- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.301
aha işte benimki öyle değil, her iş bendee, alışveriş, hastane, çocuk gezdirme sinema, park ...vs, yemek , ütü bulaşık, çamaşır, ev temizliği, hafta sonları çocuğun yüzme kursları, ekstra çıkan tanıdık düğünleri, artık aklınıza ne gelirse hepsi bende. hepsi bana zimmetli, ben biraz beceriksizim ya galiba beyi yola getirmek konusunda.
vallaha kendimi dinlemiyorum iç sesimi dinlesem yakarım gezegeni, koyverdim gitti kendimi
ay fenalık gelir cidden düşünsenvallaha kendimi dinlemiyorum iç sesimi dinlesem yakarım gezegeni, koyverdim gitti kendimi
ya başına gelince yapılıyor. alıştım ben. bazen koyveriyorum. mesela ev işlerini koyverdim. kapı cam duruyor. napayım birlik olup üstüme atlamıcaklar ya önce yemek ve çocuğun eğitimi önceliğim bu, artık yazın komple girerim, bu arada ben mutfak dolaplarını hala daha yapıcam:)sanada yazık ama bu kadar şeye yetişmeye çalışıyorsun
eşin biraz insaflı yaklaşsa bari bi işin ucundan tutsa
çalışıp maddi destek sağlıyosun bide
büyük konuşmim ama ben bu kadar yapmam
sorumluluk verme mercii kendisi ben kimseyi sorumlu tutma yetkisine sahip değilim maalesefay fenalık gelir cidden düşünsen
ama eşinede sorumluluk ver bence fazla bu kadarı
canım allah kolaylık versinsorumluluk verme mercii kendisi ben kimseyi sorumlu tutma yetkisine sahip değilim maalesef
ya başına gelince yapılıyor. alıştım ben. bazen koyveriyorum. mesela ev işlerini koyverdim. kapı cam duruyor. napayım birlik olup üstüme atlamıcaklar ya önce yemek ve çocuğun eğitimi önceliğim bu, artık yazın komple girerim, bu arada ben mutfak dolaplarını hala daha yapıcam:)
ya yetişemiyorum size ama ben
evet canım çalışıyorum. icra memuruyumcanım allah kolaylık versin
çalışıyormuydun sen
kuzum allah peygamber sabrı vermişevet canım çalışıyorum. icra memuruyum
yaa girme bu kadar kızıımmm.accık çalış:)benide yakında kovacaklar zaten işten
ya başına gelince yapılıyor. alıştım ben. bazen koyveriyorum. mesela ev işlerini koyverdim. kapı cam duruyor. napayım birlik olup üstüme atlamıcaklar ya önce yemek ve çocuğun eğitimi önceliğim bu, artık yazın komple girerim, bu arada ben mutfak dolaplarını hala daha yapıcam:)
yaa girme bu kadar kızıımmm.accık çalış:)
boşuna o kadar çeyrek altın yapmıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?