- 1 Mart 2010
- 44.956
- 114.454
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.041
Gunluk kullanmak icin ariyorumCanim englis homedan almıştım 20tlye boyut küçük yatağı kapatmiyor. kışın arabada oglan sabahları araba isinana kadar kendini onunla mumyaliyor.arabaya bakanlar daha çok çocuk değilde müzeye heykel goturuyorum sanır. Ama çok seviyor oglan yumuşacık günlük kullanım için güzel ama yatak üstüne ortersen kısa geliyor.
valla yorucu olmaya başladı okul.bizimde yemek faslı bitti.çay meyve faslındayızBende diyorum bisi eksik.
Hosgeldin kuzu
Napim ya oglani aldim geldim simdi yemek telasesi senin nasil gecti
Eski komsum gel ama yahusu
Cnm benim esimin ofisi gebzede izmite gezmeye falan gidioruz sık sık ben sevdim oralarıBep buralardayim canım sizi zevkle okuyorum yarım yarımda olsa ama yazamıyorum
Bu arada eşinin isi yoluna girdi cok şükür atlattınız is o cok büyük bi stres bilirim. Zira beni istanbuldan izmite sürükleyen sebep eşimin uzun dönem işsiz kalmasıydı maaalesef.. Cok zor bunalımlı dönemlerdi. Gecti cok şükür izmiti cok sevdik.
Odanın bitmiş halini merakla bekliyorum hazır temizliğini de yapmışken.
Bende yeniyim sadece 5 aydır işte topik sayesinde kaynaştım. Hatta uzerime espri şaka ne varsa dönüyorsiz yazmıştınız bana :) . ama bir kaç kere yorum yaptım, beğenilip geçildi. insanın yazası gelmiyor bir daha. bir de daha çok geyik yapılıyor. ben de geyik muhabbetindense, eski de olsa konuları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum
Aiyyy Allah bahtinida kendi gibi guzel eylesin.Ya kızlar bu bebiş çok tatlı, ömrüm onun olsun, ağlaması bile rahatsız etmiyo, sesi çok güzel, beni kokluyo hissediyo
Öyle izliyoruz eşimle, melek ya resmen
Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin
3. şık diyelim.. birde bazen 2.şık:)Harcanması gerekeni harcamıyorsanız cimrisiniz
Harcanması gerekmeyeni harcıyorsanız israfkar
Harcamanız gerekeni harcıyorsanız cömert / tutumlu
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım..Bu arada sanada geçmiş olsun..Ya kızlar bu bebiş çok tatlı, ömrüm onun olsun, ağlaması bile rahatsız etmiyo, sesi çok güzel, beni kokluyo hissediyo
Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin
AMİİİİİNNNNN canım inşallahsadevehuzurlu ne güzel mis kokulu bi melek geldi evinize Rabbim sagkikli uzun ömurlerversin hayatı boyunca iyi insanlar çıksın karşısına
Mevlam isteyen herkese nasip etsin.
Bende butun arkadaşlarıma söylüyorum bebek yapmayı ertelemeyin diye onu içinde hissetmek bile ayrı bi güzel..
Amin canım Allah razı olsunAllah analı babalı büyütmek nasip etsin canım..Bu arada sanada geçmiş olsun..
Benim için de kokla bolbol.. Şimdi ne güzel cennet kokar o:))
Aiyyy Allah bahtinida kendi gibi guzel eylesin.
Hayirli evlat olsun canım
Rabbim size bagıslasın taze anne
şükür canım allah uzun sağlıklı bi ömür versinAmin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Hayırlı olsun da bunlar külçe değil ki gram
kızlar sonunda girebildim topiğe.okulun acılması belli oldu sanırım bende:)
eilenn canım nasıl olayım koşturma başladı işte.seni de epeydir göremedik burda
@pınarzengin34 canım topiğe sahip çık tabi boş bırakma.
tr_lelli sen napıyorsun bakalım?
@3gunlukdunya canım geldi mi misafirin yaptın mı pasta
Ya kızlar bu bebiş çok tatlı, ömrüm onun olsun, ağlaması bile rahatsız etmiyo, sesi çok güzel, beni kokluyo hissediyo
Keşke daha önce olsaymış
Evliler beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?