- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.441
Arcelik canimBuzdolabın markası ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arcelik canimBuzdolabın markası ne
Ne gusel :) arasıra degisiklige ihtiyaci oluyor insanin...benimde yarın univ.arkadaslarla iftar bulusmamiz var bakalim nasil geçecek :)Bu aksam iftarı dışarıda yaptık. Ardından da pasta kestik. Doğum günü kutladik. Çok güzel bir geceydi. Gitmezden evvel cantami değiştirdim. Bir avuç bozuk ve miktar kağıt para eski çantada imiş. Doğru kumbaraya gitti.
Sanirim beninkide koku yapandan..aslinda yeni ev aldik ankastreye falanda uymuyorda borc yüzünden kimildamak istemiyorumbazı buzdolapları kokutuyor gerçekten. ben de şahit oldum. ben anlatıyorum dondurucudan çıkardım vs diye. bir yerde dondurucudan çıkanı gördüm buzluk kokusu vardı
Dolar uctu altinda uctu suan maalesefdolarda 2,94'e çıkmış. fed2in faiz açıklaması olmuş sanırım bugün. evet şimdi bende düşündüm de tl de aklıp beklemek daha iyi.
Dolabin icinde hic koku olmuyor canim..sadece buzluga koydugum bazi sebzelerde koku oluyorBen dolabı sirke ve karbonatla siliyorum
MaşaAllah hiç kokmaz
Buzdolabının içine bir ufak kasede karbonat koyun ara ara karıştırın o da dolaptaki kokuyu ve nemi alır
facebook kullanmıyorum canımFeyste yaşar kuru sayfasına bakın
Orada anlatmıştı nedenlerini
Cok kusura baktim gercekten,
Buzluga koymaz isen uykularim kacacak
Oyle dert oldu simdi bana.
Hay allahim
Benim hiç 180 leri göreceği umudum yok maalesefCeyrek altin 196 liraya düştü yine. Tekrar 180 leri görsede alım yapsak.
Yaaa.. Ben diyosun size de.. Sakalım yokki sözüm dinlensin115 e cok diyodum simdi 115 e raziyim
Kizlar ceyrek ve ata ceyrek ikisininde satarken zarari ayni mi olur hangisi daha karli acaba
Aynenn yaa ozman almak daha iyimisYaaa.. Ben diyosun size de.. Sakalım yokki sözüm dinlensin
çeyrek altın alış: 194.19 satış:199.05115 e cok diyodum simdi 115 e raziyim
Kizlar ceyrek ve ata ceyrek ikisininde satarken zarari ayni mi olur hangisi daha karli acaba
115 biraz zor gibi. Ya sert bi düşüş olacak ekonomide yada bu şekilde devam edecek gibi geliyor banaçeyrek altın alış: 194.19 satış:199.05
ata çeyrek alış: 199.27 satış: 204.89
115' e düşer mi ki? 118 TL'ya kadar aldım. bu fiyatın üzerine çıkınca bıraktım.
115 kadar dusecegini sanmiyorum canim 118 e falan duserse bende alirim yoksa harciyorumçeyrek altın alış: 194.19 satış:199.05
ata çeyrek alış: 199.27 satış: 204.89
115' e düşer mi ki? 118 TL'ya kadar aldım. bu fiyatın üzerine çıkınca bıraktım.
ben de 118-119'a düşmesini bekliyorum115 kadar dusecegini sanmiyorum canim 118 e falan duserse bende alirim yoksa harciyorum
Ata ceyreginde heralde fiyat farki ayni olur
Ben inanıyorum ya tekrar düşecek ve bizde bir şeyler alacağız inşallahBenim hiç 180 leri göreceği umudum yok maalesef
Amincnm hepimizin evinden bereket eksik olmasın inşallah güzel olmuştur da afiyetle içer senin kuzucuklarMerhaba kızlar
iki oglusum da takdir aldı yine mutluyum çok şükür...
Bugün sevgili sempatik kız in verdiği limonata tarifini yaptım. Şu an buzdolabında iftarda soğuk soğuk içeriz inşallah. Güzel oldu gibi...
Akşama daha önce sardığım sarmayi pisirecegim. Mercimek Çorbası yapacağım. Tavuk kizartacagim. Bu günlük böyle olsun.
Ben de alım için altının düşmesini bekleyenlerdenim.
Rabbim rizkimizi arttirsin. Kazancimizi bereketlendirsin inşallah.