- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.001
eilenn dokunma cıksın ben zengin olim :)
Cok pis moralim sinirlendi üsenmedim gittim adam tulumu dikmis getirmemis ben cuma demisim
Yahu sali dedim diyorum yok cuma dedin diyo
Beni neresinden dinlediyse artik.
Alamadan geldim.
Bosuna gittim tee oralara
Annemide surukledim yanimda
Baska bahara kaldi yani
Amin inşallah şu nişanı bi atlatsaydım ondan sonra düğüne kadar bişeyler yapmaya çalışcam ama zor işte çeyizlikti hediyelikti bohçaydı bitmiyor ihtiyaçlar
Yooo koltuga gunluk kullanmaya ortu aldimtüh yazık olmuş ya
neyse başka bişey aldınmı bazardan
bi arkadaş bebek masrafları 10000 tl tutuyor içinde bez doğum ihtiyaçlar diye bişey yazmıştı
ben acaba bez de mi toplu alınyor diye düşündüm
olurda ilerde bebe olursa aklımda olsun
sizde iyiki yazdınız valla çok cahilim
bir de hamile olanlara bebek odasıyla ilgili tavsiyelerim var.
kızımın bebek odası vardı tabi herşeyini özene bezene aylar öncesinden yaptık. ancak yatak büyüyen yatak.tahta tabiki uyanıp sağa sola dönerken kafasını takır takır vuruyordu her ne kadar kılıf olsa da ben üzülüyordum.(hoş yatak büyüyen ama büyütünce bişeye de benzemedi eskimişti zaten hiç kullanmadık)
sonra park yatak aldık alerjik astımı olduğu ve geceleri öksürüp kustuğu için odasında hiç yatamadı park yatağı da bizim odaya koyduk. Allahım ne büyük rahatlık kuş gibi hafif ,çocuk için kenarları yumuşak, tatile giderken katla koy götür vs..
oğluma ayrılmış hatta maviye boyatılmış bir odası olmasına rağmen ona oda yapmadık henüz. ablasının park yatağında yatıyor. küçük olduğu için ve emdiği için bizim odamızda uyuyor. kendi odasında sadece kanepe var oyun oynayacak büyük bir alanı var. o da 3-4 yaşına geldiğinde kendisiyle gidip seçeceğimiz (kızımıza öyle yaptık) çocuk odası almak istiyoruz. şu anda dolap olarak ablasının dolabının küçük bir kısmını kullanıyoruz o da fazlasıyla yetiyor.
ilk çocuk olunca insan hevesleniyor ama deneyince bebek odasının manasızlığını gördüm.
bu benim 2 çocuğumdaki tecrübelerim arkadaşlar
seni çok iyi anlıyorum 2 sene önce evlendim eldinden geldikçe zorunlu ihtiyaçlarını almaya çalış çok markaya takılma insan bir kere evleniyor ama evlendikten sonra borç ödemek inan daha zor çeyizlerini ihtiyaçlarını olabildiğince düğüne kadar bitirmeye çalış
allah evlenenle ev alana yardım eder
Amin inşallah şu nişanı bi atlatsaydım ondan sonra düğüne kadar bişeyler yapmaya çalışcam ama zor işte çeyizlikti hediyelikti bohçaydı bitmiyor ihtiyaçlar
Yooo koltuga gunluk kullanmaya ortu aldim
Her annenin yaptigini yaptim
Ayila bayila koltugu alip uzerini ortcem :)
Lan bunlara koltuk mu dayanir mutfagi odaya tasiyolar resmen
Yanisi ben 1+1evde yasarim eminim
Dun aksam tv izlicem siz yatin dedim gidin
Esim yok bende izlicem dedi
Oglum ben tek oturmam bende burda durcam dedi(koltuklar artik yatak oluyo ya gundogdu bunlara)hepsi koltuguma cullandi
Taam lan taam durun acim bari koltugu dedim
Baktim bana yer kalmadi.
Aiyy yani biz bir odada yasayabiliyoruz dun aksam onu fark ettim
Yiyoz iciyoz yatiyoz falan
Esim aksam soylencek ama bende ozaman temizlige kadin alirim derim.
Kisasa kısas
Naptim yahusugüle güle kullan canım
çok fenasın ama ya
Ya inanırmısın sadece hafta sonu 500 lira harcadım eve gelecekler diye bardak çanak bilmem neler aldım elbise aldım daha kuaför var bilmem ne var ve bu sadece basit bi söz evde oda haya varya attığın adım para hayırlısı ya mutlu olalım da borçla morçla bişiler olcak inşallah rahatlıcağımız günler de olur
Seni gelin evi programina yollicam adina basvuri yapimde suprayz olsun sanaseni çok iyi anlıyorum 2 sene önce evlendim eldinden geldikçe zorunlu ihtiyaçlarını almaya çalış çok markaya takılma insan bir kere evleniyor ama evlendikten sonra borç ödemek inan daha zor çeyizlerini ihtiyaçlarını olabildiğince düğüne kadar bitirmeye çalış
allah evlenenle ev alana yardım eder
en zoru bohça :)
elinden geliyosa nişanlınla git ya kv biraz zor oluyor
sonra çeyiz ve ev eşyaları
Allah kolaylık versin geçtik o yollardan acı acı
Seni gelin evi programina yollicam adina basvuri yapimde suprayz olsun sana
Evini gostercen kankisi ceyiz falangelin evi ne kız bilmiyorum ben
tv izlemeye vaktim yok bu ara
Evini gostercen kankisi ceyiz falan
Agirlican baska gelinleri
Sonra 1. Olcan altin takiyolla
allah sağlık versin herşey olur
bizde borç morç olsun kuralım yuvamızı dedik ama ilk yılımız zehir oldu
biçok şey üst üste geldi borca borç eklendi hala borç ödüyoruz anca seneye biter
geçen eşimle konuşuyoruz iyi hoş ta ne zaman bebek yapıcaz dedim
hoş bu kadar borçla şimdi dese bile yapmaya asla cesaret edemem ama adamda üzüldü
2 gün sonra dedi ki bir arkadaşım vardı kenarda birikimi yok diye evlenemiyodu çocuk
bizde ona olum nolcak kredi çek yap düğünü diyoduk
oda ben banka parasıyla karı koynuna girmem demiş
şimdi o arkadaşımı daha iyi anlıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?