birikim yapabilmenin yolları

Kızlar cok sagolun hepbirlikte insallah
Cok arastirdim
Cok birikim konulari okudum
Etrafimi cevremi gozlemledim
Zaten icimdede bi birikim askı vardı
Mesela sabah sabah ruyamda gormedim :)dolma sardim
Lahana buzlukdan (bolunmus haslanmis posetlenmisti)
Etli yaptim etler kurbandan minik.minik dogranip hazirlanmis posetlenmisti
Oglum cok seviyo esim yemiyo mesela
Ama ben esim sevmiyo diye pisirmemezlik etmiyorum oglum bundan da yesin, vitamin alsın, sevsin istiyorum
O istedi zaten bende yaptim
Bana kalsa herseyi yerim.
Az bisi yaptim oglumla bana yeter babaya sulukofte yapicam mesela oglum onuda yer ama bundan da yesin

İste boyle boyle parcalaniyoruz
Sonra kadinlar niye hemen cöküyo,yoruluyo bla bla bla :)
Sarmam sizi öper
Simdi ödev kontrol,canta kontrol edicem.

Cok gecmis olsun
Faturalar gayet makul gelmis
Bizde esimin ailesi yuzunden cok paralar kaybettik bi gun detayli anlatirim
Bizi cok sömurduler esim bi kardesini ev sahibi etti esim issiz kalinca esime 50tl harclik verdi cocuga verir gibi.
Hic unutmuyoruz hic de unutmicam.
Allah öyle buyukki simdi bende var onlarda yok.
Allah göruyo daha kat kat fazlasini sizi verir umarım
Herkesin sevimli sevsidigi huzurlu sicacik evleri olsun umarım.

Bozuk ve
maşallah cnm ellerine sağlık, eşin ve oğlun çok şanslılar :)

Sizede geçmiş olsun
Bizimde imtihanımız buymuş
Yıllar geçti unuttum artık ilk zamanlar çok üzülmüştüm
Biz düğün takılarıyla almıştık ilk arabayı sonrada biriktirdikçe model yükseltmiştik
Onu satıp ev peşinatı yapacaktık olmadı

amiiinnnn can arkadaşımm ekürimm benim.. temiz kalplim:)

Üzülüp isyan etmeyelim hic
Hepimiz benim icinde gecerli
Ben suna inaniyorun ki o noktalar o onlar dönüm noktaları.
En dibe vurdugumuz zaman bile tamam daha da kötüsü olamaz sanırım dedigimiz anlarda nasıl kurtulus yolu oldugunu ben kendim yasadım.
Ama zamanla oluyo iste
O zamanda insanı cok yoruyo.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.
Güveniyoruz iste
Ev , kooparatif,araba dolandirilanlar okadar cok ki.
Bundan sonrası cook güzel olur umarım.

Sğl canım
Eden buluyor işte
Allah size daha çok vermiş bundan sonrada daha çok ve bereketli kazançlarınız olsun sizinde bizimde hepimizin
Afiyet olsun çok severim lahana sarmasını

öyle canım.. bende öyle düşünüyorum.. ama zaman zaman aklıma geliyor kötü oluyorum genede.
içim bir cız ediyorNe yapalım RAbbim sağlık sıhhat eversin hepimize inş .. paradır gelir geçer.. elimizn kiri diyelim..
ama tutumlu olmayıda bırakmayalım ki evimizde bereket olsun.

Evet en önemlisi sağlık
Eşim hiç uyuyamıyodu düşünmekten ben baş ağrısından kıvranıyordum
2 ay sonra falandı sanırım hamile olduğumu öğrendik ondan sonra karar verdik bebeğimiz için baştan başlamaya
Yine unutmadık tabi aklımıza geldikçe sinir oluyoruz ama elden bişey gelmiyo

ohh misssss.. ellerine sağlık canım benim..çok nefis görünüyor...ımmm

benim eşim sizin anlattığınızın tam tersi..hayatı yatırım adamın..bazen kızarım ona nedir bu hırs diye,ama bana dediği laf bugün başımıza bir hal gelse yaramıza merhem bulamayız kimseden der..doğruda aslında.görüyorum insan düşmeye görsün,kardeş bile el oluyo..
tr_lelli bende deterjan hastasıydım.lazım olsun olmasın alırdım her türlüsünü..sonra sabunu keşfettim..beyaz sabun kokusunu severim zaten,arapsabununu içinede aktardan menekşe yağı almışım,kimbilir ne için unuttum:) bikaç damla damlatıyorum,miss...eşim indirimde ne bulursa getiriyo yine ev deterjan dolu ama nerdeyse hiç kullanmıyorum..ersağa loca verdiğim paralar...aahh ah,çıkmadınız zamanında benim karşıma:))

tr_lelli topiği en baştan okumaya başladım. Bir baktım 45. sayfaya kadar yine gelmişim. Eşimden hiçbir şey gizlemem, savruk değildir o konuda şanslıyım, bizim de hem kağıt para kumbaramız ( Eylül ayında açılacak kısmetse ), hem bozuk para kumbaramız var. Onu dolunca açıp çeyrek altın alıcaz.

Ama senin şu gizli zulan çok cezbetti beni. Biraz biriktirip eşime kredisinde yardımcı olabilirim toplu para vererek. Sanırım yapıcam ben de bunu : ) Ya da 1 yıl sonrası için bebek düşünüyoruz direk bebek kumbarası olarak ayarlayıp doğum ve oda masraflarını onunla karşılayabilirim. : ) Biraz uzun vadeli ama neden olmasın.

Ev gerçekten çok ütopik bizim için. Ama Allah nasip ederse imkansız diye bir şey yok sonuçta. : )

eşimden kaptım yine 100 lirayı bu arada:))bozuğu yoktu tembihledi ama..ödemeler çok bu ara pazara kadar idare et diye..bilmiyo ki pazara kadar sadece sigara ve ekmek var alınacak:)yemekleri haftalık belirlemişim,malzemeleri hazır dolapta..ekmekle sigara içinde harcamam,bozukluklzr var,onları kullanırım.bu 200 ünden canına okumadan,yatırayım iyisimi bankamatiğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…