- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.082
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Dahada dusecek diyorum ben sahsen oyle dusunuyorumKızlar çeyrek mi alayım gram mı, yoksa yarım mı, ata mı bi akıl verin altın daha düşer mi
Napmalıyım
İnan cok ise yariyo(zor zamanlarda cikardigimdan yada esime sunun uzerini tamamlada ata alim dedigimden gizli zulam gizemini kaybetti biraz ama)tr_lelli topiği en baştan okumaya başladım. Bir baktım 45. sayfaya kadar yine gelmişim. Eşimden hiçbir şey gizlemem, savruk değildir o konuda şanslıyım, bizim de hem kağıt para kumbaramız ( Eylül ayında açılacak kısmetse ), hem bozuk para kumbaramız var. Onu dolunca açıp çeyrek altın alıcaz.
Ama senin şu gizli zulan çok cezbetti beni.Biraz biriktirip eşime kredisinde yardımcı olabilirim toplu para vererek. Sanırım yapıcam ben de bunu : ) Ya da 1 yıl sonrası için bebek düşünüyoruz direk bebek kumbarası olarak ayarlayıp doğum ve oda masraflarını onunla karşılayabilirim. : ) Biraz uzun vadeli ama neden olmasın.
Ev gerçekten çok ütopik bizim için. Ama Allah nasip ederse imkansız diye bir şey yok sonuçta. : )
ben baktım,aylık birikim 30 tl çıktıhttp://www.paramiyonetebiliyorum.net/butceni-hesapla.aspx
kızlar...,bakın isterseniz
2007yilinda esimin boynu tutuldubenim eşim sizin anlattığınızın tam tersi..hayatı yatırım adamın..bazen kızarım ona nedir bu hırs diye,ama bana dediği laf bugün başımıza bir hal gelse yaramıza merhem bulamayız kimseden der..doğruda aslında.görüyorum insan düşmeye görsün,kardeş bile el oluyo..
tr_lelli bende deterjan hastasıydım.lazım olsun olmasın alırdım her türlüsünü..sonra sabunu keşfettim..beyaz sabun kokusunu severim zaten,arapsabununu içinede aktardan menekşe yağı almışım,kimbilir ne için unuttum:) bikaç damla damlatıyorum,miss...eşim indirimde ne bulursa getiriyo yine ev deterjan dolu ama nerdeyse hiç kullanmıyorum..ersağa loca verdiğim paralar...aahh ah,çıkmadınız zamanında benim karşıma:))
İnan cok ise yariyo(zor zamanlarda cikardigimdan yada esime sunun uzerini tamamlada ata alim dedigimden gizli zulam gizemini kaybetti biraz ama)
Param yoooogggkkk diye bogurdugumde yemin et diyo :)
Yada sen kirli cikisindir
Sen de vardir
Gunaha girme yok deme diyo
Ayy napim ama huyum bu suan gizli zula 400 ama bilmiyo
Yok olduguna inandı suanlık
200-250daha eklersem ata alicam onla sanirim.
Altin almicam dedim ama elim yine ona gidiyo be.
Yakinimda o market yok ben int. Aktuelindirim den butun marketlerin haftalik indirimlerini takip ediyordumSüper. Altın biriktirmek hangimizi cezbetmez ki: )
Gizli zulaya bugün başladım ilk 20 tl ile.
Bu arada eğer yakınlarınızda K.pa market varsa Kasım ayına özel her gün bir üründe indirim oluyor. Bakabilirsiniz.
Elbette ucuz diye değil ihtiyacımız varsa eğer alıyoruz. : )
Aylik birikim 580tl dediben baktım,aylık birikim 30 tl çıktı
Boyle birini bende duydum ama soylebanada 300 kusur dedi de,ne yapmışım bilmem o parayı..ne gereksiz yerlere harcamışım kimbilir
benim bir arkadaşım var(hatta ikide,biri prof. olmuş artık bu konuda)eşinden gizli biriktirmiş biriktirmiş,10 bin yapınca çıkar ,kocasıda üzerine ekledi araba aldı kendine.çalışmıyoda,eşinin verdiği harçlıklarla
eşi sıkışınca arkadaştan aldım,ablamdan aldım deyip veriyo eşine,sonrada geri alıyo.mesela eve temizlikçi alıcam diyo ayda 1-2 kez.temizliğini kendi yapıyo,parayıda zulaya..çok enteresan fikirleri vardır yani kendince..
mesela ben üç kuruş toplu para görsem elimde direk eve şunu alayım,eve bunu alayım...çok kızar bana..bir çerçeve bile almaz kendi parasından
ben yapamıyorum işte yaa..bazen gerek yok bırakma bende var diyorum mesela..sağolsun kocamda hiiiçç ısrar etmez.sen bilirsin der,gider..sonradan vururum başımı taşlarada nafile:))
Tebrikler :) o ne güzel bir duygudur :)Tam 2 yıldır 3000 tl nin üstünde gelen kartı bu ay 2105 tl ile kapattık. Inanılmaz birşey bizim için.
Benim bu ev baya soguk oluyo kısın hic bisi yapamiyorumKızlar kış geldi bu aydan itibaren artık doğalgaz faturaları ile şenlenecek evlerimiz, doğal gaz faturasını hafifletmek için neler yapıyorsunuz
Isınmayan ev kötü ya, bizim de şimdi oturduğumuz ev eski bina yalıtımı parkesi yok, mutfak yatak odası oturma odası ara hol yakıyoruz bize de 250-300 arası geliyor. Kışın sonlarına doğru yatak odasını kapatiyim dedim rutubet gibi havasız degisiklik birsey oldu odanın havası anlamadım geri Yaktım.Benim bu ev baya soguk oluyo kısın hic bisi yapamiyorum
Epitopi 90m2ev ölürümde ısınmam diyo
Kuzey cephe yalitimsiz
İcten yaptirdim ama pek fayda etmiyo
Yakiyorum ben zaten kac gundur.
Ev buz
250-300arası geliyo 5petek sabah aksam 45de yanıyo.
Cok isterdim aksam kapatmak yada kısmak vs ama imkansiz
Kapattigim an ev buz gibi oluyo ve ac kapa cok zor isiniyo
Kombi bakimi falanda yapildi evde sorun ısınmıyo
Ustumde cati kati var ama bos.
Tavana köpuk yaptirmayi dusunuyorum bakalım.
Hep masraf.
Bizimde dededen kalma binaIsınmayan ev kötü ya, bizim de şimdi oturduğumuz ev eski bina yalıtımı parkesi yok, mutfak yatak odası oturma odası ara hol yakıyoruz bize de 250-300 arası geliyor. Kışın sonlarına doğru yatak odasını kapatiyim dedim rutubet gibi havasız degisiklik birsey oldu odanın havası anlamadım geri Yaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?