- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
sağol canım. evet biz senle ikiz gibiyiz:)Ekürim benim sen beni bilirsin bende seni
Sende olsan aynı seyi yapardın okadar yüregi can arkadaşım.
Biz senle yan yana olsak aglar dururuz
evt öyle derler.. İnsanların Rızıkları sabah namazında dağıtılırmış.. o yüzden erken kalkmak sabah namazını kılamk güne öyle başlamak hakikiaten de bereketttir..o cam açma olayını bedne yaparım.. balkon kapısnı açarım.. çok soğuk değilse biraz çıkar hava alırım.. o kadar sessiz sakin mis gibi olur..Bi arkadasimda sabah gun aymaya yakin namaz saati iste yaz kıs sabah bi camini aciyomus
Bereket gelir orda bekler der.
Nerde duydu yada öylemidir bilmem
Ondan duydum ben.
Zaman cok cabuk geciyo be papatyam cocuklar nasil buyuyo baksana.
Senin guleryuzun yeter.sağol canım. evet biz senle ikiz gibiyiz:)
bende çok inanırım sen verdikçe Rabbim daha fazlasını sana gönderiyor..
Bende o saatte kalkiyorum o an hic aklima gelmiyo bende yapicam artik.evt öyle derler.. İnsanların Rızıkları sabah namazında dağıtılırmış.. o yüzden erken kalkmak sabah namazını kılamk güne öyle başlamak hakikiaten de bereketttir..o cam açma olayını bedne yaparım.. balkon kapısnı açarım.. çok soğuk değilse biraz çıkar hava alırım.. o kadar sessiz sakin mis gibi olur..
günün en keyif aldığım anı sabah namazı kılmak.Bi arkadasimda sabah gun aymaya yakin namaz saati iste yaz kıs sabah bi camini aciyomus
Bereket gelir orda bekler der.
Nerde duydu yada öylemidir bilmem
Ondan duydum ben.
Zaman cok cabuk geciyo be papatyam cocuklar nasil buyuyo baksana.
Canım kivırcigi gazete kagidina sarip buzdolabina koyuyorum daha gec curuyoya hanımlar...bu yeşillikleri nasıl saklıyosunuz.bizde tek ben yerim salata,oda her öğün yapmam.her seferinde az yada çok çöpe gidiyo.saklamayı beceremiyorum galiba
allahın büyüklüğü işte..hem size yardım etme sevabına nail etmiş (normalde vermezdim demişsiniz)hemde sizi ödüllendirmiş..ne büyüksün allahım..böyle güzellikleriyle bize yardımlaşmayı sevdiriyor..Benimde geldi başıma,hakkaten Allahın mucizeleri bunlar hep..alışverişten dönüyorum,kaptırmışım kendimi cebimde 5 lira kalmış ve eve yemeklik almamda lazım. o kadar bilinçsizce çıkarıp verdim ki yardım amaçlı. Düşünsem veremem aslında çünkü markete uğramam şart. O an demekki karşımdaki kişi ne kadar muhtaçmış ki rabbim düşünmeye bile fırsat vermedi bana. (Bu arada ben normalde asla dilenciye para vermem hayatımda. Elim gitmez)
Eve geldim ne yapsam ne etsemde akşam için bişeyler hazırlasam diye düşünüyorum. Eşim her yemeği yemez. O arada çamaşırları mak atarken tam 25 lira para buldum. Çamaşırdsnmı,daha önce balkona düşürdüm de ordanmı anlayamadım bile
Canım kivırcigi gazete kagidina sarip buzdolabina koyuyorum daha gec curuyo
İspanaklari yikayip dograyip buzlukda sakliyorum fazlasını
Az az alıyorum bi de ben
Zaten esim yemediginden yarim kilo aliyorum kuzuyla ben yiyoruz.
allahın büyüklüğü işte..hem size yardım etme sevabına nail etmiş (normalde vermezdim demişsiniz)hemde sizi ödüllendirmiş..ne büyüksün allahım..böyle güzellikleriyle bize yardımlaşmayı sevdiriyor..
ewt anladım,aynen bende dilenene vermiyorum veremiyorum...Birde böyle deneyim..sağol canım
Yok dilenene vermem..yoksa sadakayı kalkan olarak görürüm.hatta kapının yanında bir kumbaram var çocuğumu eşimi geçirirken ayetel kürsi okur içinede 5 kuruş bile olsa atarım.toparlanıncada evden çıkarırım mutlaka
Bide şöyle bişey var birine yardım ettiğinde insan(her ne şekilde olursa olsun,illa maddi değil)karşılık beklemediğimiz halde,bereket olarak,huzur olarak veya zorlu bir işimizde illa kolaylaştırıcı olarak çıkıyo karşımıza,yeterki yürekten yapalım
4-5gun kadar ufo yaktım
Gunde en az 4saat yandı
Elektrik faturam 57 geldi.
Ayni yani herzaman gelenle
Dogalgaz+elektrik+su= 100tl falan tutuyo son az ödedigim toplam fatura tutarı
Bir dahaki ay dogalgaz belimizi buker.
Ütüyü hangi saat dilimleri arasında yapıyorsunuz... Gün içinde yapılan ütü fazla elektrik yakar.Ben de tam bunu soracaktım. Faturaları nasıl bu kadar düşük yapabiliyorsunuz? Ben kullanmadığım her elektrikli eşyanın fişini çekiyorum. Elektrikli mutfak aleti kullanmıyorum. Çaycıydı ekmek kızartma makinesiydi katıldı rondo blander mikser hiç birini kullanmıyrm. Çok nadir tost yapıyrm ayda bir kaç sefer. Evde hamur işi pek yapmıyorum. Fırın ayda bir ya çalışıyor ya çalışmıyor. Eşimin işinden dolayı evde pek yemek de yapmıyorum. Ocağı da çok az kullanıyorum yani. Çayla işim hiç yok yani çay için sabah akşam ocak da yanmıyor. Beya eşyalarım A++
Çamaşır makinesini kısa programda yıkıyorum genelde ama çok sık yıkarım o ayrı.
Pc çok kullanmıyrz tablet hiç kullanmıyoruz
Netin fişini bile evden çıkarken çekiyorum ki çalıştığım için hep dışardayım. Ama elektrik faturası 60 dan aşağı gelmez.
Detaylı yazdım ki fark nerede?
Nerede yanlış yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?