- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Aaaa ben hiç dikkat etmem bunlara. Ütü genelde gündüz Yapılıyor. Fişleri hiç çekmiyorum. Her sabah tost yapıyorum oğluma. Fırın duruma göre çalışıyor. Mikrodalga çalışıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ben hiç dikkat etmem bunlara. Ütü genelde gündüz Yapılıyor. Fişleri hiç çekmiyorum. Her sabah tost yapıyorum oğluma. Fırın duruma göre çalışıyor. Mikrodalga çalışıyor.
Öyledir... Normalde de gece ütü çamaşır mak. Çalıştırmak daha uygun oluyor... Saatlere göre fiyatları farklı...Aaaa ben hiç dikkat etmem bunlara. Ütü genelde gündüz Yapılıyor. Fişleri hiç çekmiyorum. Her sabah tost yapıyorum oğluma. Fırın duruma göre çalışıyor. Mikrodalga çalışıyor.
Bu ay faturam 82 geldi.Sizin ne kadar geliyor ?
Ben faturadan ziyade yaydıkları zararlı dalgalardan dolayı çekiyordum. Ama bu sayfaları okuyunca fatura miktarı merak konum oldu.
Ayrıca sade yaşam da bence mikrodalganın yeri yok papatya hanım çok zararlı bi araştırın isterseniz
BilmemBen de tam bunu soracaktım. Faturaları nasıl bu kadar düşük yapabiliyorsunuz? Ben kullanmadığım her elektrikli eşyanın fişini çekiyorum. Elektrikli mutfak aleti kullanmıyorum. Çaycıydı ekmek kızartma makinesiydi katıldı rondo blander mikser hiç birini kullanmıyrm. Çok nadir tost yapıyrm ayda bir kaç sefer. Evde hamur işi pek yapmıyorum. Fırın ayda bir ya çalışıyor ya çalışmıyor. Eşimin işinden dolayı evde pek yemek de yapmıyorum. Ocağı da çok az kullanıyorum yani. Çayla işim hiç yok yani çay için sabah akşam ocak da yanmıyor. Beya eşyalarım A++
Çamaşır makinesini kısa programda yıkıyorum genelde ama çok sık yıkarım o ayrı.
Pc çok kullanmıyrz tablet hiç kullanmıyoruz
Netin fişini bile evden çıkarken çekiyorum ki çalıştığım için hep dışardayım. Ama elektrik faturası 60 dan aşağı gelmez.
Detaylı yazdım ki fark nerede?
Nerede yanlış yapıyorum?