birikim yapabilmenin yolları

eilenn Kahvaltiya kalpli krepler yada pancake yap
Kasarlarida dilimle kalpli kes
Salamlari öyle(kalani artanlari ekmege koy ye la)
Cok sık duruyo
Kalp kes kartondan kurdanlara yapistir zeytinleri bunlarla kurdanla
Tavugun varsa eger (azcik olsa yeter)
Bezelye,tavuk,havuc,sogan,biber salca,baharatlar,yaf koy harmanla firin torbasina doldur at firina
Yanina pilav yap corbanda varmis
Daha nolsun

Son düzenleme:
vay arkadaş ev kadını böyle oluyor demek

kankisi krep kalıplarından alıyım bitane
kaşarlarıda elimden geldiğince keserim artık

iyi fikir verdin valla sağol canımss tavuğum yok unuda alırım artık

hem kolay hemde
erkekler bayılıyor
hemde sen detaylarda boğulmuyon

aynen canım benim

sevdiğiniz pratik yemekler olabilir. tavuklu yemekler kolay oluyor. çorba salata ayran pilav tamamdır.
bezelye varsa çiftlik kebabı çok kolay oluyor.
sabah patates kızartmasını çok severim ben
benimde kaşar vs almam gerek.
eşim pazar günü mangal yapalım dedi yani öylesine 14 şubat için değil.
hava güzel olursa pikniğe gidebiliriz.

kankisi krep kalıplarından alıyım bitane
kaşarlarıda elimden geldiğince keserim artık

iyi fikir verdin valla sağol canımss tavuğum yok unuda alırım artık

aynen canım benim
Kanka krebi yap kalpli kalibin varsa kes onla kucuk kucuk.
Kalıplar can kurtariyo.

vallaha ortdan dalacam hiç okumadan artık sohbetinizin akışı değişirse değişsin okuyunca bu sefer yazmaya yetişemiyourm, öğlen arasıda çıkmadım çalışacam, vallaha bıktırdılar neyse kızlar, bize ek ödemeler yattı ama 400 civarında -200 deydim
bide okula 110 Tl verdim kaldımı 90 TL onun da40 tl si alışveriş falan akşamda cüzdanımdan 10 Tl kumbaraya 15 ine kadar 30 tl var. tabi bide annemler gidicek bilet paraları var
yok ya benim masrafım çok oluyor hiçççççççç biriktiremiyorum ben ya. hep çıkıyor bişiler.
ama kumbarayı bakkal dükkanı gibi görüyorum artık harcadım bitti mantığı, atıyorum kafama göre , hergün 5 tl 10 tl, hracadım diyorum. en sonunda külçe yapcam
eilenn külçe kapışması yapalımmı, ama ben 0 'ım daha sen 3 öndesin olsun depar yapar yetişirim ben sana,
tr_lelli yok yazma beni ben @pinarzengin34 mazeret dilekçesi bırakıcam. düşmeyin devamsızlıktan kalmak istemiyorum. tüm topik arkadaşlarıma selamlar olsun .
ha bu arada ödevler azaldı bizimki her ne kadar yapmak istemesede. hızlı hızlı bir bitiriyor. sanırım 2. dönem yaşamıcaz o sorunları inşallah tabi.

ödev konusunda rahatlamana sevindim
zamanla düzen oturur heralde
deparını zevkle bekliyorum
kumbara olayın süper at ve unut

ay allahtan kocalar her yola geliyor valla
hem çalış hem temizle hem yemek hem bebek
aha işte benimki öyle değil, her iş bendee, alışveriş, hastane, çocuk gezdirme sinema, park ...vs, yemek , ütü bulaşık, çamaşır, ev temizliği, hafta sonları çocuğun yüzme kursları, ekstra çıkan tanıdık düğünleri, artık aklınıza ne gelirse hepsi bende. hepsi bana zimmetli, ben biraz beceriksizim ya galiba beyi yola getirmek konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…