- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.881
Günaydın canlarım.
Hepinize mutlu pazarlar:)
Bugün bebek görmeye gelecek misafirim var, dün kek ve poğaça yaptım, bugün de tavuklu salata yapıcam, yeter diye düşünüyorum çünkü tek bir bayan gelecek küçük çocuğuyla.
Tam da ücretsiz izin düşünürken, paraya çok ihtiyaç varken eşimin babası eşimden 1500 tl istemiş bağ evine su götürmek için sondaj yaptırıyormuş, maliyeti 7500 tl imiş, kayınbabam 1000 tl babasından alcakmış 1500 de bizden, 5000 de kredi çekicekmiş, 7500 çekerse ödeyemezmiş oysa bebeğin masraflı olduğunu, ücretsiz izin alacağımı biliyorlar
Eşime verme desem olmaz, tek oğul, empati kuruyorum, kızmadım, Allah yardımcımız olsun inşallah hem ana baba rızası ve duası alanın sırtı yere gelmez evelallah :)
Canım bebeğini güle güle büyüt öncelikle. Özlemişim yazılarını okumayı. Ben yeni işten pek fırsat bulamıyorum yazmaya sen de bebekten. Senin durum daha sevimli ama :)
Veren al elen elden üstündür derler ya hani. Benim için de benzer bir durum geçerli. 1 ay vadeli ailemize 500 tl göndereceğiz Haziran'da. Haziran tam bebek için kenara para atmaya başlayacağımız ay hem de. Ama olsun para yerine gelir muhakkak.
Bu ay sonu bir çeyrek, Mayıs sonu iki çeyrek hediye gidecek. Haziran ayında da 500 tl. Allah daha çok versin hiç gözüm yok. Elimden geldiğince birikime devam edeceğim.
Çok özeniyorum anne olmaya bu aralar. Kendimi hazırlıyorum yavaş yavaş. Folik alıyorum. Yazı fiziksel ve maddi olarak bu hazırlıkla geçireceğim İnşallah.