birikim yapabilmenin yolları

Bana kalsa ocak ustu olanlardan alir idare ederimde oglum tost seviyo ama tost ekmegine
Onun icin alirim sanirim yine aynisindan
Hatta markete gelmis daha once 30tl
Takip edim gelir insallah yine.
canım benim ocak üstü var.. genelde onu kullanıyoruz.. ekmek kızattmya atosta .. elektirklide var.. ama binde bir kullanıım.. ocak üstü pratik oluyor.. tostutda güzel oluyo..biz yiyoruz valla:)

401tl dogalgaz gelmis ve evim 2+1 saka gibi
Sook oldum.
Ben hayatimda hic bukadar fatura gormedim yani gelmedi.

o ne ya soygunculuk resmen bide minimumda yakıyorum diyorsun şaka gibi ya allah yardımcımız olsun bana 400 gelse kalpten giderim yaa

Bana kalsa ocak ustu olanlardan alir idare ederimde oglum tost seviyo ama tost ekmegine
Onun icin alirim sanirim yine aynisindan
Hatta markete gelmis daha once 30tl
Takip edim gelir insallah yine.

tam dicektim a101 e geliyor arada takip et diye sende biliyromuşsun zaten bide şok ta aklında olsun bazen uygun şeyler çıkıyor :)

fazla zarar etmemissin canım altın al bencede.

kızlar size birşey danışmak istiyorum

eşimle oturup konuştuk avukatlık olan bi kredi borcumuz var içinde kredi, kredi kartı kmh hesabı hepsi dahil faizle birlikte 50bin şuanda rakam yüksek olduğu için eşimin maaşına haciz koyamıyorlar yani bu asgari ücretin 4/1 i ni alıkoyma durumunu yapamıyorlar. eşime dedimki gel bu sene güzel para biriktirelim 20-30 bin neyse artık adamlara gider indirim isteriz büyük bi kısmından kurtulmuş oluruz toplu parayla gidince iyi indrim yapıyorlarmış

şimdi ben eşimden ve kendi maaşımdan ufak ufakta olsa kenara atmaya başladım ama bunlarla gidip her ay altınmı alsam para olarakmı tutsam karar veremedim uzun vadede birikim olsaydı düşünmeden altın alırdım ama en fazla 1-1buçuk sene birikim yapabiliriz sonunda borca gdecek para

sizce mantıklı olan her ay çeyrek yarım cumhuriyet artık ne alabiliyorsam alıp biriktirmekmi parayı alıp kenara koymakmı ne dersiniz?

benim için fikirleriniz çok önemli..

bence hem nakit paranız hem altınınız olsun bazen aksilik yaşayabilirsiniz öyle durumda nakitten harcarsınız altından zarar etmezsiniz. Altın her yıl yükseliyor düşmesi çok zor bence altın alın muhakkak. bende çogu borcumu altınla kapattım.

Bence de Mia- ın dediği gibi bir kısmıyla altın yap bir kısmı da nakit kalsın ani birşey olduğunda elinizin altında para olsun.

benimde ronddom bozuldu.servise götürdüm sır acmak için 30 tl istedi daha tamir edecek ooo baya para yani.bende yenisini almya akarar verdim.arastıracağım bakalım

acaba 3,5 yerine 35 mi yazdılar
Arayıp sorun isterseniz

Günaydınlar :)

Doğum izni sebebiyle evde olduğum için -ee malum kış- burası da çoooooook soğuk olduğu için ben hep evdeyim ve para da harcamıyorum :)

Bebeğim için çikolata yaptırdım internetten, kargo ücretsiz 44.90 tl idi, eşimin kredi kartından çektirdik ve bir baktım ki maaş hesabıma 14 günlük maaş farkı yatmış 55 tl, hiç ummadığım anda :) bir sevindim ki çikolatanın parası çıktı :) Bir de cep faturamı ödedim internetten 29.75 o da sanki 19.75 tl gibi oldu

Ayy ne güzel ya hiç beklemediğin bir anda maaş hesabına para yatması :)

Bence de Mia- ın dediği gibi bir kısmıyla altın yap bir kısmı da nakit kalsın ani birşey olduğunda elinizin altında para olsun.

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için

bebiş daha şimdiden kısmetiyle gelior maşallah canım benim

Dolar bugün 3 liranın altını gördü. Biraz daha iner de şu piyasaların ateş pahası biraz diner inşallah. :|

Tost makinemin kirildigindan bahsetmistim ya a101e 30ocakda geliyomus 34.90a
Alayim bari
Ama bu premier bakalim sansima artik ne cikarsa gorsun yeter zaten.

4subattada galiba lav serisi gelicekmis yine

Günaydın dogalaz faturasi sokundan sonra su 30tl gelmis neyseki.

Bu hafta bana 100tl gider sanirim.
35tl tost makinesi
19.90 cem'in 3lü tavasi geliyomus sok'a ihtiyacim var onu alirim
Geri kalanlada mutfaga bisiler alicam
Meyve,kahvaltilik falan.

Ben pazar gununden pazar gunune alisveris yapmayi sevdim

Daha az harciyorum haftada 50tl yetiyo eve alicaklarima

Ayda 200tl iyi yani

Extra ekmek,yogurt,icecek vs bisi cikarsa esime aldiriyorum
Ekmek harici bisi aldirmadim bu hafta
Kendimde bisi almadim.
Evde ne varsa o pisiyo yeniyo
Pazar gunu eksilenleri tekrar telafi edicem.

Birazda boyle idare edim bakalim yaza rahatlarim okul masrafi ve dogalgaz derdi biter.

Dün hamur mayalamıstım azicik oglum pizza istedi evde olan malzemelerle yaptim.
Yedi hevesi gecti.

Bugun makarna kesicem tereyagla cokelekli seviyo benimkiler

Birde tatli gordum ig de onu denicem hazir baklava yufkasiyla

Bakalım nasil olcak esim her turlu yer yeterki tatli olsun

Biraz kurufasulye haslayip buzluga atmam lazim elimin altinda olsun yemeklik,piyazlik.

Haslanmis bugdayim varmis az ondanda kendime detox corbasi yapicam.

@Papatya sagolsun ondan feyz alarak esmalari cekmeye basladim Ruhende arınmak lazim

şu cemin tavasını bende alayım bari bi tavayla idare ediyorum maşallah çizilmedik bir sapı kaldı okadar vahim

bu haftalık alışveriş olayına bende dersane bitsin öyle başlıcam şimdi evde düzenli yemek pişmiyo
hafta içi eşim ya annesinde yiyo yada kahvaltılık bişeyler atıştırıyo
hafta sonuda ya annelerde oluyoruz yada çok nadir evde yeniyo o zamanda bakliyat ne varsa pişiriyorum
aslında bu ara mutfak masrafı azaldı ama dersane masrafı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…