- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #2.501
Harika.bu ay 70 tl kumparaya gidicek ay sonu kalan param :)
Bereketli olsun İnşallah.
Benim de zulada 185 tl duruyor hala. Ay sonuna kadar umuyorum ki harcamayacağım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika.bu ay 70 tl kumparaya gidicek ay sonu kalan param :)
Buna kocaman bir amin dedim isteben zaten hiç faturalara bakmam baksam biliyorum nasıl sinir olurum millet doğuda klimayla ısınıyo biz burda doğalgazla donuyoruz bir odadan öbür odaya geçerken elimiz lambaya uzanıyor hak resmen ya kim yiyorsa haram olsun
Harika.
Bereketli olsun İnşallah.
Benim de zulada 185 tl duruyor hala. Ay sonuna kadar umuyorum ki harcamayacağım :)
Buna kocaman bir amin dedim iste
Gıda tamam yiyoruz yani gozumuzde bedenimizde doyuyo
Giysi tamam ihtiyac nefsimiz doyuyo
Gezmek tamam ruhumuz doyuyo
Ama bu faturalar?
Neresini nasil kisacaksin dimi.
Ben dusunuyorum aklim almiyo
Dogalgazdan tasarruf etmek icin kapatmam lazim (zaten en kisikta min.de yaniyo)
Elektrikden kismam icin ütü yapmamam, tv izlememem,int. Girmemem, telefon kullanmamam, camasiri elimde yikamam lazim.
Su banyo yapmayalim, bulasik camasir yikamayalim ozaman
Neresinden bakarsam olmuyo.
Birde trt bedeli var
Bu nedir ya?
Trt1 mi bildigimiz kanal tv trt mi bu
İyi ozaman show,star,kanald hepsine para ödeyelim
Faturalari oderken icim aciyo
300tl dogalgaza 80tl elektrige yatirirken kac insan doyar bu parayla 1ay mutfak ihtiyacini karsilar diyorum.
Kira kadar fatura oduyoruz el insaf
Bence eskiden bukadar pahali degildi hersry yokluk vardi tamam okey ama artik uzaya gidiyolar teknoloji gelisti
Hala eskiyle kiyaslayanlari bi kasik suda bogasim geliyo
Kelimesi kelimesine katiliyorum cok haklisinhiç sorma hiç ne trt si bitiyor ne dağıtım bedeli diğer arkadaşın yazdığı gibi
eskiden bunlar varmıydı ki anlamaz eskiler
şimdi aldığımız 3 kuruşa öyle bir yorum yapıyorlar ki sanki her ay eve 20bin para giriyoda hiçbişeye sahip olamıyoruz gibi konuşuyorlar aman neyse
allahım sağlık versin hayırlısıyla herkes borcunu ödesinde kim ne derse desin umursamıyrum valla
Hayırlısı be canım.. sıkma canını.. Canınıza bişey olamsında.. sinbonun o küçük makineleri 35-40 arası bişey zaten.. yenilenmiş olur bu sayede:)Tost makinem.yere dustu kirildi
Bayat ekmekleri isitim dedim oglusla yiyelim ruhuna fatiha
Esim esnafken promosyondan bedava gelmisti 11senelik sinbo minnak bisiydi ama is görüyodu
Ömrü bukadarmis bi de tost mak. Masrafi cikti iyimi
Ütü masasınin taksiti bitseydi bari be.
Hersey ustuste geliyo adlı calismam bu da.
Yine sinbo mu alsam daha buyuk mu alsam diye dusundum cnmHayırlısı be canım.. sıkma canını.. Canınıza bişey olamsında.. sinbonun o küçük makineleri 35-40 arası bişey zaten.. yenilenmiş olur bu sayede:)
bizde tost çok yapmayız.. ama çocuklar yiyor.. bende kışın ekmek kızartmaya çok kullanırım. sabah akşam:)Yine sinbo mu alsam daha buyuk mu alsam diye dusundum cnm
Bizde tostu oglum yer biz genelde ekmek kizartmak icin kullaniyoduk.
Fiyatlarindan haberim yok bi arastirim
Tost makinem.yere dustu kirildi
Bayat ekmekleri isitim dedim oglusla yiyelim ruhuna fatiha
Esim esnafken promosyondan bedava gelmisti 11senelik sinbo minnak bisiydi ama is görüyodu
Ömrü bukadarmis bi de tost mak. Masrafi cikti iyimi
Ütü masasınin taksiti bitseydi bari be.
Hersey ustuste geliyo adlı calismam bu da.
sıkma canını sağlık olsun:)Bugun 10 dolarımı bozdum... :'( ağlamak istiyorum. Ama 20 lirası duruyo 30 lira aldım bozulunca. Şubatın birinde gunumuz var sıra annemde. Gün 50 lira. Anneminde bana 50 tl borcu vardı. Anneme dedim o zaman sana para vermiyim borcuna sayayım diyr. Tamam dedi. 50 lira da abimin borcu vardı etti 100. Şuanda da 20 dolarım ve 20 liram var. 100 lira da gelince altını gozetlicem bir çeyrek alıcam.
Bugun 10 dolarımı bozdum... :'( ağlamak istiyorum. Ama 20 lirası duruyo 30 lira aldım bozulunca. Şubatın birinde gunumuz var sıra annemde. Gün 50 lira. Anneminde bana 50 tl borcu vardı. Anneme dedim o zaman sana para vermiyim borcuna sayayım diyr. Tamam dedi. 50 lira da abimin borcu vardı etti 100. Şuanda da 20 dolarım ve 20 liram var. 100 lira da gelince altını gozetlicem bir çeyrek alıcam.
Bana kalsa ocak ustu olanlardan alir idare ederimde oglum tost seviyo ama tost ekmeginegeçmiş olsun çok kullanılmıyorsa uygun bişeyler alabilirsin
benim çeyizime ablam almıştı şuan hatırlamıyorum markası ne ama seramik taban falan iyi bişey gibi şimdi diyorum ne gerek varmış ayda bir ya kullanıyorum ya kullanmıyorum