günaydın hanımlar, hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar herkese :)
topik birikim topiği ama ben eylül ayından beri eve giren parayı yetirme topiği olarak kullanıyorum. evdeki her şeyi idare etmeye çalışıyorum. kızıma mümkün olduğunca kıyafet almıyorum mesela. gelen hediye kıyafetleri dışarda giydiriyorum. evde de görümcemin kızlarının eski kıyafetlerini giydiriyorum. elektriğe suya dikkat ediyorum. kendim 3 yıllık kıyafetlerimi giyiyorum çalıştığım halde, toplum içinde olduğum halde. annemlerin ve kayınvalidemlerin gelirken getirdikleri, burdan aldıkları erzakları son tanesine kadar kullanıyorum, israf etmemeye özen gösteriyorum. eşim de elinden geldiğince tutmaya çalışıyor. ama yine de her yerimiz borç. yine de rahatlayamıyoruz bir türlü. isyan etmiyorum asla. eve 6500 para giriyor bin şükür. ama biz kendimizi çok borca sokuyoruz. hiç biri de fuzuli değil ama bazen sıkılıyorum bu durumdan.
dediğim gibi isyan etmiyorum. sadece içimi dökmek istedim. çok şükür herşeyim var. evladım, eşim, evim, arabam, işim, maaşım. bin şükür. Allahım gördüğünden geri koymasın kimseyi. çok şükür bugünümüze :)
bir de burs verilmekten bahsedilmiş. ben gençliğimden beri çok istiyorum böyle bir şeyi. ama öğrenciyi nerden bulacağımı bilmiyorum. inşallah Allah karşıma çıkarır da böyle bir öğrenciyi ben de elimden geldiğince yardım ederim. Amin.