- 1 Mart 2010
- 44.850
- 114.169
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.521
Sagol cnm bende baktimcanım baktım ben netten dediğim gibi 35-40 arası fiyatı:)
canım inan bende şok oldum sen öyle yazınca.. Demek zammı bindirdiler.. of ya ne yapcaz artık yaa .. kömür sobasına geçelim en iyisi.. en azından bir odada olsa ısnırız yahu!!401tl dogalgaz gelmis ve evim 2+1 saka gibi
Sook oldum.
Ben hayatimda hic bukadar fatura gormedim yani gelmedi.
canım benim ocak üstü var.. genelde onu kullanıyoruz.. ekmek kızattmya atosta .. elektirklide var.. ama binde bir kullanıım.. ocak üstü pratik oluyor.. tostutda güzel oluyo..biz yiyoruz valla:)Bana kalsa ocak ustu olanlardan alir idare ederimde oglum tost seviyo ama tost ekmegine
Onun icin alirim sanirim yine aynisindan
Hatta markete gelmis daha once 30tl
Takip edim gelir insallah yine.
401tl dogalgaz gelmis ve evim 2+1 saka gibi
Sook oldum.
Ben hayatimda hic bukadar fatura gormedim yani gelmedi.
Bana kalsa ocak ustu olanlardan alir idare ederimde oglum tost seviyo ama tost ekmegine
Onun icin alirim sanirim yine aynisindan
Hatta markete gelmis daha once 30tl
Takip edim gelir insallah yine.
Bugun 10 dolarımı bozdum...:'( ağlamak istiyorum. Ama 20 lirası duruyo 30 lira aldım bozulunca. Şubatın birinde gunumuz var sıra annemde. Gün 50 lira. Anneminde bana 50 tl borcu vardı. Anneme dedim o zaman sana para vermiyim borcuna sayayım diyr. Tamam dedi. 50 lira da abimin borcu vardı etti 100. Şuanda da 20 dolarım ve 20 liram var. 100 lira da gelince altını gozetlicem bir çeyrek alıcam.
kızlar size birşey danışmak istiyorum
eşimle oturup konuştuk avukatlık olan bi kredi borcumuz var içinde kredi, kredi kartı kmh hesabı hepsi dahil faizle birlikte 50bin şuanda rakam yüksek olduğu için eşimin maaşına haciz koyamıyorlar yani bu asgari ücretin 4/1 i ni alıkoyma durumunu yapamıyorlar. eşime dedimki gel bu sene güzel para biriktirelim 20-30 bin neyse artık adamlara gider indirim isteriz büyük bi kısmından kurtulmuş oluruz toplu parayla gidince iyi indrim yapıyorlarmış
şimdi ben eşimden ve kendi maaşımdan ufak ufakta olsa kenara atmaya başladım ama bunlarla gidip her ay altınmı alsam para olarakmı tutsam karar veremedim uzun vadede birikim olsaydı düşünmeden altın alırdım ama en fazla 1-1buçuk sene birikim yapabiliriz sonunda borca gdecek para
sizce mantıklı olan her ay çeyrek yarım cumhuriyet artık ne alabiliyorsam alıp biriktirmekmi parayı alıp kenara koymakmı ne dersiniz?
benim için fikirleriniz çok önemli..
Pazartesi gün var. Hem o gün abim para vercek. Dolarları da bozdurup tam bir çeyrek altın parası çıkıyor. Ama tabi beklicem biraz. Şuan altın yüksek :/fazla zarar etmemissin canım altın al bencede.
Bence dekızlar size birşey danışmak istiyorum
eşimle oturup konuştuk avukatlık olan bi kredi borcumuz var içinde kredi, kredi kartı kmh hesabı hepsi dahil faizle birlikte 50bin şuanda rakam yüksek olduğu için eşimin maaşına haciz koyamıyorlar yani bu asgari ücretin 4/1 i ni alıkoyma durumunu yapamıyorlar. eşime dedimki gel bu sene güzel para biriktirelim 20-30 bin neyse artık adamlara gider indirim isteriz büyük bi kısmından kurtulmuş oluruz toplu parayla gidince iyi indrim yapıyorlarmış
şimdi ben eşimden ve kendi maaşımdan ufak ufakta olsa kenara atmaya başladım ama bunlarla gidip her ay altınmı alsam para olarakmı tutsam karar veremedim uzun vadede birikim olsaydı düşünmeden altın alırdım ama en fazla 1-1buçuk sene birikim yapabiliriz sonunda borca gdecek para
sizce mantıklı olan her ay çeyrek yarım cumhuriyet artık ne alabiliyorsam alıp biriktirmekmi parayı alıp kenara koymakmı ne dersiniz?
benim için fikirleriniz çok önemli..
Fatura ödemeleriyle eşim ilgileniyor ama ben mutlaka market fişleri dahil tüm faturaları incelerim. Önceki aylarda dağıtım bedeli 3 ila 5 tl arasında iken bu ay 30 küsur tl geldi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ben tasarruf yapmaya çalışırken bunu görmek üzücü olabiliyor. Kullanım bedeli 60 tl gelen fatura 115.
bence hem nakit paranız hem altınınız olsun bazen aksilik yaşayabilirsiniz öyle durumda nakitten harcarsınız altından zarar etmezsiniz. Altın her yıl yükseliyor düşmesi çok zor bence altın alın muhakkak. bende çogu borcumu altınla kapattım.
Bence deMia- ın dediği gibi bir kısmıyla altın yap bir kısmı da nakit kalsın ani birşey olduğunda elinizin altında para olsun.
Günaydınlar :)
Doğum izni sebebiyle evde olduğum için -ee malum kış- burası da çoooooook soğuk olduğu için ben hep evdeyim ve para da harcamıyorum :)
Bebeğim için çikolata yaptırdım internetten, kargo ücretsiz 44.90 tl idi, eşimin kredi kartından çektirdik ve bir baktım ki maaş hesabıma 14 günlük maaş farkı yatmış 55 tl, hiç ummadığım anda :) bir sevindim ki çikolatanın parası çıktı :) Bir de cep faturamı ödedim internetten 29.75 o da sanki 19.75 tl gibi oldu
Ayy ne güzel ya hiç beklemediğin bir anda maaş hesabına para yatması :)
Günaydın dogalaz faturasi sokundan sonra su 30tl gelmis neyseki.
Bu hafta bana 100tl gider sanirim.
35tl tost makinesi
19.90 cem'in 3lü tavasi geliyomus sok'a ihtiyacim var onu alirim
Geri kalanlada mutfaga bisiler alicam
Meyve,kahvaltilik falan.
Ben pazar gununden pazar gunune alisveris yapmayi sevdim
Daha az harciyorum haftada 50tl yetiyo eve alicaklarima
Ayda 200tl iyi yani
Extra ekmek,yogurt,icecek vs bisi cikarsa esime aldiriyorum
Ekmek harici bisi aldirmadim bu hafta
Kendimde bisi almadim.
Evde ne varsa o pisiyo yeniyo
Pazar gunu eksilenleri tekrar telafi edicem.
Birazda boyle idare edim bakalim yaza rahatlarim okul masrafi ve dogalgaz derdi biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?