birikim yapabilmenin yolları

Çok güzel görünüyorlar... Ellerine sağlık :)
Sagol cnm beraber olsun
Ceyreginde hayirli olsun devamı bol bol gelsin.
Balık cok dusmedi bu sene
Öncki seneler 3palamut 10tl aldigimi hatirliyorum
Palamutun tanesi 10tl suan
İthaller ucuz onuda esim yemiyo
Karadenizli esim iyi balik yicek illa anliyo yok buzhane baligi yok ithal yok bilmen ne
Barbunla palamut cok aliyoruz
Hamsiyide buglamaya
Havalar soguyunca her pazar balık gunudur bizde
Gecen hafta cinekop almistim

Kucuk bir yerdemisiniz? Malesef öyle
Yazin köye gidiyoruz 20gun kaliyoruz
Köy dedigimde karadeniz denizkenarı kasaba diyim
Bim vs aracla 5dk uzaklikdaki baska semtte surekli gidemedigimizden bizde hep bakkaldan aliyoduk
Ayni peynir markette 5tl bakkalda 6,50 aynisi ama
Mecburr aliyoduk
Bi de turist gibi goruyolar hersey pahalı
Gidip bimden alisveris yapip geliyoduk artik.
Pazarınız olsaydı en azından iyi olurmus

3 sene önce miydi neydi hamsi 3.5 liraydı ya... Yanlış avlanma, deniz kirlilikleri nesillerinin tükenmesine sebep oluyor maleseff

pınar hayırlı olsun altının canım
geçen hafta hamsinin kilosu 5 liraydı pazarda,palamutun tanesi 2,50 göedüm sanki..yanlış görmüşüm demekki

geçen hafta hamsinin kilosu 5 liraydı pazarda,palamutun tanesi 2,50 göedüm sanki..yanlış görmüşüm demekki
Teşekkür ederim :) bende gordum de 5 liraya hamsiyi Allah bilir bunda ne hile vardır dedim kendimce... Çoğu yerde 7 lira görünce o zaman.. Palamutlarda çingene palamudu olabilir

Pazar olayını şimdi anladım

Bence dogru görmüssünüzdür
Cunku ithal palamut 5tl idi pazarda 2,5tl gördüm o da ithal ve kücükdü
Ben pazrdan balık almıyorum
Bir defa aldım hamsi yarisi sardalya cikti
Kandırıyolar
Bi balıkcimiz var hep ordan alıyorum
Pazar cikisi ugruyorum aliyorun

yaa..ben geçen hafta hamsi aldım,bayıldık..yakınımızda balıkçı yok ama eşimde k.çekmecede balıkçılardan alır genelde,ama bunuda çok beğendi.

çoookk canım,hemide nasıl
günaydın..
Sabah biside yapilmiyo
Ev supurulmuyo ses olmasın erken
Muzik acicam erken
Camasir mak calistircam ses gider mi ki erken
Ancak ortalik toplama aylaklık :)
Uyanıp yeniden uyuyabilenleri kıskanıyorum
Gerci ben uyusamda 2saat sonrs oglum acıktım diye kaldırıyo

benimki sabah 7 buçukta gidiyo,eşimde sporda şimdi.birazdan gelir kahvaltı falan,o evden çıkınca gün başlıyo bana.şimdi vakit öldürüyorum

yaa..ben geçen hafta hamsi aldım,bayıldık..yakınımızda balıkçı yok ama eşimde k.çekmecede balıkçılardan alır genelde,ama bunuda çok beğendi.
Tazeymis demekki
Ben bu balikcidan aldigim baliklar kizartirken oyle aman aman kokmuyo bile
Her pazarcı aynı degil ya ayy bi getirmistim eve ayıklıcam hep sardalya boyle pullu pullu deniz kenarinda olsaydikda taze taze alsaydik keske
Böyle mangalda (sabah sabah ne de gider ya)

ben deniz kenarından geliyom :)
konservesini bile yapardı anacım.o zamanlar beğenip yemezdik tabi...

benimki sabah 7 buçukta gidiyo,eşimde sporda şimdi.birazdan gelir kahvaltı falan,o evden çıkınca gün başlıyo bana.şimdi vakit öldürüyorum
Benim esim 7de evden cıkıyo oglus öglenci
Bazen uykumda hep sabah olmus gibi oluyorum
Hemen telf saate bakiyorum misal saat 3 ohh be 3saat daha uyucam diyorum
Uykuyu nasil seviyosam artik onla bile mutlu olup avunuyorum

geçen hafta okuldan aradılar.müdür görüşmek istemiş.nasıl korktum,neyse ki bişey yokmuş
oğlum minecraft diye bir oyuna sardı..oynamakta değil,videolarını izliyo.o videolarda çok kötü küfürlü..yasaklı şimdi izleyemiyo ama geçen ağzından kaçırdı küfür..okuldada oldu sandım valla..korktum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…