• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Cnm bende derin dondurucu alıcam ama kararsız kaldım baZi marka ve modelller çok ses yapıyormuş ama muhtemelen arcelik ten sandık tipli olanı alıcam ama yazın ortalarına doğru olucak çünkü içini anca o zaman doldurmaya başlarız sen hangisine karar verdin banada fikir olsun
Biz vestel kullanıyoruz sandık tipi. Bu zamana kadar öyle ses çıkardığını filan duymadım. Bizde geçen sene aldık işte. Çok da memnunuz.

ziraatte,garantide ücret alır ama..hesabınız olsa bile altın hesabı açtığınız içimn ayrıca ücret alıyolar..kuveyttürkü öneririm ama..bankaya gitmeye bile gerek kalmadı internetten açtım hesabı..banka kartını getirdiklerinde imzamıda aldılar ve asla ek ücret ödemedim şimdiye kadar..yanlız fazla atm si yok sanırım..benim için artı puan ama,ufacık şeylere gidip çekmeye üşeniyorum
Kuveytturk de daha önce kasa kiralamistim başka subeden yani şimdi dolmuş mesafesinde var aslında....bende internetten açmayı denerim sonra kart gelince oraya para yatırıp internet subesindenmi işlem yapılacak

uğur derin dondurucu kasa tipi, en küçüğü değil de bir büyüğü.

açıkçası ben çekmeceli olanı istedim, eşim kasa tipi olanı. ben de hangisi daha uygunsa o olsun dedim en son. kasa tipi daha uygundu, buna karar verdik.

ben doldurmaya başlayacağım galiba. çünkü haftasonu kayınvalidem gelecek ve kendi yaptığı tereyağı getirecek. börek de getirir. biz zaten buzluğa zor sığıyorduk, iyi olacak bizim için.
O zaman suan alman senin için en uygunu cnm haklısın. Ama dediğim gibi ses yüzünden uyuyamam çok kişi varmış arkadaşımın annesi arcelik in çekmeceli olanını kullanıyor ses vs yok bnde o yüzden arçelik istiyorum açıkçası ama sandıklı istiyorum çekmece daha kullanışlı olsada sandıklı olan daha fazla ürün alıyor birde elektrik gidince içindekileri be kadar koruyirmus onada dikkat et cnm bazıları 1 saat içinde eriyomus bununla ilgili çok şikayet var nette buzdolabı ilgilenen bu kadar çabuk erimez yani
Biz vestel kullanıyoruz sandık tipi. Bu zamana kadar öyle ses çıkardığını filan duymadım. Bizde geçen sene aldık işte. Çok da memnunuz.
Vestel é karşı bi ısınamadım nedense vestel de çalışan arkadaşım bütün beyaz eşyalarını bekodan aldı sanırım onun etkisi çok büyük :KK70: servisi kotuymus öyle demişti ama kesinlikle sandıklı istiyoruz

O zaman suan alman senin için en uygunu cnm haklısın. Ama dediğim gibi ses yüzünden uyuyamam çok kişi varmış arkadaşımın annesi arcelik in çekmeceli olanını kullanıyor ses vs yok bnde o yüzden arçelik istiyorum açıkçası ama sandıklı istiyorum çekmece daha kullanışlı olsada sandıklı olan daha fazla ürün alıyor birde elektrik gidince içindekileri be kadar koruyirmus onada dikkat et cnm bazıları 1 saat içinde eriyomus bununla ilgili çok şikayet var nette buzdolabı ilgilenen bu kadar çabuk erimez yani

Vestel é karşı bi ısınamadım nedense vestel de çalışan arkadaşım bütün beyaz eşyalarını bekodan aldı sanırım onun etkisi çok büyük :KK70: servisi kotuymus öyle demişti ama kesinlikle sandıklı istiyoruz
Bizde genelde arçelik kullanıyoruz da. İşte ilk defa çamaşır makinesinde bosch dondurucuda vestel oldu. Memnun muyuz memnunuz. Yani bir şeyini gormedik :)

Fazla atm si olmayan banka daha iyi. Bizim burada biz çarşıya çok yakınız istemesek te tüm bankalar elimizin altında. Gerçi yakın olmasa bile bankamatik kartı harcamama sebep oluyor. İki üç sene önce vardı kocaelideyken ıvır zıvır alıp kartı uzatıyordum hemen görevliye :/

sırf bu sebepten liradabırakmıyorum .1 lirayı bile çeviriyorum..kuveyttürkte bu mümkün..aldın yada dolar farketmiyo .1 liranı bile çevirebiliyosun..bu kadar reklama komisyon istesemmi acep:) halkbankası ve akbankı biliyorum birde. ama kuveyttürkü tek geçiyorum bu konuda

sırf bu sebepten liradabırakmıyorum .1 lirayı bile çeviriyorum..kuveyttürkte bu mümkün..aldın yada dolar farketmiyo .1 liranı bile çevirebiliyosun..bu kadar reklama komisyon istesemmi acep:) halkbankası ve akbankı biliyorum birde. ama kuveyttürkü tek geçiyorum bu konuda
Bqnkanın sana komisyon vermesi lazım bu kadar reklama :D :D

Komisyon istemelisin mesela beni birazdan müşterisi yapacaksın :KK53:bu gazla tutmayın beni

Hanımlar bime girdim tuvalet kağıdı almaya... 6.95 ti 5.45e inmiş. 1.5 lira fark :)

Benimde son 2-3 rulo olması lazım. İndirime girmişken alayım. Bim evime 5 dk. Bu ay uğramamıştım hiç markete. Evdekileri tüketmeye çalışıyorum buzlukta olanları felan.

Benimde son 2-3 rulo olması lazım. İndirime girmişken alayım. Bim evime 5 dk. Bu ay uğramamıştım hiç markete. Evdekileri tüketmeye çalışıyorum buzlukta olanları felan.
hiç markete uğramadan çıkarabildiysen ayı süper valla.. benimde buzluk az kaldı bu ay biter sanırım..

hiç markete uğramadan çıkarabildiysen ayı süper valla.. benimde buzluk az kaldı bu ay biter sanırım..

Tabi ufak tefek üstünden kahvaltılık, süt, yoğurt vs aldım ama büyük çaplı alışveriş yapmadım. Deterjanlarımı geçen aydan fazlaca almışım. Buzluktakileri tüketeyim iyice diyorum. Annem, teyzem o kadar çok şey yapmışlar ki bana sağolsunlar bütün kış yedik hala da var. Sadece pazartesi iş çıkışı evimin orda pazar kuruluyor. Uğrayıp bi kaç sebze, meyve alıcam yeterli olur şimdilik diye düşünüyorum.

Tabi ufak tefek üstünden kahvaltılık, süt, yoğurt vs aldım ama büyük çaplı alışveriş yapmadım. Deterjanlarımı geçen aydan fazlaca almışım. Buzluktakileri tüketeyim iyice diyorum. Annem, teyzem o kadar çok şey yapmışlar ki bana sağolsunlar bütün kış yedik hala da var. Sadece pazartesi iş çıkışı evimin orda pazar kuruluyor. Uğrayıp bi kaç sebze, meyve alıcam yeterli olur şimdilik diye düşünüyorum.
ne güzel..Allah bereketlendirsin evlerimizi..bende iki aydır elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım..bu ayda kontrollü gitmem lazım..Ayın başından birikimi ayırdım dokunmıcam inşallah

ne güzel..Allah bereketlendirsin evlerimizi..bende iki aydır elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım..bu ayda kontrollü gitmem lazım..Ayın başından birikimi ayırdım dokunmıcam inşallah

Allah bin bereket versin inşallah ben bu ay pek tasarruflu gitmiyorum aslında biraz ipin ucu kaçtı ama hayırlısı bakalım..

Back