- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.281
ben genelde böyle günlerde patates köfte yaparım canım
yanına güzel soslar
yada pataes hamburger yaparım
hem kolay hemdeşimdi aklım geldi 7-8 tane köftem var buzlukta
bayılır zaten köfteye de
Bizde sasirdik
vay arkadaş ev kadını böyle oluyor demekeilenn Kahvaltiya kalpli krepler yada pancake yap
Kasarlarida dilimlo al kalpli kes
Salamlari öyle(kalani artanlari ekmege koy ye la)
Cok sık duruyo
Kalp kes kartondan kurdanlara yapistir zeytinleri bunlarla kurdanla
Tavugun varsa eger (azcik olsa yeter)
Bezelye,tavuk,havuc,sogan,biber salca,baharatlar,yaf koy harmanla firin torbasina doldur at firina
Yanina pilav yap corbanda varmis
Daha nolsun
eilenn Kahvaltiya kalpli krepler yada pancake yap
Kasarlarida dilimlo al kalpli kes
Salamlari öyle(kalani artanlari ekmege koy ye la)
Cok sık duruyo
Kalp kes kartondan kurdanlara yapistir zeytinleri bunlarla kurdanla
Tavugun varsa eger (azcik olsa yeter)
Bezelye,tavuk,havuc,sogan,biber salca,baharatlar,yaf koy harmanla firin torbasina doldur at firina
Yanina pilav yap corbanda varmis
Daha nolsun
hem kolay hemde
erkekler bayılıyor
hemde sen detaylarda boğulmuyon
hanımlar hafta sonu malum 14 şubat
geçen sene cumartesiye gelmişti arkadaşlar ve eşler güzel bir grup üsküdar da bi otelde yemek yiyip çok eğlenmiştik
bu sene hem pazara geldiği için hem ders çalışmam gerektiği için dışarı çıkmak istemediğimi söyledim eşime
istersen çıkalım sanada iyi gelir dedi bende biliyorum çok bütçe yok dışarda 1 tabak yemeğe 50-100 tl vereceğimize evimize alışveriş yapar rahat rahat yeriz dedim
şimdi pazar kahvaltısı ve akşam yemeği olarak güzel bişeyler hazırlamak istiyorum
100 tl kadar bütçem zaten eve alışveriş yapıcaktım
dolapta tereyağ 2çeşit peynir pekmez falan var
buzlukta bezelye ve mercimek çorbası var
ayrıca patates soğan sarımsağım var
olanları yazıyorum ki
bütçeme uygun ve çok vakit almayacak pratik önerileri daha rahat verin diye
bide pazar günümü tamamen yemek yaparak geçirecek vaktim yok
Benim evde yemegim olmasin o yumurtanin yanina 2mum yakarım hic bisi bulamazsamvay arkadaş ev kadını böyle oluyor demek
Kanka krebi yap kalpli kalibin varsa kes onla kucuk kucuk.kankisi krep kalıplarından alıyım bitane
kaşarlarıda elimden geldiğince keserim artık
iyi fikir verdin valla sağol canımss tavuğum yok unuda alırım artık
aynen canım benim
ay allahtan kocalar her yola geliyor vallaBenim evde yemegim olmasin o yumurtanin yanina 2mum yakarım hic bisi bulamazsam
Napiyoruz göz boyuyoruz
Acitasyonun dibinide siyirdim mi oldunuz tamam.
Mecbur ya 2gundur yatak aciyo ben esmalari cekiyo oluyorum bana soylemiyoay allahtan kocalar her yola geliyor valla
hem çalış hem temizle hem yemek hem bebek
sonra yapmaz adamı ifşa etmeMecbur ya 2gundur yatak aciyo ben esmalari cekiyo oluyorum bana soylemiyo
Cekip sosyal medyada ornek kocci yapicim seni yagusuklu didim
Kanka krebi yap kalpli kalibin varsa kes onla kucuk kucuk.
Kalıplar can kurtariyo.
Benimkilerde ondan is görüyo merak etmekalpli kurabiye kalıbım var ne çok küçük ne çok büyük
görüntü olarak güzel durur gibime geldi :)
vallaha ortdan dalacam hiç okumadan artık sohbetinizin akışı değişirse değişsin okuyunca bu sefer yazmaya yetişemiyourm, öğlen arasıda çıkmadım çalışacam, vallaha bıktırdılar neyse kızlar, bize ek ödemeler yattı ama 400 civarında -200 deydim
bide okula 110 Tl verdim kaldımı 90 TL onun da40 tl si alışveriş falan akşamda cüzdanımdan 10 Tl kumbaraya 15 ine kadar 30 tl var. tabi bide annemler gidicek bilet paraları var
yok ya benim masrafım çok oluyor hiçççççççç biriktiremiyorum ben ya. hep çıkıyor bişiler.
ama kumbarayı bakkal dükkanı gibi görüyorum artık harcadım bitti mantığı, atıyorum kafama göre , hergün 5 tl 10 tl, hracadım diyorum. en sonunda külçe yapcam
eilenn külçe kapışması yapalımmı, ama ben 0 'ım daha sen 3 öndesin olsun depar yapar yetişirim ben sana,
tr_lelli yok yazma beni ben @pinarzengin34 mazeret dilekçesi bırakıcam. düşmeyin devamsızlıktan kalmak istemiyorum. tüm topik arkadaşlarıma selamlar olsun .
ha bu arada ödevler azaldı bizimki her ne kadar yapmak istemesede. hızlı hızlı bir bitiriyor. sanırım 2. dönem yaşamıcaz o sorunları inşallah tabi.
aha işte benimki öyle değil, her iş bendee, alışveriş, hastane, çocuk gezdirme sinema, park ...vs, yemek , ütü bulaşık, çamaşır, ev temizliği, hafta sonları çocuğun yüzme kursları, ekstra çıkan tanıdık düğünleri, artık aklınıza ne gelirse hepsi bende. hepsi bana zimmetli, ben biraz beceriksizim ya galiba beyi yola getirmek konusunda.ay allahtan kocalar her yola geliyor valla
hem çalış hem temizle hem yemek hem bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?