birikim yapabilmenin yolları

Aaaa ben hiç dikkat etmem bunlara. Ütü genelde gündüz Yapılıyor. Fişleri hiç çekmiyorum. Her sabah tost yapıyorum oğluma. Fırın duruma göre çalışıyor. Mikrodalga çalışıyor.

Aaaa ben hiç dikkat etmem bunlara. Ütü genelde gündüz Yapılıyor. Fişleri hiç çekmiyorum. Her sabah tost yapıyorum oğluma. Fırın duruma göre çalışıyor. Mikrodalga çalışıyor.

Sizin ne kadar geliyor ?
Ben faturadan ziyade yaydıkları zararlı dalgalardan dolayı çekiyordum. Ama bu sayfaları okuyunca fatura miktarı merak konum oldu.
Ayrıca sade yaşam da bence mikrodalganın yeri yok papatya hanım çok zararlı bi araştırın isterseniz

Öyledir... Normalde de gece ütü çamaşır mak. Çalıştırmak daha uygun oluyor... Saatlere göre fiyatları farklı...

Bu ay faturam 82 geldi.
Mşkrodalganın zararlarını biliyorum malesef. Mümkün olduğu kadar az kullanıyorum ama hiç kullanmıyorum diyemiyorum.

kızlar merhabalar
herkese iyi hafta sonları
yazdıklarınızı her gün okuyorum gaza gelmek için
pek vaktim olmadığı için pek yazamıyorum
gelelim benim kendimce yaptıklarıma
aylık yemek listesi yaparım,ne yenilecek ne alınacak belli olur
ekmek israf etmemeye çalışırım,bayatlayan ekmekleri eşim kurutur balığa götürür yem yapar
her şeyin fişini çekerim,lambalar gereksiz yanmaz
ütü pek yapmıyoruz,ama çamaşır mak ve fıırın çok çalıştırıyoruz
tost makinesi kullanmam onun yerine eski usul tost yapan bir alet var onunla işi hallederim
amaaaaaaaaaaaa tabi ki gelin görün kü tasarruf tek başına yapılmıyor
lambalara dikkat etmeyen ,sigara için,abur cubura bayılan bir koca olunca evde işler tam istediğim gibi gitmiyor

Haftaici erkenden kalkmak zorunda olanlar olarak hafasonuda tabiki alıskanlık ayakayız
Günaydınlar efenimm
2gündür yemek yapmiyorum desem yeri(ogluma göre oluyo genelde esime hitap etmeyen yemekler)
Yumurtayla,buzlukdan cikardigim kofteyle falan kandirdim 2gudur gezmekden bisi yapamadim
Bugun buranin pazarı bisiler alırım
changelife özledim yahu hep yaz kolay gelsin cnm
Minigi öperim.

Pazara gittim geldim
Uuu karnabahar ve brokoli ucuyo.

Barbun 15tl
2kilo mandalina 3tl
1kilo salatalik 2tl
1kilo biber 2tl
2bag karalahana 3tl
4bag maydanoz 2tl
Yarım kilo zeytin 8tl
1kilo patlıcan 2tl
1polar esofman 5tl
Yarım kilo karnabahar 3tl
Yarım kilo brokoli 3tl
1kilo havuc 1.5tl
Yarım kilo ıspanak 1.5tl

40tl bide bozuklarim vardi biraz hepsi bitti
Tazecik hersey seviyorum pazarı

Annem de dun cumartesi pazarında karnıbahar çok pahalıydı diyor.... Bebek kafası kadar karnıbahar 7 tl, parçalanmış hali yani kilo ile satılan ise 5 tl dedi....

Bilmem
Ben calısmıyorum hep evdeyim
Firinida cok kullanirim hatta kek yaptim suandada kurabiye pisiyo mikrodalga,fırın,kettel,tost makinesi,ütü,2tane tv,özellikle aksam esimin telf sabaha kadar pirizde,tablette öyle prizde,beyaz esyalari A++
60hic gelmedi
Hep 50-57 extra bisi yapmiyorum acikcasi
Suyumda hic 35den fazla gelmiyo
Ama kısın dogalgaza cok ödüyoruz
Evimin konumu belki kombimin yogusmali olmaması falan etki ediyo olabilir faturaya.

Ben eve en son nezaman dısardan kurabiye aldım hatirlamiyorum
Alma sebebimde kesin acil gelen misafir icindir

Kek,kurabiye,börek,pasta ve turevlerini kendim yapiyorum.

Hemde yemeyenlere herseyi yedirerek
Kek yaptim icine havuc attim ki zaten keke cok yakisiyo rengi haric tadı hic belli degil
Portakal kabuguda atiyorum portakal kabugu saniyolar 2ser dilim yediler bile
Evdeki o miss kokular zaten anlatimaz heryer portakal koktu.
Oglum elmali kurabiye,turta,kek cok seviyo
Alisti kucuklugunden beri evde olmasa aranmaya baslar.

Esimin biriktirdigi kumbaraya 100tl daha girdi
Bu hafta 300tl gün parası verilcek
Esim baya bisi almissin okadar para iyi almissin dedi
Balık biraz daha ucuzlasada doya doya yesek

tr_lelli balık dedin de babam dun balık haline gitti bir kasa hamsi aldı geldi 80 lira vermiş... Ondan önceki gün daha çokmuş hamsi o zaman 30 liraymış kasası... Bir kasa içinde 17-18 kilo oluyor hamside...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…