• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

valla hep iş ev çocuk birikim olmuyo malum hepimiz bayanız çenemiz durmuyor :KK48:

mesela ben şey sormuştum mutfakta banyoda temizlikte kullandığımız deterjanlar neler diye sordum
belki birbirimize fikir veririz

birde kaç yaşındayız hangi semtteyiz

soruları görmediniz heralde yoksa cevap alacağıma eminim :)
bunları görmedim. evli değilim henüz, annem beyazlarda omo kullanıyor. açık renklilerde yine omo sıvı. koyularda da perwol. banyo temizliğinde marc banyo jel ve marc kireç çözücü. mutfakta fairy platinyum, mr muscle, marc mutfak. sanırım bunlardı.
24 yaşındayım ve bursada yaşıyorum ben.

doğru diyon daha başlamadım
allah kolaylık versin bana

canım güzel bir liste yaparsın kendine göre
aklına gelenleri zaruri ihtiyaçları yazarsın
bilgili arkadaşlardan fikirde alırsın
her ay bi kaç şey aldınmı sonradan sıkışmazsın bence

canım güzel bir liste yaparsın kendine göre
aklına gelenleri zaruri ihtiyaçları yazarsın
bilgili arkadaşlardan fikirde alırsın
her ay bi kaç şey aldınmı sonradan sıkışmazsın bence
bende öyle yapsam iyi olur canım fikir için sağol
bezi de uygun kalteli alsam yeter
bide beşik almıycam ucuz alıcam ona büyük yatak almak istiyorum

altının gramı 120 tl yi bulacak
vay ben duymadım
vay bana demediler
demeyin
aha buraya yazıyorum
dur ben az daha bekliyim o zman
bi bileklik aldım fiyatı 450 tl ye geldi o zaman
satsam o kadar almazlar ben takmak istemiyoum
satayım dedim eşim olmaz dedi ama ben satmak istiyorum takmıyorum

bebek alışverişinde benim alacağım markalar ihtiyaçlar vs. herşeyi araştırdım 2.000 tutuyor.
beşiği annem alıcak diğerlerini eşimle ortak alıcaz.
daha ablamlar cinsiyeti belli olsun neler alcaz demeye başladılar :)
tabi taksitle alıcagım seyleri şimdiden almam lazım :KK46:

benim henüz çocuğum yok bişey merak ediyorum
bezleri alırken mesela uygun bulup bütün boylardan mı alıyorsunuz hani stok olsun diye

canım oğlum 14 aylık. bezi stok yapmak çok zor çünkü çok yer kaplıyorlar markette almaya gittiğinde zaten sepeti epeyce dolduruyorlar bir de hiç ummadığın hızda bez boyu değiştiriyor. 2 şer ay arayla 2-3-4 numaraya çıktık mesela.
ben huggies erkek kullanıyordum 3-4 ay iyiydi çocuk büyüdükçe lastik kısımlarında alerji yapmaya başladı hep poposunu kaşıyor ağlıyordu. bez maceralarım bitmez...:KK46::KK46:

ahahahah :KK70: daha devamı var... @SertSessiz @tuana2010 @yagmur559 @gamze42 @ayamann @hawar @eymenannesi Hancock Hancock hey hanımlar nerdesiniz. buraya giren bir daha çıkamaz bilmiyor musunuz? :KK70:
Para biriktiremeyince öyle oluyor :D
Arkadaşım bana bi kumbara hediye etmişti böyle açamıyorsun ağzını kırman gerek neyse içine attım 300 küsür falan oldu olmadı para lazım oldu açtım harcadım şuan elde sıfır sıfır sıfır ve kredi çektim onu ödüyorum :D ben bittim kızlar :p

canım oğlum 14 aylık. bezi stok yapmak çok zor çünkü çok yer kaplıyorlar markette almaya gittiğinde zaten sepeti epeyce dolduruyorlar bir de hiç ummadığın hızda bez boyu değiştiriyor. 2 şer ay arayla 2-3-4 numaraya çıktık mesela.
ben huggies erkek kullanıyordum 3-4 ay iyiydi çocuk büyüdükçe lastik kısımlarında alerji yapmaya başladı hep poposunu kaşıyor ağlıyordu. bez maceralarım bitmez...:KK46::KK46:

bi arkadaş bebek masrafları 10000 tl tutuyor içinde bez doğum ihtiyaçlar diye bişey yazmıştı

ben acaba bez de mi toplu alınyor diye düşündüm

olurda ilerde bebe olursa aklımda olsun

sizde iyiki yazdınız valla çok cahilim :KK48:

Para biriktiremeyince öyle oluyor :KK70:
Arkadaşım bana bi kumbara hediye etmişti böyle açamıyorsun ağzını kırman gerek neyse içine attım 300 küsür falan oldu olmadı para lazım oldu açtım harcadım şuan elde sıfır sıfır sıfır ve kredi çektim onu ödüyorum :KK70: ben bittim kızlar :p

allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede borçtan kurtulupta bol bol birikim yaparız :)

eilenn eilenn dokunma cıksın ben zengin olim :)

Cok pis moralim sinirlendi üsenmedim gittim adam tulumu dikmis getirmemis ben cuma demisim
Yahu sali dedim diyorum yok cuma dedin diyo
Beni neresinden dinlediyse artik.
Alamadan geldim.
Bosuna gittim tee oralara
Annemide surukledim yanimda
Baska bahara kaldi yani

benimde yiğenimin aleo vero ya alerjisi oldu bez stok olmamalı bencede

allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede borçtan kurtulupta bol bol birikim yaparız :)
Amin inşallah şu nişanı bi atlatsaydım ondan sonra düğüne kadar bişeyler yapmaya çalışcam ama zor işte çeyizlikti hediyelikti bohçaydı bitmiyor ihtiyaçlar

Back
X