• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bu arada kumbaramdaki para 43 lira olmuş. Biraz daha biriktirebilirsem bizimkilerden de para alıp alışverişe çıkmayı planlıyorum. Bir iki kazak alırım kazak olarak pek bileyim kalmadı. Birde yazın alışveriş yapmam lazım tişortum hiç kalmadı. Geçen sene aldığım 2 3 tişört var sadece.

Bu akşam 22.00dan sonra 1 makine(çamaşır) çalıştırdım, astım
1 makine daha ayarladım sabaha karşı bitecek, uyanınca asacağım

Ütümü de az önce yaptım

Böylelikle akıllı sayaçtan faydalanarak tasarruf etmiş oluyorum inşallah :)

günaydınlar,görüşmeyeli biz de bozuk para kumbaramızı patlattık eşimle 5lt su şişesi daha çok az birikmişti ama ihtiyacımız vardı bu ay tüpbebk tedavisine başladık vee 500 tl olmuş inanamadım ben 150-200 bişey bekliyordum,uçak parası yapıcaz inşallah git gel uçak parasını karşılar

günaydınlar,görüşmeyeli biz de bozuk para kumbaramızı patlattık eşimle 5lt su şişesi daha çok az birikmişti ama ihtiyacımız vardı bu ay tüpbebk tedavisine başladık vee 500 tl olmuş inanamadım ben 150-200 bişey bekliyordum,uçak parası yapıcaz inşallah git gel uçak parasını karşılar
Maşallah ne iyi olmuş, kumbara süper ya, kendi kendine birikiyor bereketli olsun inşallah

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canım kucağını boş bırakmasın:)

Günaydın herkese.
Şubat ayı için alışveriş listesi yaptım ben de. Bu ay 250 limit koydum kendime.

Herkese hayırlı bir hafta diliyorum.

merhaba.
ben çok şaşırdım 350 lirayla ay geçirmenize.hemde takip ettiğim kadarıyla hiçbir şeyden mahrum bırakmıyosunuz.
yani şöyle ki,benim 1000 lira mutfak harçlığı geçiyor elime aylık net,ki çoğu zaman 200 fazlasıda oluyo.ama benim hiç param kalmıyo.
bizde 3 kişiyiz evde.hatta en fazla 3 çeşit olur peynirimiz kahvaltıda ki en fazla oda..genelde tek:)
sonra çerezde aklımıza estiğinde alırım,tatlı deseniz canan karatay kızıyo,almıyoruz:)
ben şimdi 350 yi okuyunca düşündüm de,bizde bereketmi yok acaba.
hadi 350 olmasında 550 olsun..ayda 1000 ne ya
canım biz 2 kişiyiz.camaşır deterjanı bulaşık deterjanı pirinç nohut fasulya sıvı yağ tuvalet kağıdı yumuşatıcı sıvı sabun gibi seyleri cok alıyorum baya gidiyor bana onlar.et kurbandakiler bitmedi daha ondan almıyorum ama et alırkende 150 filan gisiyordu aylık.eşimin sigara ve kolası var günlük onları saymadım masraflara 400 filan olur heralde o da.yani temelleri saydım sadece.yoksa 1000e yakın oluyor benimde sigara işin içine girince ama eşim içiyor ya ben vermeyınce parasını katmıyorum onu o yuzden.
bim a101 şok gezıyorum orda bulamazsam baska yerlere gidiyorum.bir de cok alıyorum indirimde olunca.o yuzden her ay en cok aldığım kahvaltılıktır.

Hayırlı booll biriktirmeli bereketli bir hafta diliyorum kızlar

ne çok yazışmışsınız ben hafta sonu 3,20 tl para harcadım
c.tesi sabah derse gittim 1 tl açma aldım bi çay içtim ders arasında 1tl eve dönerken 2 tanede halk ekmek aldım 1,20tl :)
pazar günü evde kuru fasulye vardı onu pişirdim yanınada bol tereyağlı pilav kvdem de öğlen yemeğine geldi gelirkende bi kavanoz turşu getirmiş sağolsun :)) baya karlı kapadım haftasonunu :D

Bu ay eksiye düşmedik bin şükür. Hatta 185 tl cüzdanımın gizli bölmesinde duruyor. Bir kısmı ile kuaföre gideceğim, kalanını ise yeni ayın maaşını alır almaz birikime ilave edeceğim İnşallah.

Bu ay kredi kartına da hala bulaşmadık hiç. Aferim bize.

Bu ay eksiye düşmedik bin şükür. Hatta 185 tl cüzdanımın gizli bölmesinde duruyor. Bir kısmı ile kuaföre gideceğim, kalanını ise yeni ayın maaşını alır almaz birikime ilave edeceğim İnşallah.

Bu ay kredi kartına da hala bulaşmadık hiç. Aferim bize.

:KK5:

alkışlar size gelsin :KK49:

:KK5:

alkışlar size gelsin :KK49:

:KK60:

Her yerde indirim var kızlar. kendimi tutuyorum. Mart'a kadar bir şey almayacağım demiştim. Belki bunu Haziran bile yapabilirim. Seneye bebek düşünüyoruz Rabb'im nasip ederse. Çok para lazım çok. İleride daha rahat şartlarda yaşayabilmek için bugün biraz özveride bulunmalı.

:KK60:

Her yerde indirim var kızlar. kendimi tutuyorum. Mart'a kadar bir şey almayacağım demiştim. Belki bunu Haziran bile yapabilirim. Seneye bebek düşünüyoruz Rabb'im nasip ederse. Çok para lazım çok. İleride daha rahat şartlarda yaşayabilmek için bugün biraz özveride bulunmalı.

benim zaten avm ye gitmeye vaktim yok olsada almazdım gereksiz hiçbirşey almıyorum hatta yemiyorum bile (dersanede akşam 10 tl yerdim bunu 5 tlye düşürdüm) bizimde bu sene ciddi para briktirip düğün borçlarından kurtulup ev olayına girmemiz lazım yoksa bu kadar sağlıklı çalışıp iyi kazanabiliyorken birşeye sahip olamazsak yazık bize..

eşime geçen gün dedim bu borçlar allahın izniyle bu sene bitecek yoksa ne çocuk ne ev sahibi olabiliriz yaş 29 seneye 30 yani hayat geçiyor kendine çeki düzen ver nereye ne harcadığını bil ve dikkat et ben çünkü özveri de bulunuyorum dedim..

benim zaten avm ye gitmeye vaktim yok olsada almazdım gereksiz hiçbirşey almıyorum hatta yemiyorum bile (dersanede akşam 10 tl yerdim bunu 5 tlye düşürdüm) bizimde bu sene ciddi para briktirip düğün borçlarından kurtulup ev olayına girmemiz lazım yoksa bu kadar sağlıklı çalışıp iyi kazanabiliyorken birşeye sahip olamazsak yazık bize..

eşime geçen gün dedim bu borçlar allahın izniyle bu sene bitecek yoksa ne çocuk ne ev sahibi olabiliriz yaş 29 seneye 30 yani hayat geçiyor kendine çeki düzen ver nereye ne harcadığını bil ve dikkat et ben çünkü özveri de bulunuyorum dedim..

Aynen canım biz de düğün borcunu kapatmaya çalışıyoruz. Avmleri hayatımdan çıkaralı çok oldu. Gezmek için avm mantığını zaten hiçbir zaman kabul etmedi bünyem.
Mis gibi açık hava, doğa dururken. Kışın bile sıkı sıkı giyinip deniz kenarında veya ormanda yürüyüşümden geri kalmam. :)

Süperiz.

İleride yaşayacağımız daha güzel günler için hepsi.

Aynen canım biz de düğün borcunu kapatmaya çalışıyoruz. Avmleri hayatımdan çıkaralı çok oldu. Gezmek için avm mantığını zaten hiçbir zaman kabul etmedi bünyem.
Mis gibi açık hava, doğa dururken. Kışın bile sıkı sıkı giyinip deniz kenarında veya ormanda yürüyüşümden geri kalmam. :)

Süperiz.

İleride yaşayacağımız daha güzel günler için hepsi.
Avm svmeyen bir ben degilmisim ;)
Özellikle pazar günleri hıncahınc dolup tasan avmlerde naparlar hic anlamiyorum.
Sinema ve acil bir ihtiyacim olmadiginda gitmem.
İndirim diyede bisi yok
İndirim olan magzalarda belli magzalar onlardada ben kendime bisi bulamiyorum
Herkesin uzerinde olan seyler zaten.

İndirim pazarda, kucuk butiklerde var
Pendik,kadikoy,maltepe (ben bulundugum yerleri bildigimden burdan bahsettim)
Carsi pazar gezmeyi daha cok seviyorum.

Back