• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Yarabbimmm...nasıl bir sıcak var...hafta sonu 45 derece olacakmış...Allah yardımcımız olsun...
Akşama ne yemek yapsam diye düşünmeye başladım.
Yarın akşam dışarıda yiyeceğiz iftarda...yemek sonrası da pasta keseceğiz...yeğenimin doğum günü var :)
O yüzden bugün yemeği az tutacağım.
Eve geçerken markete uğrayıp eksilenleri almam lazım yine. Masrafsız gün geçmiyor maalesef...

mrb kızlar ayı yarıladık çok şükür..İstikrarlı bi şekilde gidebilirsek Ramaznda da çok masrfaf yapmamış olacağım...Düzenli olarak pazara gtmeye başladım o çok etkiliyor..Bugün iftarda dışardayız yemek derdim yok..Herşeyden kısıomda bitek kızımdan kısamıorum.. Akşama kadar çalışıom beni görmüyor..onun istediklerinide yapamıcaksam nie çalışıom deyip vicdan yaptırıyorum kendime :)

Kızlarcım günaydıııın :)

Çok heyecanlıyım. Dün regl günümdü olmayınca test yaptım ve çift çizgiiiiiiiiii. :KK46:
Hemen acile gidip kan verdim betahcg 184,75 çıktı. Pek yorumlayamıyorum ama sanırım çok yeni.
Önümüzdeki hafta doktora gideceğim bu süreçte değerlerimi 2 günde bir ölçtüreceğim.
Rabbim utandırmasın. Her şey yolunda gitsin inşallah.
Bu arada aldığım ilk 1 gr altında bebişimizin olsun.
@DilberiRana
hayırlı olsun canım..Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin

Son düzenleme:
Yarabbimmm...nasıl bir sıcak var...hafta sonu 45 derece olacakmış...Allah yardımcımız olsun...
Akşama ne yemek yapsam diye düşünmeye başladım.
Yarın akşam dışarıda yiyeceğiz iftarda...yemek sonrası da pasta keseceğiz...yeğenimin doğum günü var :)
O yüzden bugün yemeği az tutacağım.
Eve geçerken markete uğrayıp eksilenleri almam lazım yine. Masrafsız gün geçmiyor maalesef...
45 mi Rabbim dışarda çalışacaklara yardım etsin inşallah...Aynen canım yaa..bende eve giderken ordan burdan illa bişiler çıkarıorum..

Çok heyecanlıyım. Dün regl günümdü olmayınca test yaptım ve çift çizgiiiiiiiiii. :KK46:
Hemen acile gidip kan verdim betahcg 184,75 çıktı. Pek yorumlayamıyorum ama sanırım çok yeni.
Önümüzdeki hafta doktora gideceğim bu süreçte değerlerimi 2 günde bir ölçtüreceğim.
@DilberiRana

Ne güzel bir haber bu tebrik ederim :KK68:

ben konserve yapmasını hiç bilmem. bir kaç domates biber içinde ugrasmaya değmez diye düşünürüm. ben olsam biberleri güzelce yemeklik dograyıp dondurucuya atardım hatta ikiye keserdim sadece (karnıyarık, izmir köfte vs yaparken çıkarırdım)
domatesleri de yemeklik dorayıp dondurucuya atıp, ilk yemek vs yaparken kullanırdım.

Biliyor musun bende konserve mantığını anlamıyorum :)
Yemeklik küp küp doğrayıp poşetleyip hoop buzluğa atıyorum.
Zahmetsiz bir şekilde de kullanıyorum..

altınla ilgili ön görünüz ne kızlar? gram almaya o kadar alışmışım ki, eksiklik hissediyorum. arkadaşlarımın hediye paralarını fonda değerlendirdim. ama gözüm altında:KK48: bir de nikahta illa takı olacak. nişanlım bunları banka kasasına koyalım diyor. ben de takmayı düşündüklerimi ayırayım, diğerlerini bankaya götürüp değerlerini tespit ettirip altın hesabına koyalım diyorum. böylelikle kuyumcuda bozdurur gibi değer de kaybetmiyor. neyse o. sizin fikirleriniz ne? bu sefer beğenip geçmeyin ama:oops:

iki aydır kumbaramı açmamıştım. bu süre içinde düzenli olarak hep attım. annem babam da destekledi. dün akşam açtım ve yarım altın parası olmuş. allah bereket versin. onları da bütünlettim ve bankaya TL olarak vadesize yatırdım.

Bende olsam kasaya değil grama çevirir o şekilde
yatırırdım hesaba :süslü:

Biliyor musun bende konserve mantığını anlamıyorum :)
Yemeklik küp küp doğrayıp poşetleyip hoop buzluğa atıyorum.
Zahmetsiz bir şekilde de kullanıyorum..
Buzluk size kokmuo mu ? ben attığım domates ve fasulyeleri yiyemedim..sevmedim ben. birde sağlık açısından konserve daha iyiymiş diye duydum ama...

Buzluk size kokmuo mu ? ben attığım domates ve fasulyeleri yiyemedim..sevmedim ben. birde sağlık açısından konserve daha iyiymiş diye duydum ama...

Hayır hiç bir koku yada tadında değişme söz konusu
olmuyor.
Buzluktan çıkardığım zaman çözülüyor ya atıyorum domatesi agzıma
sanki o an yeni doğranmış gibi.

Hayır hiç bir koku yada tadında değişme söz konusu
olmuyor.
Buzluktan çıkardığım zaman çözülüyor ya atıyorum domatesi agzıma
sanki o an yeni doğranmış gibi.
Benim buzluğumla ilgili bi sorunmudur acaba onu bilmedim ama rahatsız edici bir dolap kokusu oluşmuştu pişirdiğimde.. özellikle domateste...diğer koyduklaımdan rahatsız olmadım

Benim buzluğumla ilgili bi sorunmudur acaba onu bilmedim ama rahatsız edici bir dolap kokusu oluşmuştu özellikle domateste...diğer koyduklaımdan rahatsız olmadım

Muhtemelen öyle yada çok az da olsa hava almıştır.
Ben mesela her zaman çift poşet uygularım garanti olsun diye.
Bir de bu şekilde dene bakalım.

@DilberiRana
çok sevindim canım :halay:Allahım sorunsuz hamilelik versin inşallah, sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Benim buzluğumla ilgili bi sorunmudur acaba onu bilmedim ama rahatsız edici bir dolap kokusu oluşmuştu pişirdiğimde.. özellikle domateste...diğer koyduklaımdan rahatsız olmadım
Bizde de bir kokma etme olmadı. Hatta annem domatesi rendeler atar buzluğa. Kullanacağı zamanda çıkarır kullanır

Back