- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.921
tünaydın :) çok boş kalmış buralar... herkes nerde acaba...bence birikim yaparak zengin oldular uğramıyorlar :)Gunaydin Hanım lar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın :) çok boş kalmış buralar... herkes nerde acaba...bence birikim yaparak zengin oldular uğramıyorlar :)Gunaydin Hanım lar :)
tünaydın :) çok boş kalmış buralar... herkes nerde acaba...bence birikim yaparak zengin oldular uğramıyorlar :)
bak bu da olabilir. :)Bence hepimizin paralar tükendi sesimiz çıkmıyor![]()
Çok güzel ve içten yazmışsınız zevkle de okudum. Paranız bereketli olsun. Bebeğinize de umarım en yakın zamanda kavusursunuz.Kızlarrr hayırlı, nurlu, bol bereketli cumalar hepimize...
Geçen aydan cüzdanda kalan son 160 lirayı harcamadm daha doğrusu çanta değiştirince orda bıraktım, unutmuş gibi
Bugün maaş günüm, eşimle maaşlarımızı farklı günlerde aldığımız için kira, faturalar, kredi vs benim maaştan veriyoruz. Eft yaptım hepsini yatırdım. Bir tanede çeyrek altın aldım kendime. Kalan parayı o çeker artık. Ben diğer işlere karışmıyorum çünkü ev idaresi onda.
Bu ay mutfak için çok harcama yapmamaya karar verdim. Buzlukta ne var ne yok iyice bitirmeyi düşünüyorum. Çok acil ihtiyaçlarımı alıcam sadece. Geçen ay deterjan vs büyük ihtiyaçlarımı aldığım için rahat ederim diye düşünüyorum.
Bu arada eşim iş değişikliği yaptı. Biraz sıkı tutmamız lazım bütçeyi. İnşallah Rabbim utandırmaz yeni işinde. Yeni iş yeri, yeni bir ortam vs. ilk zamanlar zor oluyor biraz.
Çok uzun yazdım kızlar, konuşmaya ihtiyacım var sanırım. Borçları hafifletip 1 yıl sonra çocuk planımız vardı. Çocuk konusundaki planımız benim sağlık sorunlarımdan dolayı zorunlu olarak değişti. Aslında hem sevindim, hem üzüldüm.. Doktorum çocuk düşüncemizi öne çekmemiz gerektiğini söyledi. Bi süre ilaçlarıma ara verdik. Vücudu dinlendirelim dedi. Yoksa tüp bebek tedavisine gidebiliriz dedi. Belki o süre içinde kendiliğinden bebek sahibi olabilirsin dedi. Karmakarışık oldum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Düşüncesi bile ne kadar zormuş...
Çok güzel ve içten yazmışsınız zevkle de okudum. Paranız bereketli olsun. Bebeğinize de umarım en yakın zamanda kavusursunuz.
vadesiz altın hesabından has altın alabilirsin. uzun vadeli düşünüyorsan karlı olur. bereketli olsun.Kızlar yaklaşık 900 tl param var ne yapayım yönlendirin beni değer kaybetmeyecek ne olabilir
cumartesi kuaföe gittim ağdamı yaptırdım 40 tl ödedim..
haftasonu uzun zamandır gitmediğimiz için; kahvaltıya gittik; akşamda yemeğe.bir de kafeye gittik içeçekler derken toplam 155 tl ödedik..
bir de market yaptık 40 tl tuttu..
haftasonu harcamamız bu idi 235 tl :)
Kızlar yaklaşık 900 tl param var ne yapayım yönlendirin beni değer kaybetmeyecek ne olabilir