• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

aha işte benimki öyle değil, her iş bendee, alışveriş, hastane, çocuk gezdirme sinema, park ...vs, yemek , ütü bulaşık, çamaşır, ev temizliği, hafta sonları çocuğun yüzme kursları, ekstra çıkan tanıdık düğünleri, artık aklınıza ne gelirse hepsi bende. hepsi bana zimmetli, ben biraz beceriksizim ya galiba beyi yola getirmek konusunda.

sanada yazık ama bu kadar şeye yetişmeye çalışıyorsun
eşin biraz insaflı yaklaşsa bari bi işin ucundan tutsa
çalışıp maddi destek sağlıyosun bide
büyük konuşmim ama ben bu kadar yapmam

sanada yazık ama bu kadar şeye yetişmeye çalışıyorsun
eşin biraz insaflı yaklaşsa bari bi işin ucundan tutsa
çalışıp maddi destek sağlıyosun bide
büyük konuşmim ama ben bu kadar yapmam
ya başına gelince yapılıyor. alıştım ben. bazen koyveriyorum. mesela ev işlerini koyverdim. kapı cam duruyor. napayım birlik olup üstüme atlamıcaklar ya önce yemek ve çocuğun eğitimi önceliğim bu, artık yazın komple girerim, bu arada ben mutfak dolaplarını hala daha yapıcam:)

ya başına gelince yapılıyor. alıştım ben. bazen koyveriyorum. mesela ev işlerini koyverdim. kapı cam duruyor. napayım birlik olup üstüme atlamıcaklar ya önce yemek ve çocuğun eğitimi önceliğim bu, artık yazın komple girerim, bu arada ben mutfak dolaplarını hala daha yapıcam:)

sende haklısın canım
aman boşver bu kadar sorumluluk altında hiçbişey 4/4 lük olmaz
kimseninde 4/4lük beklemeye hakkı yok
bende 3 aydır falan pek eve bakmıyorum
eşimde yapabildiği kadar yapıyo
hem iş güç hem dersane hem sınav hazırlığı
gelende beğenmiyosa (burda kv kişisine laf atıyorum) alır eline bezi işe kalkışır :D

canım olduğu kadar ilk zamanlar bende eşime sorumluluk vermemiştim her işi kendim yapmak istiyordum ama bir zaman sonra yetişemedim eşimde yapmadı. şimdi yeni yeni ortak yapıyoruz temizlik yemek vs.
mesela halılar yıkamaya verilecek duruyor
ayakkabılık kırıldı ya tamir edilecek yada çöpe gidecek bekliyor
bazı şeyleri söylemeyince yapmaz erkekler.

Back
X