- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #3.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları görmedim. evli değilim henüz, annem beyazlarda omo kullanıyor. açık renklilerde yine omo sıvı. koyularda da perwol. banyo temizliğinde marc banyo jel ve marc kireç çözücü. mutfakta fairy platinyum, mr muscle, marc mutfak. sanırım bunlardı.valla hep iş ev çocuk birikim olmuyo malum hepimiz bayanız çenemiz durmuyor
mesela ben şey sormuştum mutfakta banyoda temizlikte kullandığımız deterjanlar neler diye sordum
belki birbirimize fikir veririz
birde kaç yaşındayız hangi semtteyiz
soruları görmediniz heralde yoksa cevap alacağıma eminim :)
benim henüz çocuğum yok bişey merak ediyorum
bezleri alırken mesela uygun bulup bütün boylardan mı alıyorsunuz hani stok olsun diye
özel demi yapacaksın canım doğumu senin biraz fazla gibi geldi![]()
doğru diyon daha başlamadımÖzelde..Bebek alışverişine başladın mı ? Başlayınca hemen hemen o rakamlara geldiğini görürsün..
doğru diyon daha başlamadım
allah kolaylık versin bana
Ben şok ben iptal
hepi topu bi çeyreğim var ondan da 15 lira kar ettim ya ben
bende öyle yapsam iyi olur canım fikir için sağolcanım güzel bir liste yaparsın kendine göre
aklına gelenleri zaruri ihtiyaçları yazarsın
bilgili arkadaşlardan fikirde alırsın
her ay bi kaç şey aldınmı sonradan sıkışmazsın bence
dur ben az daha bekliyim o zmanaltının gramı 120 tl yi bulacak
vay ben duymadım
vay bana demediler
demeyin
aha buraya yazıyorum
altının gramı 120 tl yi bulacak
vay ben duymadım
vay bana demediler
demeyin
aha buraya yazıyorum
benim henüz çocuğum yok bişey merak ediyorum
bezleri alırken mesela uygun bulup bütün boylardan mı alıyorsunuz hani stok olsun diye
Para biriktiremeyince öyle oluyorahahahahdaha devamı var... @SertSessiz @tuana2010 @yagmur559 @gamze42 @ayamann @hawar @eymenannesi
Hancock hey hanımlar nerdesiniz. buraya giren bir daha çıkamaz bilmiyor musunuz?
![]()
canım oğlum 14 aylık. bezi stok yapmak çok zor çünkü çok yer kaplıyorlar markette almaya gittiğinde zaten sepeti epeyce dolduruyorlar bir de hiç ummadığın hızda bez boyu değiştiriyor. 2 şer ay arayla 2-3-4 numaraya çıktık mesela.
ben huggies erkek kullanıyordum 3-4 ay iyiydi çocuk büyüdükçe lastik kısımlarında alerji yapmaya başladı hep poposunu kaşıyor ağlıyordu. bez maceralarım bitmez...![]()
Para biriktiremeyince öyle oluyor
Arkadaşım bana bi kumbara hediye etmişti böyle açamıyorsun ağzını kırman gerek neyse içine attım 300 küsür falan oldu olmadı para lazım oldu açtım harcadım şuan elde sıfır sıfır sıfır ve kredi çektim onu ödüyorumben bittim kızlar
![]()
:) çok iyi olmuşta ama ben altın alcaktım yakumparamı patlatıcaktım tüh kaldı
canım oğlum 14 aylık. bezi stok yapmak çok zor çünkü çok yer kaplıyorlar markette almaya gittiğinde zaten sepeti epeyce dolduruyorlar bir de hiç ummadığın hızda bez boyu değiştiriyor. 2 şer ay arayla 2-3-4 numaraya çıktık mesela.
ben huggies erkek kullanıyordum 3-4 ay iyiydi çocuk büyüdükçe lastik kısımlarında alerji yapmaya başladı hep poposunu kaşıyor ağlıyordu. bez maceralarım bitmez...![]()
Amin inşallah şu nişanı bi atlatsaydım ondan sonra düğüne kadar bişeyler yapmaya çalışcam ama zor işte çeyizlikti hediyelikti bohçaydı bitmiyor ihtiyaçlarallah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede borçtan kurtulupta bol bol birikim yaparız :)