böyle seylerin yanlıs oldugunu,rahatsız oldugunu söylemelisin.
Cocuk etkilenebilir daha cok icine kapanabilir
Kafasında sacma sapan seyler kurabilir.
Cocukları böyle susturma yöntemi mi olurmus yahu korkutarak.

Back