vallaha ortdan dalacam hiç okumadan artık sohbetinizin akışı değişirse değişsin okuyunca bu sefer yazmaya yetişemiyourm, öğlen arasıda çıkmadım çalışacam, vallaha bıktırdılar neyse kızlar, bize ek ödemeler yattı ama 400 civarında -200 deydim
bide okula 110 Tl verdim kaldımı 90 TL onun da40 tl si alışveriş falan akşamda cüzdanımdan 10 Tl kumbaraya 15 ine kadar 30 tl var. tabi bide annemler gidicek bilet paraları var
yok ya benim masrafım çok oluyor hiçççççççç biriktiremiyorum ben ya. hep çıkıyor bişiler.
ama kumbarayı bakkal dükkanı gibi görüyorum artık harcadım bitti mantığı, atıyorum kafama göre , hergün 5 tl 10 tl, hracadım diyorum. en sonunda külçe yapcam
eilenn
külçe kapışması yapalımmı, ama ben 0 'ım daha sen 3 öndesin olsun depar yapar yetişirim ben sana,
tr_lelli
yok yazma beni ben
@pinarzengin34 mazeret dilekçesi bırakıcam. düşmeyin devamsızlıktan kalmak istemiyorum. tüm topik arkadaşlarıma selamlar olsun .
ha bu arada ödevler azaldı bizimki her ne kadar yapmak istemesede. hızlı hızlı bir bitiriyor. sanırım 2. dönem yaşamıcaz o sorunları inşallah tabi.